Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργύρω Μπαρμπαρίγου: Αφράτος κορμός με φράουλα και σοκολάτα!
Μαλλιά
Βάλτε το μαντήλι σας αυτό το τριήμερο αν θέλετε να αποκτήσετε το πιο chic-glam hair look του Καλοκαιριού!
Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 6 Ιουνίου 2020!
Επιδερμίδα
Argan oil, το μυστικό όπλο για την περιποίηση της επιδερμίδας -Δείτε πως θα το χρησιμοποιήσετε!
Home / Celebrity News / Nomads: Ένταση ανάμεσα σε Βασιλόπουλο&Αναγνωστόπουλο-“Μην μπερδεύεσαι…”

Nomads: Ένταση ανάμεσα σε Βασιλόπουλο&Αναγνωστόπουλο-“Μην μπερδεύεσαι…”

Τέλος δεν έχουν οι εντάσεις στο Nomads-Μαδαγασκάρηκαθώς οι τσακωμοί μεταξύ αντιπάλων, αλλά και συμπαικτών είναι ολοένα και πιο συχνοί.

Στο αποψινό επεισόδιο, υπήρξε μια ένταση ανάμεσα στον Χρήστο Βασιλόπουλο και τον Κώστα ΑναγνωστόπουλοΌλα ξεκίνησαν όταν οι Εισβολείς και οι Επίλεκτοι συνάντησαν τον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος έθιξε το θέμα των αρχηγών. Συγκεκριμένα, μίλησαν για τους αρχηγούς και για το άν ήταν σωστή η επιλογή της Μαριάννας Καμαρωτάκη. 

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος εξέφρασε τη δική του άποψη και τότε, ο Χρήστος Βασιλόπουλος δεν δίστασε να διαφωνήσει και μάλιστα, να κατηγορήσει τους Εισβολείς. Ο ηθοποιός είπε πως οι αντίπαλοι δεν θα ψήφιζαν ποτέ τη Ντάρια για αρχηγό, έτσι ώστε να μην της δώσουν μια θέση στην Ένωση. 

“Μέσα τους η αλήθεια είναι άλλη, δεν θα ψήφιζαν τη Ντάρια για αρχηγό, το τι λένε εδώ σε εμάς είναι κάτι άλλο. Τα δεδομένα και τα γεγονότα έχουν δείξει αυτό.”, είπει και ο μισθοφόρος του απάντησε: “Σάββα, να απαντήσω στον φίλο Χρήστο, αν υπήρχε αγώνισμα που δεν θα έπαιζαν οι αρχηγοί σε όλα τα παιχνίδια, είχαμε αποφασίσει σαν ομάδα ότι θα ψηφίσουμε ή τον Ορέστη ή τη Ντάρια”!

Ο ηθοποιός τον διέκοψε και τότε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με έντονο ύφος του είπε: “Δεν σε διέκοψα. Δεν έρχομαι στα λόγια σου, μπερδεύτηκες μάλλον, δεν μ’αφήνεις να μιλήσω”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ξέσπασε ο Αϊβάζης για τα σχόλια που γίνονται για την Κορινθίου: “Ντροπή σας”!

×