Celebrity News

Νάνσυ Παραδεισανού για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Εάν ζητήσει μία ειλικρινή συγνώμη για τη συμπεριφορά της, μόνο τότε θα λήξει η ιστορία»

Παραδεισανού-Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πρόσφατα  φιλοξενήθηκε την εκπομπή «The 2night show» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τα λάθη που έκανε στο ξεκίνημα της επαγγελματικής της διαδρομής.

«Το παρελθόν είναι γεγονότα που συνέβησαν κάποια άλλη δεδομένη στιγμή. Καλό είναι να το σεβόμαστε, να το αγαπάμε, να το αγκαλιάζουμε και να το αφήνουμε στην ησυχία του. Και για τους άλλους μιλάω.

Δεν υπήρχε κάποιο βιβλίο, κάποιο εγχειρίδιο που να σου λέει ότι όλα θα τα κάνεις τέλεια. Καλό είναι λοιπόν, άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη να μη βάζουν σάλτσες. Ξέρεις, ακούω τόσα πράγματα και τώρα που έχουν περάσει και τόσα χρόνια το θεωρώ και λίγο άστοχο όλο αυτό», είπε -μεταξύ άλλων- η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι – που είχε συνεργαστεί μαζί της στον Alpha – σχολίασε στον αέρα του «Mega Καλημέρα» πως η παρουσιάστρια δεν πρέπει πια να αναφέρεται στο συγκεκριμένο κεφάλαιο της ζωής της, καθώς κάθε φορά που το ξαναφέρνει στην επιφάνια της γυρίζει μπούμερανγκ.

«Θέλω να πω κάτι γιατί εγώ έχω συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα. Η Κωνσταντίνα είχε πάει στην Ελένη και είχε ζητήσει συγγνώμη, είχε πει ότι “ντρέπομαι κάποιες φορές που συναντώ παλιούς συνεργάτες μου”. Πήγε να το κάνει για καλό και της βγήκε αρνητικό. Τώρα, νιώθω ότι κάνει κωλοτούμπα και υποστηρίζει όλα αυτά που έκανε, λέγοντας ότι εντάξει είναι λάθη που της χρεώθηκαν και ότι δεν είναι έτσι ακριβώς.

Πράγματι, δεν υπάρχει εγχειρίδιο όταν ξεκινάς κάτι. Υπάρχει κάτι που λέγεται χαρακτήρας και παιδεία και πρέπει να ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς στους συνεργάτες σου. Η Κωνσταντίνα έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν κι εγώ ήμουν και μάρτυρας. Θέλεις λόγω ηλικίας, λόγω εγχειριδίου…

Καλό θα ήταν όταν πηγαίνει κάπου καλεσμένη, να μην την ανοίγει αυτή την κουβέντα, γιατί κάθε φορά νιώθω ότι της γυρίζει μπούμερανγκ. Μπορεί να είναι πολύ καλύτερος άνθρωπος από αυτό που ήταν γιατί είμαστε άνθρωποι κι όλοι κάνουμε λάθη», ανέφερε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Γεια σου» και σχολίασε τα όσα είπε για την ίδια η Φλορίντα Πετρουτσέλι στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Mega.

«Είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος. Ό,τι αισθάνομαι το λέω. Από εκεί και πέρα δεν έκανα καμία κ@λ@τούμπα, δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί και τι δεν έχει ειπωθεί, καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα και καλό είναι να τιμάμε τις συνεργασίες σε αυτή τη ζωή. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος», είπε χαρακτηριστικά για την Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Σχετικά με όσα ακούγονται κατά καιρούς για το τηλεοπτικό της παρελθόν, η παρουσιάστρια απάντησε: «Με έχει κουράσει αυτό πάρα πολύ. Δεν έγινε και τίποτα στην τελική. Πολύς λόγος για το τίποτα».

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, η Νάνσυ Παραδεισανού τοποθετήθηκε για το θέμα και μίλησε για τη δική της εμπειρία από εκείνη τη συνεργασία στον Alpha.

«Για να τελειώνει αυτό. Η Φλορίντα προφανώς δεν είναι τρελή, κάτι ξέρει για να τοποθετείται δημόσια και να λέει πράγματα τα οποία την ενόχλησαν. Αυτή την καραμέλα με τους “ευεργετηθέντες” που ακούω δεξιά-αριστερά, τα κανάλια δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, ούτε περιμαζεύουν κόσμο που του κάνουν χάρη που είναι εκεί.

Εργαζόμασταν σκληρά όλοι και πληρωνόμασταν για αυτό. Δεν μας ευεργέτησε κανένας, μας πήραν ως επαγγελματίες, δεν μας έκαναν δημοσιογράφους εκεί. Οφείλω να μιλήσω για τη Φλορίντα, γιατί βρίσκεται σε μία δύσκολη θέση χαρακτηριζόμενη “αχάριστη”. Το εντυπωσιακό είναι ότι κάναμε δύο συνεχόμενες σεζόν στην εκπομπή, άρα η Κωνσταντίνα την ήθελε στην ομάδα

Πέρσι πήγε στην Ελένη και είπε ότι βλέπω εδώ ανθρώπους που ντρέπομαι να τους κοιτάξω στα μάτια. Δεν είναι λοιπόν “πολύ κακό για το τίποτα”, γιατί κάτι έχει γίνει για το οποίο ντρέπεται. Εάν ζητήσει μία ειλικρινή συγνώμη από όσους νιώθουν πληγωμένοι από τη συμπεριφορά της, μόνο τότε θα λήξει η συγκεκριμένη ιστορία», είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού.

Διαβάστε επίσης:

Αίας Μανθόπουλος: Φίλος του διαψεύδει ότι «έφυγε» από τη ζωή -«Είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση»

Σταμάτης Γαρδέλης: Υπήρξε φιλί με τον Τάσο Ξιαρχό στο «Ι’m celebrity, get me out of here»; Η απάντησή του

Γιώργος Τσούλης: Βάφτισε τον ενός έτους γιο του -φωτογραφία