Μαλλιά
H Kim Kardashian ξαναχτυπά με ένα hair look τόσο 90’s που θα σας ξετρελάνει!
Tips & Trends
Βήμα-βήμα πώς θα χτίσεις ένα αψεγάδιαστο καλοκαιρινό look! (VIDEO)
Ζώδια
ΑΥΤΑ τα δύο ζώδια ταιριάζουν απίστευτα πολύ αλλά θα απατήσουν σίγουρα το ένα το άλλο!
News & Trends
Tattoo στα αυτιά: Το trend που έχει κατακλείσει το Istagram!
Home / Celebrity News / Νίνο Ξυπολιτάς: Η φωτογραφία από το Fame Story και το μήνυμα με πολλούς παραλήπτες…

Νίνο Ξυπολιτάς: Η φωτογραφία από το Fame Story και το μήνυμα με πολλούς παραλήπτες…

Ο Νίνο Ξυπολιτάς μέσα από μια φωτογραφία από την εποχή του Fame Story ταξίδεψε 17 χρόνια πριν και έκανε ένα μικρό απολογισμό, βάζοντας στόχο τα όνειρα του για τα επόμενα 17 χρόνια κόντρα σε αυτούς που δεν τον πίστεψαν και κόντρα σε αυτούς που δεν θα τον πιστέψουν…

«•Επενδύω το 70% της ενέργειας μου από τότε μέχρι και σήμερα στο να γίνω καλύτερος,να μείνω συγκεντρωμένος στα όνειρα μου,στο όραμά μου,στους στόχους που έχω για τον χρόνο που θα περάσω εδώ,ζωντανός,και στο να βοηθάω κι άλλους να κάνουν το ίδιο.
•Το 30% της ενέργειας μου ήταν είναι και θα είναι συγκεντρωμένο στο, να δω τις φάτσες αυτών που δεν πίστευαν ποτέ ότι θα είμαι σήμερα εδώ,με 17 χρόνια δισκογραφία,πάρα πολλά τραγούδια που κράτησαν στο χρόνο,και στις ίδιες φάτσες που δεν πιστεύουν ότι μπορώ να κάνω πραγματικότητα αυτά που θέλω να κάνω από δώ και πέρα,τα επόμενα 17 χρόνια.
Και πάνω από όλα με την ίδια στάση ζωής.
•Το αφήνω εδώ για τους ανθρώπους που δε ξέρουν τον λόγο που πρέπει να ξεκινήσουν από σήμερα να κάνουν καθημερινό αγώνα για τα όνειρά τους.
•ΥΓ: την στιγμή που μου είπε ο φωτογράφος τότε,γέλα λίγο,του είπα..χαμογελάω.
Δεν γελάω.
Δεν υπάρχει κάτι αστείο εδώ πέρα.Εσύ κ γώ είμαστε.Το ποιός ήτανε δεν το θυμάμαι.Αλλά είμαι σίγουρος οτι τη στιγμή που με φωτογράφιζε,μπήκε αυτοματα χωρίς να το θέλει στο 30% .Σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να φτάσω στη μέση του 2019 κτλ κτλ,και να δηλώσω..οτι μόλις ξεκίνησα!!!
•Αυτό ήτανε μόνο η αρχή!!!
Έχει κι άλλο η «ταινία».
•Κόσμε,πάρε δύναμη και μοίρασε το σε 70/30.
•Σε λίγο καιρό,θα βοηθήσω ΟΛΟΥΣ όσους πιστεύουν ότι έχουν «κάτι» να δώσουν στον κόσμο.
Σε διάφορους τομείς.
Συντονιστείτε.
ΝΧ
#ninoxypolitas»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

•Επενδύω το 70% της ενεργειας μου απο τότε μεχρι και σήμερα στο να γινω καλύτερος,να μείνω συγκεντρωμένος στα όνειρα μου,στο όραμά μου,στους στόχους που έχω για τον χρόνο που θα περάσω εδώ,ζωντανός,και στο να βοηθάω κιάλλους να κάνουν το ίδιο. •Το 30% της ενέργειας μου ήταν είναι και θα είναι συγκεντρωμένο στο, να δω τις φάτσες αυτών που δεν πίστευαν ποτέ οτι θα είμαι σήμερα εδώ,με 17 χρόνια δισκογραφία,πάρα πολλά τραγούδια που κρατήσαν στο χρόνο,και στις ίδιες φάτσες που δεν πιστεύουν οτι μπορώ να κάνω πραγματικότητα αυτά που θέλω να κάνω απο δώ και πέρα,τα επόμενα 17 χρόνια. Και πάνω απο όλα με την ίδια στάση ζωής. •Το αφήνω εδώ για τους ανθρώπους που δε ξέρουν τον λόγο που πρέπει να ξεκινήσουν απο σήμερα να κάνουν καθημερινό αγώνα για τα όνειρά τους. •ΥΓ:την στιγμή που μου είπε ο φωτογράφος τοτε,γέλα λίγο,του είπα..χαμογελάω. Δεν γελάω. Δεν υπάρχει κάτι αστείο εδω πέρα.Εσύ κ γώ είμαστε.Το ποιός ήτανε δεν το θυμάμαι.Αλλά είμαι σίγουρος οτι τη στιγμή που με φωτογράφιζε,μπήκε αυτοματα χωρίς να το θέλει στο 30% .Σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να φτάσω στη μέση του 2019 κτλ κτλ,και να δηλώσω..οτι μόλις ξεκίνησα!!! •Αυτό ήτανε μόνο η αρχή!!! Εχει κιάλλο η «ταινία». •Κόσμε,πάρε δύναμη και μοίρασε το σε 70/30. •Σε λίγο καιρό,θα βοηθήσω ΟΛΟΥΣ όσους πιστεύουν οτι έχουν «κάτι» να δώσουν στον κόσμο. Σε διάφορους τομείς. Συντονιστείτε. ΝΧ #ninoxypolitas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nino Xypolitas (@ninoxypolitas) στις 14 Ιούλ, 2019 στις 9:30 μμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Ανάρτησε πρώτη φορά μετά το MasterChef φωτογραφίες με τον σύντροφο της!

Συγκινεί ο Αντίνοος Αλμπάνης με το νέο μήνυμα του για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Γνωστή δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως μπορεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2020!

×