Μαλλιά
Πριν κλείσετε ραντεβού με τον haircolorist δείτε τις μεγαλύτερες τάσεις της Άνοιξης
Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020!
Μαλλιά
Οι κότσοι στην πασαρέλα του οίκου Fendi ήταν εμπνευσμένοι από το Star Wars και υπεύθυνος ήταν ένας hairstylist-θρύλος
Tips & Trends
Πώς θα αντιγράψεις το υπέροχο στιλ της Kendall Jenner (VIDEO)
Home / Celebrity News / “Η Ρίκα Βαγιάνη μου είχε αποκαλύψει πως έχει καρκίνο.Τελευταία φορά που την είδα…”

“Η Ρίκα Βαγιάνη μου είχε αποκαλύψει πως έχει καρκίνο.Τελευταία φορά που την είδα…”

Ο Νίκος Σούλης μίλησε στο περιοδικό Down Town για την Ρίκα Βαγιάνη, η οποία “έφυγε” από τη ζωή τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου μετά από “μάχη” που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην ημέρα που η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του αποκάλυψε ντόμπρα και ξεκάθαρα πως αντιμετώπιζε τον καρκίνο. Μάλιστα, μίλησε και για τη τελευταία φορά που την είδε και για τα όσα του είπε.

«Μου το είπα ντόμπρα και ξεκάθαρα, όπως ντόμπρα και ξεκάθαρη ήταν η ίδια. Και την ίδια στιγμή μου ζήτησε να ξεχάσω ό,τι άκουσα. Σαν να μη μου το αποκάλυψε ποτέ. Πριν τελειώσουμε αυτή την κουβέντα, μου εκμυστηρεύτηκε πως δεν ήταν διατεθειμένη να κάνει καμία χημειοθεραπεία. Δεν ένιωθε άρρωστη. Δεν ήθελε να είναι άρρωστη. Τελευταία φορά την είδα πριν από κανέναν χρόνο, σε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή σε φιλικό σπίτι. Ήταν μαζί με τον άντρα και το παιδί της. “Ρίκα πώς πας με την υγεία σου;”, τη ρώτησα για να πάρω πάλι την κοφτή απάντηση: ”Το παλεύω”. Δεν καταλάβαινες ότι αυτό το γελαστό κορίτσι απέναντί σου είχε καρκίνο», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε ακόμη:

Αθηνά Οικονομάκου: Βραδινή έξοδος με τον γιο της, Μάξιμο!

×