Celebrity News

Σασμός: Δολοφονική επίθεση στη Στέλλα

Σασμός Στέλλα

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα καινούργια επεισόδια της σειράς «Σασμός», όπως διαβάζουμε στο MyTV που κυκλοφορεί!

Ο Χρήστος, το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται σε αναβρασμό, καθώς δέχεται καθημερινά απειλές τόσο για τον ίδιο όσο και για τη Στέλλα. Και αυτό είναι που τον τρομάζει περισσότερο, μιας και δεν μπορεί να ξέρει αν αυτοί που τον απειλούν θα επιχειρήσουν να βλάψουν τη δικηγόρο. Οι φόβοι του εισαγγελέα γίνονται πραγματικότητα στα επόμενα επεισόδια.

Αρχικά ο Χρήστος σε συνεργασία με τον Γιώργο έχουν βάλει έναν μυστικό αστυνομικό να παρακολουθεί τη Στέλλα διακριτικά προκειμένου να επέμβει αν χρειαστεί. Η ίδια δεν γνωρίζει τίποτε από όσα συμβαίνουν, αλλά έχει αντιληφθεί πως κάτι προβληματίζει έντονα τον Χρήστο, του οποίου η συμπεριφορά μέρα με την ημέρα αλλάζει. Κάποια στιγμή, η Στέλλα γίνεται στόχος των αδίστακτων αντρών, οι οποίοι πια περνούν στην επόμενη φάση του σχεδίου τους, θέλουν να την αρπάξουν και να τη σκοτώσουν για να εκδικηθούν τον Χρήστο. Συγκεκριμένα, η δικηγόρος δέχεται ένοπλη επίθεση και πριν προλάβει να αντιδράσει κάποιος της καρφώνει μία σύριγγα στον λαιμό και την αφήνει αναίσθητη. Η αντίδραση του αστυνομικού που τη φυλάει, όμως, είναι άμεση. Επεμβαίνει και καταφέρνει να τρέψει σε φυγή τους επίδοξους δολοφόνους της. Η επίθεση στη δικηγόρο σύντομα γίνεται γνωστή σε όλους και ο Χρήστος τρέχει στο πλευρό της αγωνιώντας για την κατάστασή της. Ωστόσο, λίγο μετά, η Στέλλα συνέρχεται και είναι σε κατάσταση σοκ.

Τότε, ο Αντώνης με τον Γιώργο αντιλαμβάνονται πως πρέπει άμεσα να βρουν ποιος και γιατί απειλεί τον εισαγγελέα πριν προλάβει να επιτεθεί ξανά. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Αντώνης έχει ακόμη ένα μέτωπο ανοιχτό, αυτό του Αντρέα. Ο αστυνομικός θέλει πόση θυσία να τον εντοπίσει και σκέφτεται να του στήσει παγίδα. Ο Αντώνης θεωρεί πως αν ένας άνθρωπος μπορεί να τον βοηθήσει είναι η γιαγιά Ειρήνη, την οποία ο Αντρέας σέβεται και εκτιμά. Έτσι, ο αστυνόμος ζητάει τη βοήθειά της. Συγκεκριμένα, την παρακαλεί να παρατήσει την άρρωστη ούτως ώστε ο Αντρέας να μάθει για την κατάστασή της, να επικοινωνήσει μαζί της και εκείνος να τον εντοπίσει από το σήμα του κινητού του. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρει να φτάσει στα ίχνη του και να τον συλλάβει.

Η γιαγιά Ειρήνη δέχεται να τον βοηθήσει, ωστόσο έχει κάτι άλλο στο μυαλό της. Καλεί τον Τηλέμαχο να του μιλήσει προκειμένου να οργανώσουν ένα σχέδιο ώστε να προειδοποιήσουν τον Αντρέα για όσα συμβαίνουν και να τον στείλουν όσο πιο μακριά γίνεται για να αποφύγει τη σύλληψη. Κι ενώ ο Αντώνης πιστεύει πως η γιαγιά θα τον βοηθήσει, εκείνη προδίδει την εμπιστοσύνη του και στήνει ένα δόλιο σχέδιο εναντίον του.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τις αγαπημένες σας σειρές στο MyTV που κυκλοφορεί!

Διαβάστε επίσης: 

Πύρρος Δήμας: Αυτός είναι ο λόγος που η κόρη του, Μαρία, άλλαξε το όνομά της στο Facebook

Κώστας Τσουρός: Απαντά για το ρεπορτάζ με τον Γιώργο Μαρίνο που προκάλεσε αντιδράσεις -«Ποιος τον εξέθεσε πραγματικά;»

Μπέττυ Μαγγίρα για Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι σαν έχει συγχωρέσει τον Τσαγκρίδη, όλο τον θυμό της τον έχει για τη Μπάρκα»