Celebrity News

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η μητέρα και η αδερφή της «σπάνε» τη σιωπή τους λίγη ώρα μετά τη σύλληψή της

Από χθες το βράδυ (30/3), η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται στη ΓΑΔΑ, αφού σε βάρος της έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Λίγη ώρα μετά τη σύλληψη της, η μητέρα και η αδελφή της 33χρονης μιλήσαν στον Γιώργο Σόμπολο και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τονίζοντας πως θα είναι δίπλα στην Ρούλα μέχρι την τελευταία στιγμή.

«Μέχρι που θα κλείσω τα μάτια μου, εγώ θα είμαι δίπλα στην Ρούλα μου, στο παιδί μου», λέει η μητέρα της. 

«Εκείνη την ώρα ήμουν στο σπίτι. Με ειδοποίησε η μικρή μου κόρη που ήταν μαζί με την Ρούλα στο σπίτι, ότι ήρθαν κάποιοι από τη ΓΑΔΑ και την πήραν, θα της έκαναν κάποιες ερωτήσεις και το βράδυ θα ήταν σπίτι της. Έτρεξα κατευθείαν, έφτασα στο σπίτι της, δεν το περίμενα αυτό που συνέβαινε απέξω, σε καμία περίπτωση. Σοκαρίστηκα. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου, γιατί ξέρω το παιδί μου. Δεν θα το υπερασπιστώ γιατί είναι παιδί μου, αλλά είναι το παιδί που εγώ μεγάλωσα πατέρας και μάνα μαζί.

Είμαστε λίγο έξω από την Πάτρα, είναι και η θάλασσα κοντά και παίρναμε αρκετές φορές τα εγγόνια μου. Και όταν δεν είχαν και σχολείο το Σαββατοκύριακο, τα παιδιά ήταν κοντά μας. Τα παιδιά μάς έχουν στοιχίσει τόσο πολύ, που πλέον ζούμε για να πούμε ότι ζούμε. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω για τα παιδιά. Τα παιδιά είναι όχι μια τραγωδία, κάτι παραπάνω για μένα.

Η Ρούλα έκλαιγε, πονούσε. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα ουρλιάξει, θα φωνάξει και όμως το έκανε στην Τζωρτζίνα που δεν το περίμενε κανένας, γιατί ζούσε μόνο από το χαμόγελο της Τζωρτζίνας. Όπως και να ήταν, η Τζωρτζίνα σε αυτή την κατάσταση που βρισκόταν, δεν μπορούσε να μιλήσει με τη μητέρα της αλλά επικοινωνούσαν με τα μάτια. Την κοιτούσε και καταλάβαινε η μητέρα τι ήθελε το παιδί και της γελούσε. Όλο μαμά, μαμά, μαμά έλεγε.

Αν η Ρούλα ήθελε να κρατήσει τον άντρα της περισσότερο και να τον κάνει μέσω της Τζωρτζίνας να είναι μαζί της, δεν θα σκότωνε την Τζωρτζίνα. Αυτό που λένε δεν ισχύει, είναι ανυπόστατο.

Σε καμία περίπτωση η κόρη μου δεν έβλαψε τα παιδιά της. Τα είχε μαζί της συνέχεια από μωρά, δεν τα άφηνε δευτερόλεπτο. Ήταν με σειρά, κάθε μέρα πλυμένα, ταϊσμένα. Στις οκτώμισιμε εννέα το βράδυ καλοκαίρι έλεγαν «Μαμά, καληνύχτα». Τέτοια αγάπη που είχαν στη μητέρα τους και αντιστρόφως η Ρούλα στα παιδιά της, δεν το πιστεύω ότι το παιδί μου έχει κάνει κάτι. Είμαι εντελώς κάθετη σε αυτό. Μέχρι που θα κλείσω τα μάτια μου, εγώ θα είμαι δίπλα στην Ρούλα μου, στο παιδί μου. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Στο παιδί μου», δήλωσε η μητέρα της 33χρονης.

Από την άλλη, η αδερφή της δήλωσε: «Ο κόσμος δεν έχει ζήσει την Ρούλα και όποιος δεν την έχει ζήσει, για μένα, δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του. Ήμασταν μια οικογένεια γύρω στα 10 άτομα και η δική μας και του Μάνου που βλέπαμε πως ήταν η Ρούλα με τα παιδιά της. Δεν ήταν ποτέ κακοποιημένα, δεν ήταν ποτέ παραμελημένα. Ήταν τα παιδιά τα φυσιολογικά όπως σε όλες τις οικογένειες. Ήταν τρελαμένα με την Ρούλα, η Τζωρτζίνα είχε μια αδυναμία στον Μάνο αλλά είχε και σε εμάς τους υπόλοιπους και το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Δεν μπορώ να καταλάβω που βασίζουν όσα λένε χωρίς να την έχουν ζήσει. Όποιος την είχε ζήσει, ξέρει πως ήταν η Ρούλά σαν μάνα.

Η Ρούλα και ο Μάνος ήταν ένα κανονικό ζευγάρι όπως είναι όλα, με τους τσακωμούς και την καθημερινότητα όπως σε όλα τα φυσιολογικά ζευγάρια. Ήταν δυο γονείς που λάτρευαν τα παιδιά τους, ήταν επάνω τους και η Ρούλα πολύ περισσότερο γιατί ο Μάνος δούλευε όλη την ημέρα και κάποιος έπρεπε να συντηρήσει την οικογένεια. Αυτό που ακούω συνέχεια, «ήταν η μάνα» μα ποιος θα ήταν στο παιδί αν όχι η μάνα; Τι να πω… Ήταν μια οικογένεια εντελώς φυσιολογική.

Σε καμία περίπτωση δεν σκότωσε η Ρούλα το παιδί της. Καταρχήν η Ρούλα δεν έφυγε στιγμή δίπλα από το παιδί στο νοσοκομείο και αυτό δεν το έχει πει κανένας. Λένε ότι έβαλε μια ουσία, αλλά που την προμηθεύτηκε; Αφού δεν βγήκε από εκεί. Είναι κάποια πράγματα που θα φανούν σε βάθος χρόνου και είναι μεγάλη αδικία αυτό που έχει συμβεί στη Ρούλα γιατί είναι μια μάνα χτυπημένη ανελέητα από την μοίρα και δεν έχει προλάβει να συνειδητοποιήσει ότι έφυγε από τη ζωή και η μεγάλη, μεγάλη της αγάπη η Τζωρτζίνα. Στηρίζω την αδελφή μου μέχρι τελικής πτώσεως. Όλη η οικογένεια θα είμαστε εκεί, θα την στηρίζουμε ότι κι αν λένε εμείς ξέρουμε ποια είναι η Ρούλα».

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε επίσης: 

David και Victoria Beckham: Λήστεψαν το σπίτι τους ενώ βρίσκονταν μέσα με την κόρη τους

Πρω1νό: Μαρτυρία σοκ για την Ρούλα Πισπιρίγκου -«Με ρώτησε αν γνωρίζω κάποιον άνθρωπο από το Ανθρωποκτονιών»

Ελένη Μενεγάκη -Πάτρα: «Σοκ για την κοινή γνώμη, σοκ για όλους μας»