Celebrity News

Πέτρος Μπουσουλόπουλος για Φιλιππίδη: «Δεν θέλω να δημιουργηθεί η εντύπωση πως «εγκατέλειψα» την Αθήνα λόγω του συγκεκριμένου προσώπου»

Αρκετά χρόνια πριν, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος είχε αναφερθεί στο Πρωινό mou στα πρόσωπα που θεωρεί κορυφαίους ηθοποιούς. Εκείνος ανέφερε τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Θανάση Τσαλταμπάση και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Αργότερα ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είχε κρύψει τη δυσαρέσκειά του για αυτό και ανέφερε στο Πρω1νό mou: «Το θέατρο δεν έχει ηλικίες. Ο Μπουσουλόπουλος έχει παίξει με δύο από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς, τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη».

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος μετά από ένα διάστημα άφησε την καριέρα του στην τηλεόραση και έφυγε από την Αθήνα, γεγονός που πολλοί συνδύασαν με την “κόντρα” του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, όμως, ξεκαθαρίζει μέσα από το προφίλ του στο Facebook:

«Καλησπέρα! Με αφορμή το ποστ του συναδέλφου Aris Laskos, τα σχόλια συναδέλφων από κάτω (και για να είμαι ειλικρινής) και μιας περιρρέουσας ατμόσφαιρας χρόνων γύρω από μένα, αντιλαμβανόμενος πλήρως τις ευγενείς προθέσεις αυτού του ποστ του Άρη Λάσκου, οφείλω να διευκρινήσω τα εξής: Καταρχάς συμφωνώ απολύτως με τα λεγόμενα του, αναγνωρίζοντας τον αγώνα που κάνει το ΣΕΗ σχετικά με όλο αυτό που συμβαίνει και που διαφαίνεται απολύτως!

Οφείλω να πω πως ενώ πράγματι το συγκεκριμένο γεγονός (πέρα από το τεράστιο σοκ, λύπη και αηδία) που μου είχε προκαλέσει τότε, θα μπορούσε να σταθεί αρνητικά καταλητικό για την μετέπειτα πορεία μου στο χώρο, αυτό δε συνέβη. Είχα τη δύναμη, και αν θέλετε την ψυχραιμία, να καταλάβω, να αξιολογήσω, να σιχαθώ και να βάλω τελικά στο «απέναντι πεζοδρόμιο» τέτοιες συμπεριφορές σαν του Φιλιππίδη. Όχι πως δεν ήταν πικρό ή δύσκολο ακόμα και τρομακτικό! Δεν θέλω όμως επουδενί να δημιουργηθεί η εντύπωση πως «εγκατέλειψα» την Αθήνα και τη δουλειά λόγω του συγκεκριμένου προσώπου.

Αυτό με «θίγει» χειρότερα ως εντύπωση, 1ον διότι δεν εγκατέλειψα καμία δουλειά… Άλλαξαν απλώς οι καλλιτεχνικές μου προτεραιότητες και βλέψεις. 2ον στη Ρόδο βρέθηκα για προσωπικούς λόγους και 3ον διότι στην παρούσα φάση είμαι πιο ενεργός και γεμάτος καλλιτεχνικά από ποτέ! Και ελπίζω να εξακολουθήσω να εξελίσσομαι ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης, έχοντας όπως και τώρα, ανθρώπους στο πλάι μου κοινής αισθητικής και ηθικής!

Το σημείωμα μου δεν έχει ίχνος απολογητικής διάθεσης( και γιατί άλλωστε)! Απλώς δε θέλω να δημιουργηθούν ψευδείς εντυπώσεις πως το καλλιτεχνικό μου «σήμερα» είναι ανενεργό η «κατεστραμμένο» λόγω αυτού του προσώπου! Αν άφηνα στον εαυτό μου να συμβεί αυτό θαρρώ πως τότε ναι … Θα μιλούσα για πραγματική ήττα και αποτυχία! Βεβαίως και σοκαρίστηκα και τρόμαξα ως νέος τότε ηθοποιός και γι’ αυτό και καταδικάζω ΕΝΤΕΛΩΣ τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές! Φυσικά και θα μπορούσαν να σταθούν πραγματικά ευνουχειστικες για πολλούς συναδέλφους γι’ αυτό και η θέση και ο αγώνας σας-μας είναι ιδιαιτέρως σημαντική! Επειδή δεν προσπερνάμε όλοι με την ίδια ταχύτητα τις διάφορες και διαφορετικών ειδών κακοποιήσεις γι αυτό και χρειάζεται να ‘μαστε ο ένας πλάι στον άλλον! Με συγχωρείτε για την πιθανή «φλυαρία». Συμβαίνει προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων! Συνεχιστε έτσι ΣΕΗ και είμαστε διπλά σας! Ευχαριστώ! Πέτρος Μπουσουλόπουλος».

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ερχεται στην Ελλάδα με το Κύπελλο

Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου: Χορός και λουλουδοπόλεμος στον Βέρτη

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σκηνοθετεί το “Tape” που θίγει το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης και του βιασμού