Μαλλιά
Το αξεσουάρ μαλλιών που κάνει θραύση στο Instagram θα σας θυμίσει τα παιδικά σας χρόνια!
Tips & Trends
Ψάθινα αξεσουάρ: Δες πώς να τα φορέσεις και ποια αξίζει να προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών
Editor's choice
Mismatched nail art: Το νέο μεγάλο trend είναι αφιερωμένο στις αναποφάσιστες!
Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020!
Home / Celebrity News / “Έφερνε βαρέως η μάνα μου το ότι δεν παντρεύτηκα…το νυφικό είναι ακόμα ό,τι σιχαίνομαι”

“Έφερνε βαρέως η μάνα μου το ότι δεν παντρεύτηκα…το νυφικό είναι ακόμα ό,τι σιχαίνομαι”

Το όνομα της πριν λίγο καιρό πρωταγωνίστησε σε δημοσίευμα σχετικά με τη φιλοξενία κατοικίδιων στο διαμέρισμά της και τις συνθήκες υγιεινής που τηρούνται. Η ηθοποιός Καίτη Ιμπροχώρη απαντά σε σχέση με αυτό σε συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν, ενώ μιλά ακόμα για τη σχέση που είχε με τη μητέρα της με την οποία έμεναν μαζί, αλλά και το θρησκευτικό γάμο που δε θέλησε να κάνει.

Μένατε μαζί με τη μητέρα σας;

“Το σπίτι μου ήταν δίπλα, αλλά τα τελευταία χρόνια έμενα μαζί της και κοιμόμουν στο δικό της τα βράδια. Είχε φτάσει 104 χρόνων. Δεν ήταν άρρωστη, απλώς ήταν πολύ μεγάλη σε ηλικία. Έπαθε πνευμονία 5 μέρες πριν «φύγει»-, γιατί άνοιγε τα παράθυρα στο διαμπερές διαμέρισμα της, για να σκουπίζει και να ξεσκονίζει. Το μυαλό της ήταν «ξυράφι» και ήταν πολύ όμορφη γυναίκα, από τις ομορφότερες της εποχής της. Ήμουν συνεχώς δίπλα της, δεν την άφηνα μόνη. Έμενα με τη Μαρί, έτσι την έλεγαν, στο σπίτι της, όπου και μετακομίζω από το δικό μου. Είναι το σπίτι που μεγάλωσε ο ανιψιός μου ο Δημήτρης κι έχω το δωμάτιο του, αλλά και της μητέρας μου, γεμάτο ρούχα, τα οποία θα δώσω σε μετανάστες και στο «Χαμόγελο του παιδιού». Ο ανιψιός μου είναι οικονομολόγος, 45 χρονών, και με ζει, γιατί η σύνταξη μου δεν φτάνει για να ζω. Με βοηθάει στα πάντα. Τον είχε βαφτίσει ο Γιάννης Δαλιανίδης. Εγώ παραμένω κατά του γάμου, έχω κάνει δύο συζυγίες πολλών χρόνων”.

Οι γονείς σου πώς αντιμετώπισαν τότε το γεγονός ότι ήθελες να μην ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά επέλεξες να κάνεις πολιτικούς γάμους;

“Όταν στην ηλικία των 16 είπα στη μαμά μου ότι θα κάνω πολιτικό γάμο, γιατί πήγαινα στις καλόγριες και διάβαζα Ζαν Πολ Σαρτρ, μου ήρθε μια χαστούκα που τη θυμάμαι ακόμα. Την πλήγωσε αυτό, αλλά αργότερα, που μεγάλωσα, γελάγαμε. Πάντα το έφερνε βαρέως η μάνα μου το ότι δεν παντρεύτηκα”.

Έφερνε βαρέως το γεγονός ότι δεν ανέβηκες τα σκαλιά της εκκλησίας;

“Ακριβώς αυτό, γιατί τη συζυγία την ήξερε, μας μαγείρευε και με τους δύο συντρόφους μου, που η σχέση μας διήρκεσε 10 και 21 χρόνια αντίστοιχα. Το νυφικό είναι ακόμα ό,τι σιχαίνομαι”.

Πρόσφατα ένα δημοσίευμα ανέφερε ότι σε διώχνουν από την πολυκατοικία που μένεις γιατί φιλοξενείς στο διαμέρισμα σου δεκάδες γάτες, που ενοχλούν, λόγω δυσοσμίας και ακαθαρσίας, τους ανθρώπους που διαμένουν στην πολυκατοικία.

“Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στην πολυκατοικία μένω 40 χρόνια. Γνωρίζω πολύ καλά τα δικαιώματα των ανθρώπων, των ζώων, αλλά και των ανθρώπων που έχουν ζώα. Εδώ και πολλά χρόνια είμαι μέλος σε πολλά φιλοζωικά σωματεία και γνωρίζω πολύ καλά τι γίνεται”.

×