Celebrity News

Ο παππούς του Mad Clip στο Πρω1νό: «Η Αρετή δεν μας χαιρέτησε στην κηδεία. Είναι διαγωγή αυτή που έδειξε;»

Η οικογένεια του Mad Clip είναι συγκλονισμένη από τον ξαφνικό χαμό του. O 34χρονος τράπερ έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητό του έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο Mad Clip υπέκυψε στα τραύματά του.

Το πρωί της Δετέρας (13/9), ο παππούς του Mad Clip Παναγιώτης Αναστασόπουλος, μέσω ζωντανής τηλεφωνικής σύνδεσης στο Πρω1νό, μίλησε για τις συνθήκες του τροχαίου, την πρώην σύντροφο του τράπερ, ποιοι μοιράστηκαν τα πράγματά του και ποιος έχει τα κλειδιά και τα προσωπικά αντικείμενα του τραγουδιστή.

Αρχικά, ο Τάσος Τεργιάκης ανέφερε πως μίλησε μέσα στο Σαββατοκύριακο με αστυνομικούς, οι οποίοι του είπαν πως «η υπόθεση έχει κλείσει ως τροχαίο με ευθύνη του οδηγού, αν και θα γίνει πραγματογνωμοσύνη από τεχνικό σύμβουλο που έχει βάλει η οικογένεια του Mad Clip. Δεν προκύπτει εμπλοκή τρίτου αυτοκινήτου ή κακοτεχνίες στο δρόμο. Εκεί έχει καταλήξει η αστονομία. Για το θέμα με τα προσωπικά αντικείμενα μου απάντησαν ότι δόθηκαν στον πατέρα του τράπερ και τα κλειδιά και τα προσωπικά αντικείμενα».

Ύστερα, πήρε τον λόγο ο κύριος Παναγιώτης Αναστασόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι στα μέσα του καλοκαιριού είχε περάσει από το σπίτι 2-3 φορές και χτυπούσε το κουδούνι αλλά ο Mad Clip δεν ανταποκρινόταν. «Φαίνεται πως είχε κατεβάσει τον διακόπτη και ίσως να μην ήταν εκεί, γιατί μπορεί να είχε ρήξη με την κοπέλα που ήταν (Αρετή)», ανέφερε ο παππούς του τράπερ, με τον Γιώργο Λιάγκα να τον ρωτάει σε τι κατάσταση βρισκόταν η σχέση που είχε το ζευγάρι και εκείνον να απαντάει: «Δεν γνωρίζω πότε χωρίσανε ακριβώς. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο εγγονός μου αγάπαγε σφοδρά και ήθελε να την παντρευτεί».

Θέμα ωστόσο φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί και με την περιουσία που άφησε ο τράπε,  καθώς σύμφωνα με τον κύριο Παναγιώτη η οικογένεια δεν βρήκε τίποτα.

«Πρώτον, χρήματα υπήρχαν πολλά αλλά εμείς δεν ξέρουμε τίποτα ούτε βρήκαμε τίποτα. Εκείνη που πρέπει να ξέρει για τα χρήματα είναι η Αρετή. Δεύτερον, ο εγγονός μου έκανε πολλά. Έκανε έξοδα, ψώνιζε και της Αρετής. Δεν λέω ότι όλα τα λεφτά που έβγαλε τα κράτησε η Αρετή, αλλά εκείνη γνωρίζει το τι ακριβώς έχει γίνει. Tραπεζικούς λογαριασμούς δεν έχει. Η Αρετή εμένα με είχε αγκαλιάσει δυο φορές, όταν πήγαινα σπίτι του Παναγιώτη η Αρετή ήταν εκεί.

Κάποιο διάστημα, προς το τέλος του 2018 μας είχε ζητήσει να μαγειρεύει η γυναίκα μου και για μένα και για την Αρετή. Άκουσα κάπου ότι η Αρετή είπε ότι είχαν σχέση αλλά τελικά δεν τα βρήκαν, τέσσερα χρόνια δηλαδή δε τα βρήκαν; Είναι δικό της θέμα. Το παράπονό μου είναι ότι αφού  η Αρετή ήρθε στην κηδεία και καθόμασταν στις καρέκλες, ήρθε, έδωσε συλλυπητήρια στην πρώην νύφη μου, έκλαιγε και μιλάγανε κανένα δεκάλεπτο και εμάς δε μας χαιρέτησε. Εμείς τι είμαστε; Ποια είναι η διαγωγή της; Και τον πατέρα του Παναγιώτη γνώριζε και εμάς. Μας ήρθε σαν τη βαρυπενθούσα χήρα;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παππούς του Mad Clip.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σταμάτης Γονίδης και η Κατερίνα Κουργιουξίδου βάφτισαν την κόρη τους – Βίντεο

Britney Spears: Αρραβωνιάστηκε με τον 27χρονο γυμναστή Sam Asghari και μας δείχνει το μονόπετρο!

Πρώτη μέρα στο σχολείο – Η φωτογραφία της Φαίης μας με τους γιους της