Celebrity News

Σασμός: Η αδερφή του Ευθύμη διψά για αίμα -Φτάνει στην Κρήτη και ορκίζεται εκδίκηση για τον θάνατό του

Ανατροπές, εκπλήξεις και νέα πρόσωπα, που θα αναστατώσουν τη ζωή των ηρώων, έρχονται στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Σασµός». Ένα από αυτά είναι ο Αντρέας Βρουλάκης (Βασίλης Μπισµπίκης).

Σύμφωνα µε το MyTv, η παραγωγή του σίριαλ αυτή την περίοδο αναζητά την ηθοποιό που θα ενταχθεί στα νέα επεισόδια για να υποδυθεί µια γυναίκα-αράχνη, η οποία φτάνει στην Κρήτη προκαλώντας µε την παρουσία της ραγδαίες ανατροπές. Συζητήσεις έχουν γίνει µε τη Χαρά-Μάτα Γιαννάτου αλλά και µε την Κλειώ-Δανάη Οθωναίου, αλλά ακόμη δεν έχει παρθεί η οριστική απόφαση για την ηθοποιό που θα ενσαρκώσει την Εύα.

Πρόκειται για την αδελφή του Ευθύμη Φαρµάκη, η οποία είναι αρχιτέκτονας και μπορεί να µη μεγάλωσε μαζί του, μιας και όταν ήταν μωρό την έδωσε ο παπάς για υιοθεσία σε μια οικογένεια, όμως πάντα λάτρευε τον αδελφό της. Οι δυο τους όλα αυτά τα χρόνια είχαν μια εξαιρετική σχέση, γι’ αυτό και εκείνη, όταν ξαφνικά σταμάτησε να λαμβάνει νέα του, θορυβήθηκε. Από την πρώτη στιγμή που ο Φαρµάκης εξαφανίστηκε, ήταν σίγουρη πως κάποιος τον έβγαλε από τη μέση. Οι χειρότεροι φόβοι της επιβεβαιώνονται και έτσι πηγαίνει στην Κρήτη.

Παρά τον πόνο για τον χαμό του, σφίγγει τα δόντια, δείχνοντας αποφασισμένη να αναλάβει δράση. Σκοπός της δεν είναι µόνο να πάρει στα χέρια της όλη την περιουσία και τις επιχειρήσεις του Φαρμάκη, αλλά ορκίζεται να βρει και ποιος ευθύνεται για τον θάνατό του. Έτσι, φτάνοντας στην Άνω Ποριά, απευθύνεται πρώτα στον Παύλο και στον παπα-Μιχάλη ζητώντας τους να κρατήσουν κρυφή απ’ όλους την ταυτότητά της.

Βλέποντάς την ξαφνικά μπροστά του, ο Παύλος σοκάρεται και διαπιστώνει πως οι προθέσεις της µόνο ειρηνικές δεν είναι. «Αυτός που σκότωσε τον αδελφό µου θα το πληρώσει. Δεν θα ησυχάσω αν δεν τον βρω», λέει η Εύα στον Παύλο, αγνοώντας πως εκείνος είναι που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πάλαι ποτέ κολλητό του. Συνειδητοποιώντας πως η Εύα διψά για αίμα και εκδίκηση και είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα, ο Παύλος κυριεύεται από πανικό.

Από την ημέρα που δολοφόνησε τον κολλητό του, είναι ράκος. Παρότι ξέρει πως δεν είχε άλλη επιλογή, οι ενοχές για τον θάνατό του τον βασανίζουν. Και σαν να µη φτάνει αυτό, τώρα καλείται να αντιμετωπίσει και την εκδικητική µανία της αδελφής του. Στη σκέψη πως η Εύα θα φτάσει στα ίχνη του και θα ανακαλύψει πως αυτός είναι ο φονιάς του αδελφού της, σαστίζει.

Γνωρίζει πως εκείνη δεν αστειεύεται και έτσι, όταν μάθει την αλήθεια, είναι ικανή να βάλει στο στόχαστρό της όχι µόνο τον ίδιο αλλά και κάποιο από τα µέλη της οικογένειάς του. Κι ενώ η Εύα αναζητά τον δολοφόνο του αδελφού της, λίγο αργότερα την περιμένει µία έκπληξη. Συγκεκριμένα, ξημερώνει η μέρα του ανοίγματος της διαθήκης του Φαρµάκη και τότε μαθαίνει πως ο Ευθύµης έχει αφήσει ένα μέρος της περιουσίας του στη Στέλλα.

Η εξέλιξη αυτή ξαφνιάζει τη γυναίκα, καθώς δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο αδελφός της άφησε όλα αυτά τα χρήματα στη Στέλλα. Έτσι, λοιπόν, ξεκινάει να συλλέγει πληροφορίες για τη ζωή της δικηγόρου. Σύμφωνα µε το ρεπορτάζ µας, η Εύα, που θα παραμείνει στην Άνω Ποριά προφασιζόμενη πως έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάποια στιγμή γνωρίζει τυχαία τον Αντρέα Βρουλάκη, ο οποίος μόλις τη βλέπει γοητεύεται από την παρουσία της.

Διαβάστε ακόμα:

Μιμή Ντενίση: «Έχουμε καταλήξει να κάνουν καριέρα με τις σχέσεις τους»

Ο Παράδεισος των Κυριών: Νέα Κόντρα! Ο Χρήστος πετάει έξω από το σπίτι Όλγα και Δωροθέα

Πέννυ Μπαλτατζή: «Με ενοχλεί η δικαιολογία πως έχω γίνει μανούλα»