Celebrity News

Αθηνά Οικονομάκου: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο -Η ανακοίνωση στα Μέσα και η σχέση τους σήμερα

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ύστερα από 10 χρόνια κοινής πορεία και την απόκτηση δύο πανέμορφων παιδιών. Το πρώην ζευγάρι έκανε γνωστό το γεγονός μέσω ανακοίνωσης που απέστειλε στα Μέσα.

Η ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας κα να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό

Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στις ενοχές που νιώθει ως μαμά, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε τον λόγο για τον οποίο έβγαλαν από κοινού με τον πατέρα των παιδιών της ανακοίνωση για τον χωρισμό τους.

Επιπρόσθετα, απάντησε αν θα την ξαναδούμε στη Μύκονο και τη Σαντορίνη, στα νησιά δηλαδή που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο Φίλιππος Μιχόπουλος.

Ο λόγος που βγάλατε από κοινού ανακοίνωση με τον σύζυγό σου για τον χωρισμό σας έγινε για να μη λέει ο καθένας ό,τι θέλει;

Ναι, αν και ξέρω ότι είναι κάτι που δε γίνεται σεβαστό από όλους. Ωστόσο το κάναμε για να προστατεύσουμε όσο μπορούμε την οικογένειά μας.

Είχες αισθανθεί πίεση τότε;

Όχι, καμία.

Και τώρα, πως είσαι;

Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά.

Ως μαμά που μεγαλώνει μόνη της δυο παιδιά…

Δεν τα μεγαλώνω καθόλου μόνη μου, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια κι αυτό δεν αλλάζει.

Νιώθεις ενοχές ως μητέρα;

Αρκετές φορές, αλλά κοιτάζω να εκλογικεύω, να αντιλαμβάνομαι αν νιώθω έτσι γιατί μπορεί εκείνη τη στιγμή να έχω μια ευαισθησία παραπάνω ή αν υπάρχει όντως λόγος που νιώθω ενοχές.

Προσωπικά ελπίζω να βλέπουμε και αυτό το καλοκαίρι ωραίες εικόνες σου από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, όπως μας είχες συνηθίσει.

Δεν έχω κανονίσει ακόμα διακοπές, αλλά κανένας προορισμός δεν είναι απαγορευμένος, γιατί, όπως σου είπα, έχουμε μια πολύ καλή σχέση, δεν έχουμε τέτοια θέματα

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Τα νέα από την Πρόνοια για το μωρό δεν είναι καλά για τον Γιώργο και τη Θοδώρα

Κατερίνα Γερονικολού: Η εξομολόγηση για τη μητρότητα – «Φυσικά και με έχει απασχολήσει»

Κατερίνα Λέχου: Ποζάρει με μαγιό σε πισίνα και εντελώς αμακιγιάριστη