Μακιγιάζ
Dolphin skin: Είναι το νέο make up trend που θα λατρέψετε!
Άσκηση
Αναρωτιέσαι πόσες θερμίδες καις με κάθε είδος γυμναστικής; Σου έχουμε την απάντηση!
Επιδερμίδα
Τα 4 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε τέλειο, καλοκαιρινό δέρμα!
Ιδέες Διακόσμησης
Φτιάξτε την πιο όμορφη κρεβατοκάμαρα για πλήρη χαλάρωση και ξεκούραση!
Home / Celebrity News / Ο Χρήστος Λούλης απαντά για το σποτ που αποσύρθηκε: «Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο λάθος ήταν…»

Ο Χρήστος Λούλης απαντά για το σποτ που αποσύρθηκε: «Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο λάθος ήταν…»

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με το σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, που αφορούσε την αποφυγή συνωστισμού στις πλατείες, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Χρήστος Λούλης, ο ηθοποιός έδωσε τη δική του απάντηση στο Πρω1νό.

Ο Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε στο σποτ που χαρακτηρίστηκε σεξιστικό, αλλά και στην απόσυρσή του, τονίζοντας πως σωστά έγινε, καθώς δεν πέρασε το προσδοκώμενο μήνυμα.

«Το θεώρησα καθήκον και το έκανα εννοείται αφιλοκερδώς. Δεν παίρνεις λεφτά για αυτό το πράγμα. Διάβασα στο σενάριο και δεν είδα κανέναν σεξισμό. Τα σποτάκια έχουν ένα λόγο ύπαρξης, να περάσουν ένα μήνυμα. Το σποτάκι αυτό δεν πέτυχε τη δουλειά του, γιατί έμεινε ο κόσμος σε κάτι άλλο πέρα από το μήνυμα. Το κατέβασαν και καλά έκαναν.

Δεν πρότεινα κάτι άλλο, δεν έπαθα και την πλάκα μου, δεν είναι η δουλειά μου, αυτή δεν γράφω, θεώρησα ότι το μήνυμα έβγαινε.

Πήγα να κάνω έναν τύπο, ο οποίος είναι ψιλοθυμωμένος με την φίλη του που του λέει να πάνε στην πλατεία… Φαίνεται πως πια δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός. Δεν μπορούμε να δείχνουμε έναν άνδρα που προσπαθεί να διορθώσει μια γυναίκα που κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός. Οποιοδήποτε σποτ και να τους βάλεις, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα ενοχληθούν και θα πουν: είναι σεξιστικό, ρατσιστικό, φοβικό…

Η πρόθεση από ό,τι καταλαβαίνω ήταν να βγει ένα σποτάκι που να μην είναι πολύ σοβαροφανές, ένα σποτάκι πιο χαλαρό να μπορεί να μιλήσει στον κόσμο τον απλό και να περάσει ένα μήνυμα. Δεν πέτυχε, απέτυχε και κατέβηκε”, ανέφερε ο Χρήστος Λούλης, ενώ σημείωσε αργότερα:

«Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο λάθος ήταν ότι έπρεπε να βάλουν έναν άλλον ηθοποιό να το κάνει αυτό, δεν ταίριαζα εγώ. Κάποιος μικρότερος, ενδεχομένως κάποιος με άλλη ενέργεια. Νομίζω πως αυτό ήταν το λάθος. Ήταν θέμα συνδυασμού. Ίσως εγώ να ήμουν ο λάθος άνθρωπος να το κάνει. Αλλάζει το κείμενο πολύ ανάλογα ποιος το λέει», κατέληξε ο Χρήστος Λούλης.

Δείτε όσα είπε ο Χρήστος Λούλης στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Άγριες Μέλισσες: Ο Λευτέρης Χαρίτος αποκαλύπτει για την επιστροφή της σειράς! Τα μέτρα, τα τεστ και οι εξελίξεις στο Διαφάνι

Κατερίνα Καραβάτου: «Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έβγαλα τον Αρίωνα, όταν γεννήθηκε…»

Η Λίτσα Πατέρα επέστρεψε στο πλατό του Πρω1νού!

×