Celebrity News

Ψυχοκόρες: Ο Κοσμάς χωρίζει τη Νέλλα -Η Ευανθία βρίσκει το φως της

Ψυχοκόρες

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Ψυχοκόρες», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MyTv!

Άδοξο τέλος πρόκειται να έχει ο μεγάλος έρωτας του Κοσμά και της Νέλλας, καθώς ύστερα από μία σειρά απρόσμενων γεγονότων ο άντρας παίρνει μία ανατρεπτική απόφαση. Το μεγάλο μυστικό της γυναίκας, που, όπως σας αποκαλύψαμε, είναι ότι ο Σώτος δεν είναι παιδί τους, αποκαλύπτεται και οι εξελίξεις στην οικία Κοτρώτση είναι καταιγιστικές. Ο Κοσμάς, μη μπορώντας να πιστέψει ότι όλη του τη ζωή ζούσε μέσα σε ένα μεγάλο ψέμα, έχοντας πέσει θύμα πλεκτάνης της συζύγου του και της Αρχοντούλας, η οποία είναι η βιολογική μητέρα του νεαρού, ανακοινώνει στη Νέλλα ότι ο γάμος τους τελειώνει εδώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης, οι δυο τους έρχονται αντιμέτωποι, με τη γυναίκα να του ζητάει συγχώρεση, εξηγώντας του ότι τα έκανε όλα για να κρατήσει τη σχέση τους, αφού έχασε το μωρό που κυοφορούσε. Ωστόσο, ο Κοσμάς δεν είναι διατεθειμένος να τη συγχωρέσει και της λέει ότι παύουν να είναι πλέον ανδρόγυνο.
Συγχρόνως, κάνει πράξη τα λεγόμενά του και σταματάει να μένει στη συζυγική τους εστία. Κοιμάται τις νύχτες στο γραφείο του και επισκέπτεται το σπίτι μόνο όταν χρειάζεται κάτι. Την ίδια ώρα, αρχίζει να φέρεται ψυχρά και αδιάφορα στον Σώτο. Μάλιστα, την ίδια χρονική περίοδο, η Αστυνομία ερευνά για τυχόν οικονομικές ατασθαλίες από πλευράς του και γνωρίζοντάς το ο Κοσμάς είναι έτοιμος να πάρει δραστικές λύσεις.

Η Ευανθία βρίσκει το φως της

Παρά τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας, η Ευανθία, που σε μια στιγμή έχασε τον άντρα της αλλά και το φως της, προσπαθεί να είναι δυνατή. Ωστόσο, από τη στιγμή που επέστρεψε τυφλή στο σπίτι της, η Φρόσω τη βασανίζει συστηματικά. Η Ευανθία, προκειμένου να μην έχει τόσο μεγάλη ανάγκη την ψυχοκόρη της, η οποία παίρνει την εκδίκησή της για τα όσα πέρασε στο σπίτι των Νάτσηδων, αρχίζει κρυφά να μαθαίνει πώς να κινείται μόνη της στο σπίτι και να αυτοεξυπηρετείται. Μια μέρα ξυπνάει και διαπιστώνει ότι έχει γίνει θαύμα και αρχίζει να βλέπει ξανά. Αρχικά, η όρασή της είναι μειωμένη και θολή, ωστόσο όσο η ώρα περνά, επανέρχεται στο ακέραιο. Ευτυχισμένη με την απρόσμενη θετική αυτή εξέλιξη, η Ευανθία αποφασίζει να μην αποκαλύψει σε κανέναν ότι βρήκε το φως της και ταυτόχρονα να παρακολουθεί στενά τις κινήσεις της Φρόσως, που έχει πάρει τα ηνία του νοικοκυριού, των κτημάτων αλλά και της περιουσίας του Ηλία. Συνεχίζει, λοιπόν, να προσποιείται ότι δεν βλέπει τίποτα. Στην αρχή, κανείς δεν αντιλαμβάνεται το παραμικρό, όμως κάποια στιγμή, όταν την επισκέπτεται στο σπίτι της η Διονυσία, καταλαβαίνει την αλήθεια. Τότε η Ευανθία αναγκάζεται να της παραδεχτεί ότι βρήκε την όρασή της, ενώ συγχρόνως της μαρτυρά όλα τα βασανιστήρια που υπομένει εδώ και καιρό από τη Φρόσω. Η αδελφή του Νάτση συγκινείται από την εξομολόγησή της και της υπόσχεται ότι δεν θα αποκαλύψει σε κανέναν την αλήθεια.

Περισσότερα στα περίπτερα:

Διαβάστε ακόμα:

Νίνο: Η on camera αντίδραση όταν ρωτήθηκε για την Josephine -«Δε βαριέστε να ασχολείστε;»

Γιώργος Μαζωνάκης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του

Γιώργος Λιάγκας για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Μιλάει παντού εκτός από τη δική μας εκπομπή»