Celebrity News

Πέτρος Ιακωβίδης: Η αποκάλυψη για τη προσωπική του ζωή και η ιδιαίτερη σχέση με την μητέρα του

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! ο Πέτρος Ιακωβίδης!

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στην προσωπική του ζωή, δηλώνοντας πως νιώθει ευτυχισμένος.

Το κεφάλαιο «προσωπική ζωή» το κρατάς ερμητικά κλειστό;

Γενικά είμαι άνθρωπος των σταθερών σχέσεων, είμαι και Παρθένος στο ζώδιο. Εκτός από τη μητέρα σου, η κοπέλα σου είναι ο άνθρωπος που θα σε ηρεμήσει. Δεν μου αρέσει να απασχολώ για την προσωπική ζωή, όχι τόσο για μένα, αλλά γιατί θέλω να προστατεύσω την κοπέλα που είμαστε μαζί. Δεν είναι ότι φοβάμαι κάτι, ούτε ότι θα μου δημιουργήσει πρόβλημα αν μαθευτεί. Και έξω θα βγούμε, κυκλοφορούμε κανονικά. Μπορεί και η ίδια να μη θέλει να τη γνωρίζουν, οπότε εσύ πρέπει να το σεβαστείς αυτό.

Γνωρίζω περίπτωση συναδέλφου σου που η σχέση του χάλασε επειδή η κοπέλα αισθανόταν ότι την έκρυβε για να φαίνεται διαθέσιμος.

Θα σου απαντήσω με ερώτηση. Όταν λες συνέχεια ότι είσαι μόνος σου, θα σε πιστέψει κανείς; Δηλαδή τι κάνεις; Κάθεσαι όλη μέρα σπίτι σου και βλέπεις τηλεόραση; Ο καλλιτέχνης δεν θα κάνει οικογένεια για να μην απογοητευτούν οι θαυμάστριες; Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.

Πόσο έχει κρατήσει η μεγαλύτερή σου σχέση;

Τέσσερα-πέντε χρόνια.

Ο χωρισμός είχε πόνο;

Έχω πονέσει κι εγώ, ψέματα να πω; Θέλω όμως να διατηρώ μια καλή σχέση με τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή μου. Δεν μου αρέσει να μαλώνω. Όταν τελείωνε κάτι, γινόταν γιατί και οι δύο πλευρές ήταν κουρασμένες.

Δίνεις καλό βαθμό στον εαυτό σου ως σύντροφο;

Όχι, είμαι λίγο περίεργος. Όταν βγάλω προς τα έξω τη γυναίκα που θα παντρευτώ, θα τα πει εκείνη!.

Είσαι συντηρητικός;

Δεν είμαι συντηρητικός, είμαι πολύ εγωιστής. Μπορεί να φταίει το ζώδιο, ο χαρακτήρας μου, μπορεί και η ποντιακή καταγωγή, είμαι λίγο ξεροκέφαλος! Δεν έχω θέμα με τη ζήλια. Δεν έχω ζηλέψει ποτέ. Ακόμα και σε φίλους μου που είναι λίγο ζηλιάρηδες τους λέω: “Άμα θες να έχεις δίπλα σου μια ωραία γυναίκα, και θα την κοιτάξουν έξω και θα τη φλερτάρουν. Με όλες το ίδιο συμβαίνει. Αν σε πειράζει, μην κάνεις σχέση”. Είναι δυνατόν μια κοπέλα 22-25 χρόνων να μη θέλει να βγει να διασκεδάσει και μόνη της; Για αυτό πάντα έλεγα μέσα μου “εγώ τη γυναίκα μου την εμπιστεύομαι, αν κάνω λάθος, δεν πειράζει. Δεν μπορούμε να πέφτουμε πάντα μέσα”.

Η γνώμη της μάνας σου μετράει;

Σίγουρα δεν περιμένω από τη μάνα μου να μου πει αν της αρέσει ή όχι η κοπέλα που έχω δίπλα μου. Και η ίδια όμως δεν έχει ασχοληθεί ποτέ. Μου έχει εμπιστοσύνη.

Μιλάτε κάθε μέρα;

Ναι. Μπορεί να με πάρει εκείνη δέκα φορές τη μέρα και εγώ άλλες τρεις.

Πότε διαφωνήσατε τελευταία φορά;

Συνήθως της φωνάζω γιατί με παίρνει να μου πει ένα πράγμα, μετά από δέκα λεπτά θυμάται κάτι άλλο, μετά ένα τρίτο. Καταλαβαίνω βέβαια ότι όλο αυτό γίνεται από αγάπη.

Λένε ότι οι άντρες ψάχνουν υποσυνείδητα γυναίκες που να έχουν χαρακτηριστικά της μητέρας τους.

Έτσι ακριβώς είναι. Επειδή μεγαλώνεις με τη μητέρα να προσπαθεί να απαλύνει τα προβλήματά σου, αναζητάς και μια σύντροφο να κάνει το ίδιο. Δεν μπορούν όλες να το κάνουν. Όταν μια γυναίκα καταφέρνει να ηρεμήσει έναν άνθρωπο σαν εμένα που είμαι πολύ νευρικός…

Διαβάστε ακόμα:

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου αποκαλύπτει: «Έχω βγει με θαυμάστριά μου αλλά…»

Τόνια Σωτηροπούλου-Κωστής Μαραβέγιας: Δείτε την μπομπονιέρα του γάμο τους

Θύμα απάτης ο Λευτέρης Λαζάρου: «Χρησιμοποιούν παράνομα το πρόσωπο και το όνομα μου»