Celebrity News

Νίκος Βέρτης για την αντιδικία με πρώην συνεργάτη του: «Αποκαταστάθηκε η αλήθεια και δικαιώθηκα»

Ο Νίκος Βέρτης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη.

Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε -μεταξύ άλλων- και για την αντιδικία που είχε με έναν πρώην εξωτερικό συνεργάτη του, ο οποίος υποστήριζε ότι ήταν μισθωτός υπάλληλός του (οικονομικός διευθυντής) και παρέμενε απλήρωτος επί σειρά ετών.

Πριν από λίγο καιρό δικαιώθηκες στον Άρειο Πάγο για την αντιδικία που είχες με πρώην συνεργάτη σου.

Αν αυτά που πέρασα τα τελευταία χρόνια ήταν βιβλίο, πολλοί δεν θα πίστευαν ότι μπορεί να είναι αλήθεια αυτά που γράφει. Χρειάζεται πολλή υπομονή.

Στην αρχή, βέβαια, πολλοί άνθρωποι στα Μέσα πίστεψαν ότι όντως τον είχες αδικήσει αυτόν τον άνθρωπο. 

Θα σου πω ένα πράγμα. Αν πάω να κοιμηθώ νιώθοντας ότι έχω αδικήσει κάποιον, δεν θα ηρεμήσω αν δεν βρω τον αριθμό του να τον καλέσω και να του ζητήσω «συγγνώμη».

Σε είχε πονέσει πολύ αυτή η ιστορία γιατί γνωρίζω ότι ήταν στο φιλικό σου περιβάλλον και τελικά αποδείχτηκε δεν ήταν καν υπάλληλός σου.

Κάθε εμπόδιο για καλό. Κάποια προβλήματα που μας προκύπτουν μπορεί να τα φέρνει η τύχη μας ώστε να μας προφυλάξει από κάτι χειρότερο. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο, πέραν του ότι έγινε από άνθρωπο που ευεργετήθηκε πολύ από εμένα καθώς ανήκε στο στενό φιλικό μου περιβάλλον, είναι πως δεν γνώριζα ότι ο προφορικός λόγος ενός ανθρώπου χωρίς καμία τεκμηρίωση μπορεί να ληφθεί υπόψιν έναντι πολλών αποδεικτικών στοιχείων, σε τέτοιο βαθμό ώστε να παραπλανηθεί η Δικαιοσύνη.

Ευτυχώς, αποκαταστάθηκε η αλήθεια και δικαιώθηκα σε αστικό και ποινικό επίπεδο. Θέλω να τονίσω πως δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να μείνει κάποιος απλήρωτος από εμένα. Και αν πάθαινα κάτι ακόμη και δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω σε μια υποχρέωση, θα ήμουν κοντά σε αυτόν τον άνθρωπο ώστε να παλεύω κάθε μέρα να ξεπληρώσω. Οι κακόβουλοι πάντα θα υπάρχουν και παντού. Να τους έχει καλά ο Θεός και να τους φωτίζει να βρούνε τον σωστό δρόμο. Μετά θα δούνε πόσο ευτυχισμένοι θα είναι και αυτοί!

Προσέχεις πλέον περισσότερο τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου;

Νομίζω πως όχι. Θέλω να ζω τη ζωή μου χωρίς καχυποψία. Να μην υποπτεύομαι ότι ο καθένας μπορεί να μου κάνει κακό. Δεν θέλω να φοβάμαι να δώσω την αγάπη μου σε όλους τους φίλους μου.

Φοβήθηκες ποτέ ότι δεν θα δικαιωνόσουν στο τέλος;

Μέσα μου ήξερα πάντα ότι το καλό θα έρθει. Αλλιώς μπορεί να είχε αποφασίσει ο Θεός ότι έπρεπε να τιμωρηθώ για κάτι άλλο. Σίγουρα όμως όσο πιο κοντινό πρόσωπο σε βλάπτει τόσο πιο πολύ σε πονάει.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου -Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Επέτειος για το ζευγάρι -Η φωτογραφία με το φιλί στο στόμα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η σύντροφός του, Νάνσυ Αντωνίου, τον φωτογραφίζει μέσα στην πισίνα

Βίκυ Κάβουρα: «Οι φίλες μου με ρωτούν πότε θα παντρευτώ και πότε θα γίνω μανούλα»