Celebrity News

«Ωραία ήταν η εποχή που είχα τη δική μου εκπομπή στον ΣΚΑΪ»

ΣΚΑΪ logo

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο Enjoy και την δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου γνωστή Ελληνίδα μαγείρισσα, η οποία φαίνεται πως αναπολεί την εποχή που είχε δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Ο λόγος για την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, η οποία μίλησε για όλα με αφορμή την τελευταία περίοδο της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, αναφέρθηκε στην είσοδό της τηλεόρασης και στην τεράστια αγάπη που της έχει δώσει ο κόσμος.

Πως μπήκε στη ζωή σου η τηλεόραση;

Το 2006, όταν εντάχθηκα στην καθημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Πλέον κοντεύω τα 20 χρόνια στη μικρή οθόνη. Με τον Γιώργο Λιάγκα περνάμε πολύ καλά, ο κόσμος αγαπάει πολύ τον Γιώργο και μου έχει δώσει ένα ωραίο κομμάτι από την εκπομπή για να δείχνω με ηρεμία τις συνταγές μου. Ωραία ήταν η εποχή που είχα και τη δική μου εκπομπή στον ΣΚΑΪ γιατί τα πάντα, ακόμα και τα κείμενα, ήταν γραμμένα από μένα για να έχουν όλοι οι φίλοι μου «καλή όρεξη».

Πως νιώθεις που ο κόσμος σε έχει αγκαλιάσει εδώ και τόσα χρόνια; Περίμενες αυτήν την καριέρα και την αναγνώριση όταν ξεκινούσες;

Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Νιώθω ευλογημένη. Αλλά όλα ήρθαν με πολλή δουλειά. Γιατί εγώ έχω μάθει στην πολλή δουλειά. Τόσα χρόνια, στην τηλεόραση, στα περιοδικά, στο ίντερνετ πια, περνάω την αγάπη μου για την ελληνική γαστρονομία και ο κόσμος την αποδέχεται. Το γυαλί, η τηλεόραση, μου έδωσε πάρα πολλά και ιδίως την επαφή μου με τον κόσμο. Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλέον συνομιλώ με τα παιδιά που λόγω της οικονομικής κρίσης και των Μνημονίων στην Ελλάδα μετανάστευσαν στο εξωτερικό για να βρουν μια καλύτερη δουλειά και να δημιουργήσουν αλλά και να κάνουν οικογένεια. Αυτά τα παιδιά, λοιπόν, νιώθουν πιο κοντά στη χώρα τους όταν μαγειρεύουν τα φαγητά της. Η γεύση είναι ο τόπος μας, οι ρίζες, η μνήμη και η ταυτότητα μας.

Το argiro.gr συνδέει τα Ελληνόπουλα με την πατρίδα τους και τις συνταγές των μαμάδων και των γιαγιάδων τους. Τον Ιούλιο του 2022 ήμασταν καλεσμένοι στο Λονδίνο, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σε μια μεγάλη έκθεση τοπικών προϊόντων, και παρευρεθήκαμε σε αυτό το γκαλά του National Geographic όχι μόνο εμείς, αλλά και Περιφέρεις από όλη την Ελλάδα, όπως η Κρήτη και η Πελοπόννησος. Συμμετείχαμε σε αυτό το φεστιβάλ προϊόντων και γαστρονομίας και, όταν μαγείρεψα στην ημερίδα, ήρθαν χιλιάδες φοιτητές Έλληνες και φτιάξαμε όλες τις παραδοσιακές συνταγές με δάκρυα, γέλια και τραγούδια – μύρισε η αίθουσα κρεμμυδάκι, ντομάτα, ελιά.

Διαβάστε ακόμα:

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Συγκινήθηκε μιλώντας για την κόρη της -«Αν δεν είχε έρθει στη ζωή μας θα προσπαθούσαμε να υιοθετήσουμε»

Σταύρος Σβήγκος: «Πως είναι δυνατόν να έχει μπαμπά και μπαμπά, με ρώτησε ο γιος μου»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα στην τελευταία του εμφάνιση στην πίστα (Βίντεο)