Επιδερμίδα
Multimasking: Είναι το νέο trend στην περιποίηση της επιδερμίδας και πρέπει να το ακολουθήσετε!
Star Style
8 Ελληνίδες μας δείχνουν τα αγαπημένα τους jackets και παλτό για αυτή την εποχή!
Ζώδια
Τοξότης: ΑΥΤΑ είναι τα δυνατά του χαρτιά για να σε κάνει δική του!
Editor's choice
Missoni nails: Ένα από τα ωραιότερα και πιο εμβληματικά looks -7 ιδέες για να εμπνευστείτε!
Home / Celebrity News / Ο Αλέξης Γεωργούλης ορκίστηκε Ευρωβουλευτής-Το πρώτο μήνυμα

Ο Αλέξης Γεωργούλης ορκίστηκε Ευρωβουλευτής-Το πρώτο μήνυμα

Ο Αλέξης Γεωργούλης κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και μετά την καταμέτρηση των ψήφων στις εκλογές της 26ης Μαΐου, ανακοινώθηκε πως θα έχει μια θέση στην Ευρωβουλή.

Ο ηθοποιός βρίσκεται στις Βρυξέλλες και ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του μετά την ορκωμοσία της 2ης Ιουλίου. Λίγο μετά την ορκωμοσία, ο Αλέξης Γεωργούλης δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες και παράλληλα τόνισε στη λεζάντα: “Στρασβούργο, 2 Ιουλιου 2019, ορκίστηκα ευρωβουλευτής ενώπιων της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ανήκω στο 61% των ευρωβουλευτών που εκλεγόμαστε για πρώτη φορά, γεγονός που δείχνει την ανάγκη για ανανέωση σε ιδέες και πρόσωπα. Η χαρά να εκπροσωπώ όσους με ψήφισαν άλλα και εκείνους που δεν με ψήφισαν, εναλλάσσεται με την ευθύνη να αποτελέσω χρήσιμο μέλος του Ευρωκοινοβουλίου, όχι μόνο για την πολιτική μου ομάδα, αλλά και για τη την χώρα μας και φυσικά και για την Ευρώπη μας”.

Στη συνέχεια, δημοσίευσε και ένα βίντεο μέσω του οποίου εξομολογήθηκε πως θα βάλει τα δυνατά του και θα ασχοληθεί με τον πολιτισμό: “Στόχος μου είναι να ασχοληθώ με τον πολιτισμό. Ο πολιτισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Ελλήνων όπως και των Ευρωπαίων και από την μεριά μου δεσμεύομαι να πάρω τέτοιες πρωτοβουλίες και να ακολουθήσω τέτοιες γραμμές ώστε να βοηθήσω στην στήριξη του σε όλα τα επίπεδα. Μακριά από μικροκομματικές και μικροαστικές διαφορές ή αντιλήψεις. Ο πολιτισμός μπορεί να μας ενώσει και εγώ θα βάλω όλη μου την δύναμη σε αυτό”!

Διαβάστε ακόμη:

Αντώνης Καρυστινός: “Κρατάω μικρό καλάθι σε σχέση με το ότι έχει ανακάμψει η μυθοπλασία” 

Τόνια Σωτηροπούλου: Η αγαπημένη της γυμναστική για τέλειο σώμα και τα μυστικά της προπόνησής της! 

Νίνα Λοτσάρη: Τράβηξε τα βλέμματα σε παραλία της Μυκόνου με το λευκό μαγιό της! 

×