Celebrity News

Παγιδευμένοι: Απαγωγή – σοκ διαλύει Άννα και Δημήτρη

Παγιδευμένοι

Η σεναριακή ομάδα της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MyTV. Ανατροπές, αποκαλύψεις αλλά και νέα πρόσωπα είναι μερικά µόνο από όσα θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα κιόλας επεισόδια του σίριαλ. Μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να δούμε τι ακριβώς συνέβη και η Άννα βρέθηκε κατηγορούμενη για τον φόνο του Δημήτρη, μια υπόθεση ενός μανιακού δολοφόνου είναι αυτή που απασχολεί τους ήρωες της σειράς.

Από την πρώτη στιγμή που ανακαλύφθηκαν στο πηγάδι μιας βίλας τέσσερα πτώματα καλυμμένα σε λάσπη, δύο αντρών και δύο γυναικών, οι αστυνομικές αρχές μαζί µε την εισαγγελία βρίσκονται διαρκώς σε επιφυλακή. Το ενδιαφέρον όλων έχει στραφεί στο νεαρό αγόρι που χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών ανασύρθηκε ζωντανό από το πηγάδι. Παρ’ όλα αυτά, η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και µμεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή.

Από το πλευρό του δεν φεύγει στιγμή η μητέρα του, η οποία είναι γνωστή της Άννας, αλλά και κάποιοι αστυνομικοί, προκειμένου να φροντίσουν για την ασφάλειά του. Τα πράγματα, όμως, µόνο ομαλά δεν εξελίσσονται, καθώς ο μανιακός δολοφόνος δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Την ώρα που έχει στήσει παγίδα θανάτου στην Άννα, η οποία βρίσκεται στο ξενοδοχείο που της έχει υποδείξει µε σκοπό να αφήσει εκεί το μαχαίρι που βρέθηκε μέσα στο πηγάδι, µε τον Δημήτρη, τον Αντρέα, τον Σταύρο και μια πολυμελή ομάδα αστυνομικών να παρακολουθούν διακριτικά κάθε της βήμα, ο δολοφόνος θέτει σε εφαρμογή το σατανικό του σχέδιο.

Συγκεκριμένα, όταν διαπιστώνει πως η μητέρα του αγοριού πηγαίνει στο κυλικείο, βρίσκει ευκαιρία και καταφέρνει και ξεγλιστρά από τους αστυνομικούς αρπάζοντας το αγόρι. Όταν η γυναίκα επιστρέφει και βλέπει άδειο το δωμάτιο του παιδιού, αρχίζει να ουρλιάζει και να κλαίει, µε τα νέα να διαδίδονται αστραπιαία. Μόλις ο Δημήτρης και η Άννα μαθαίνουν πως το νεαρό αγόρι έπεσε θύμα απαγωγής σοκάρονται και διαλύονται, αφού ξέρουν πως στα χέρια του δολοφόνου διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο. Κάθε λεπτό που περνάει είναι κρίσιμο για τη ζωή του, γι’ αυτό και πρέπει άμεσα να μπορέσουν να το εντοπίσουν.

Την ίδια στιγμή, η Αγγελική μελετά µε προσοχή το υλικό από τις κάμερες του νοσοκομείου προκειμένου να βρει κάποιο στοιχείο που θα την οδηγήσει στα ίχνη του δράστη, µε τον Σταύρο να πιέζει διαρκώς εκείνη, τον Δημήτρη και τον Αντρέα να οδηγηθούν άμεσα στη λύση αυτής της υπόθεσης. Η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη, µε αποτέλεσμα οι τόνοι να ανεβαίνουν. Τότε ο Σταύρος, σε έξαλλη κατάσταση, εξαπολύει εναντίον τους βαριές κατηγορίες. «Πρέπει να ηρεμήσουμε. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί σώο το αγόρι. Πρέπει να βρούμε άμεσα τη λύση µε ό,τι στοιχεία έχουμε στα χέρια µας. Αν δεν είμαστε ψύχραιμοι, δεν θα καταφέρουμε τίποτα», του απαντάει ο Δημήτρης.

Λίγο αργότερα κι ενώ ο τελευταίος προσπαθεί να κρατήσει την Άννα μακριά από τη συγκεκριμένη υπόθεση προκειμένου να την προφυλάξει, εκείνη δεν σκοπεύει να κάτσει µε σταυρωμένα χέρια. Αν και καταρρακωμένη ψυχολογικά, το µόνο που θέλει είναι το αγόρι αυτό να επιστρέψει σύντομα στην αγκαλιά της µμητέρας του, που δεν σταματά να αγωνιά για εκείνο. Όσο περνούν οι ώρες, όμως, η τύχη του παιδιού εξακολουθεί να αγνοείται και το μυαλό όλων πηγαίνει στο κακό. Και µόνο στη σκέψη να έχει πεθάνει, η Άννα και ο Δημήτρης σαστίζουν και πλέον ελπίζουν µόνο σε ένα θαύμα.

Πεισσότερα με το τεύχος MyTV που κυκλοφορεί στα περίπτερα

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονίζει η Θεοδώρα Σιάρκου: «Οι γονείς μου “έφυγαν” από τη ζωή με πέντε μέρες διαφορά»

Απόστολος Γκλέτσος για 50-50: «O Φιλιππίδης έχει οικογένεια και τα χρήματα αυτά τα χρειάζεται»

Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στο στόχαστρο των δολοφόνων -Η οικογένεια του Βαφέα διψάει για εκδίκηση