Celebrity News

Ρόδος: Όσα υποστήριξε στην απολογία του ο πρώην παίκτης ριάλιτι που κατηγορήθηκε για βιασμό

Ελεύθερος αφέθηκε ο 30χρονος πρώην παίκτης του Big Brother, ο οποίος κατηγορήθηκε από μια 21χρονη Αγγλίδα τουρίστρια στη Ρόδο για πράξη βιασμού. Τώρα, ο ίδιος καλείται να καταβάλει εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ και θα πρέπει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα μία φορά τον μήνα.

Όσα υποστήριξε ο 30χρονος στην απολογία του

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr,  κατά την απολογία του, ο 30χρονος ανέφερε ότι το βράδυ της 24ης Μαϊου 2022 ήταν στην δουλειά του και γύρω στις 00:00 π.μ. επισκέφθηκε το μαγαζί που δουλεύει η 21χρονη με τις φίλες της. O ίδιος είπε ότι η καταγγέλλουσα και η παρέα της συζητούσαν με τους θαμώνες και το προσωπικό και αφού η νεαρή κοπέλα τον πλησίασε και τον ρώτησε πώς τον λένε, ζήτησε την ηλεκτρονική διεύθυνση του στην εφαρμογή “INSTAGRAM”.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother ισχυρίστηκε ότι η 21χρονη τον ρώτησε πού θα μπορούσαν να συνεχίσουν τη διασκέδαση τους και εκείνος τους πρότεινε ένα μαγαζί που μένει ανοιχτό έως αργά, απαντώντας καταφατικά στην ερώτηση για το αν θα περάσει και εκείνος από εκεί.

Στη συνέχεια, υποστήριξε πως όταν η νεαρή κοπέλα και η παρέα της έφυγαν, λίγο αργότερα του έστειλε μήνυμα και τον ρώτησε πότε θα πάει κι εκείνος στο μαγαζί. Πράγματι, ο ίδιος μετέβη εκεί με τους φίλους του μετά από περίπου μισή ώρα και τότε η καταγγέλλουσα με τις φίλες της κάθισαν στην παρέα τους.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η 21χρονη αφού συζήτησε με άλλους άνδρες, επέστρεψε κοντά του και άρχισε να του μιλάει και να του χαϊδεύει τα μαλλιά. Τότε, εκείνος τη ρώτησε αν θέλει να πάνε κάπου πιο ήσυχα και εκείνη δέχτηκε.

Συνεχίζοντας την απολογία του, ο 30χρονος είπε ότι σε είκοσι μέτρα από το μαγαζί υπάρχει ένα σπίτι υπό κατασκευή, απέναντι σε άλλα ήδη κατοικημένα σπίτια. Στην αυλή του συγκεκριμένου σπιτιού άρχισαν ερωτικές περιπτύξεις και εκείνη του ξεκούμπωσε το παντελόνι και του έκανε στοματικό έρωτα. Μάλιστα, όταν ο 30χρονος της ζήτησε να ολοκληρώσουν την ερωτική πράξη, εκείνη δέχθηκε.

Επιπλέον, το μοντέλο ισχυρίστηκε ότι η ερωτική πράξη κράτησε πολύ λίγο, καθώς του φάνηκε ότι άκουσε φωνές και  ισχυρίστηκε ότι εκείνη την ώρα συνειδητοποίησε ότι έπεσε το σκουλαρίκι του και της είπε να πάει ξανά στην παρέα της, καθώς εκείνος θα έμενε πίσω για να ψάξει να το βρει. Έκτοτε, ο ίδιος υποστηρίξει ότι δεν την ξαναείδε.

Όπως είπε, την επόμενη ημέρα πληροφορήθηκε ότι η 21χρονη του υπέβαλε μήνυση για βιασμό.

Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε και στην ιατροδικαστική έκθεση που συνέταξε ο κ. Κοτρέτσος, στην οποία αναγράφεται ότι δεν διαπιστώνονται σημάδια που να υποδηλώνουν πρόσφατη συνουσία, πράγμα που όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, ενισχύει την αλήθεια των λεγόμενων του, ότι η συνουσία διήρκησε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα και ότι δεν προκύπτει κανένα αντικειμενικό στοιχείο που να μαρτυρά κακοποίηση, πόσω δε μάλλον βιασμό σε βάρος της καταγγέλλουσας.

Σε ό,τι αφορά τα όσα είπε η καταγγέλλουσα, ότι επιχείρησε να διαπράξει κακό στον εαυτό της, ο 30χρονος υποστήριξε ότι από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, αλλά και από κανένα σημάδι στο κορμί της νεαρής κοπέλας αποδεικνύεται αυτός ο ισχυρισμός.

Διαβάστε επίσης:

Ελεύθερος με εγγύηση ο πρώην παίκτης ριάλιτι μετά την καταγγελία βιασμού της 21χρονης Αγγλίδας

Ρόδος: Η μητέρα του 30χρονου μοντέλου ξεσπά – «Να αποκατασταθεί το όνομα του γιου μου»

Πάτρα: «Στα τελευταία γενέθλιά της η Τζωρτζίνα ήταν σε άθλια κατάσταση, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα μόνη»