Celebrity News

Σασμός: Αστέρης εναντίον Μαθιού -«Παραδώσου και μπες φυλακή»

Σασμός

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στη δραματική σειρά του Alpha, «Σασμός» και όσα θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια κανείς δεν τα περιμένει. Φιλίες θα γίνουν έχθρες και δεσμοί αίματος θα λυθούν ύστερα από μεγάλες αποκαλύψεις. Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή. Ο Παύλος δείχνει ένα πιο ήρεμο πρόσωπο και μαθαίνοντας πως η Αργυρώ με τον Αστέρη ετοιμάζουν τους αρραβώνες τους θεωρεί πως είναι η στιγμή για να κάνουν οι δύο οικογένειες τον περιβόητο σασμό και να πάψουν οι αιματοχυσίες μεταξύ τους. Η νηνεμία πριν από την καταιγίδα, όμως, θα τελειώσει για όλους απότομα!

Όπως έχουμε διαβάζει στο MyTv, ο Αντρέας βάζει βόμβα στο σπίτι του Παύλου με σκοπό να κατηγορήσει τους Σταματάκηδες ως υπαίτιους. Ο εμπρησμός στο σπίτι του Παύλου φέρνε αναστάτωση στο χωριό, που βλέπει μια νέα απειλή να σκιάζει τις χαρές των αρραβώνων του Αστέρη και της Αργυρώς. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποιος το έκανε, ενώ ο Αντρέας αφήνει υπονοούμενα για τους Σταματάκηδες και έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον Παύλο. Ο τελευταίος δεν πιστεύει πως το έκαναν εκείνοι μιας και είναι σίγουρος πως δεν θέλουν να ανοίξουν ακόμη έναν κύκλο αίματος. Ταυτόχρονα, ο Αντρέας, καταλαβαίνοντας πως ο Παύλος θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά του εναντίον των Σταματάκηδων, στρέφει εναντίον του τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο, ξεκαθαρίζοντας πως από ’δώ και πέρα ο Παύλος είναι εχθρός τους.

Ο τελευταίος έρχεται σε άγρια σύγκρουση με τον Αντρέα για το θέμα του σασμού, και οι δύο άντρες ανταλλάσσουν απειλές. Συμβούλια συγκαλούνται στα σπίτια των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων, με αμφίβολα αποτελέσματα. Ο Παύλος έρχεται σε οριστική ρήξη με τα ξαδέλφια του, ενώ και τα ξαδέλφια του Μαθιού δείχνουν άρνηση για τους επερχόμενους αρραβώνες Αργυρώς και Αστέρη. Η Καλλιόπη και η γιαγιά Ειρήνη αποφασίζουν να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, με την ελπίδα να προλάβουν τα χειρότερα, αφού όλο το χωριό μοιάζει με καζάνι που βράζει. Ο Αντρέας, έχοντας συμμάχους τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο, ετοιμάζει το επόμενο χτύπημα, αφού με αφορμή τη φωτιά παίρνει πίσω τη δήθεν συγκατάθεσή του για την ένωση των δύο οικογενειών. Απέναντί του, όμως, πια έχει και τον Παύλο, ο οποίος είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την οικογένεια της Αργυρώς και την ευτυχία της.

Παράλληλα, μία αποκάλυψη θα φέρει για πρώτη φορά τον Αστέρη σε ευθεία σύγκρουση με τον Μαθιό. Συγκεκριμένα, ο νεαρός μαθαίνει το θανάσιμο μυστικό του αδελφού του, πω δηλαδή εκείνος σκότωσε τον Στεφανή και ευθύνεται για όσα τραγικά γεγονότα ακολούθησαν. Ο Αστέρης, όμως, δεν μπορεί να τον συγχωρήσει αυτή τη φορά. Η αντίδρασή του είναι άμεση, ακραία και ανατρεπτική. Στέκεται απέναντι στον Μαθιό και στην Καλλιόπη και ζητάει από τον αδελφό του να παραδοθεί στην Αστυνομία, να ομολογήσει το έγκλημά του και να τιμωρηθεί. «Παραδώσου και μπες φυλακή» του λέει έξαλλος. Η Καλλιόπη είναι σε πανικό και όσες προσπάθειες κι αν κάνει για να τον ηρεμήσει δεν τα καταφέρνει. Ο Αστέρης είναι εξοργισμένος και απογοητευμένος με τον Μαθιό και ζητάει επίμονα να «πληρώσει» για τον φόνο που έκανε.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τα αγαπημένα σας σήριαλ στο MyTv που κυκλοφορεί!

Διαβάστε επίσης:

Στο νοσοκομείο η Πηγή Δεβετζή

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας συστήνει το νέο μέλος της οικογένειάς της -«Υπάρχει πάντα χώρος για περισσότερη αγάπη»

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι ένα όνειρο, είναι μια ανάγκη μου»