Ζώδια
Οι συνδυασμοί ζωδίων που έχουν τέλεια χημεία και οδηγούν σε μακροχρόνιες σχέσεις!
Μακιγιάζ
Κόκκινο κραγιόν: Κι όμως οι make up artists υποστηρίζουν ότι ταιριάζει τέλεια με το summer look
Άσκηση
Διάδρομος γυμναστικής: Τρία τέλεια τρικ για να χάνεις ακόμα περισσότερες θερμίδες!
Επιδερμίδα
Κάψιμο από τον ήλιο; Δείτε τον πιο γρήγορο τρόπο να θεραπεύσετε το δέρμα σας!
Home / Celebrity News / Ο Δήμος Χαριστέας και η Αθηνά Κωστοπούλου αποκαλύπτουν πώς ήρθαν κοντά στο Nomads!

Ο Δήμος Χαριστέας και η Αθηνά Κωστοπούλου αποκαλύπτουν πώς ήρθαν κοντά στο Nomads!

Ο Δήμος Χαριστέας και η Αθηνά Κωστοπούλου επέστρεψαν από τη Μαδαγασκάρη στην Ελλάδα και σήμερα βρέθηκαν καλεσμένοι στο Πρω1νό. 

Οι δύο τους μίλησαν για την εμπειρία τους στο Nomads – Μαδαγασκάρη με την Αθηνά να τονίζει πως πέρασε δύσκολα λόγω της πείνας. Μάλιστα, ανέφερε πως στις αρχές σκέφτηκε να αποχωρήσει, καθώς δεν άντεχε να μην επικοινωνεί με τους δικούς της ανθρώπους. Παρόλα αυτά, ο Δήμος την έπεισε να παραμείνει.

Ο Δήμος Χαριστέας αποκάλυψε πως έχασε δέκα κιλά από τη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι, ενώ η Αθηνά πήρε μισό, εξαιτίας γυναικολογικών προβλημάτων που δημιουργούνται από την πείνα και γενικότερα τις συνθήκες σε ένα ριάλιτι επιβίωσης.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν και στον έρωτα τους, μιας και το παιχνίδι τους έφερε πολύ κοντά. Ο Δήμος αποκάλυψε πως πλησίασε την Αθηνά μια μέρα που την είδε να κλαίει για τους γονείς της και στη συνέχει  δέθηκαν. Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως ένιωσε έλξη από την πρώτη φορά που την είδε.

Το ζευγάρι ανάφερε πως θα περάσει χωριστά την Πρωτοχρονιά, καθώς η Αθηνά θα ταξιδέψει στο εξωτερικό με τους γονείς της και ο Δήμος θα επιστρέψει στο σπίτι του, όπου τον περιμένουν οι δικοί του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη: 

Γνωστή Ελληνίδα χώρισε και το αποκάλυψε… κατά λάθος στο Happy Day!

×