Celebrity News

Σασμός: Αιματηρή έκρηξη στο σπίτι του Αστέρη -Τραυματίζεται σοβαρά

Σασμός -Αστέρης

Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός».

Σύμφωνα με το MYtv, η βεντέτα ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες φουντώνει μετά την εμφάνιση του Παύλου στο χωριό. Ο μεγαλύτερος φόβος της Καλλιόπης γίνεται πραγματικότητα, καθώς οι γιοι της βρίσκονται στο επίκεντρο των γεγονότων και στο στόχαστρο όσων θέλουν να εκδικηθούν για τον θάνατο του Άγγελου. Συγκεκριμένα, ενώ η Καλλιόπη συνεχίζει να κρατείται ως ένοχη για τη δολοφονία του γιατρού, ο Αστέρης γίνεται στόχος μίας αιματηρής επίθεσης.

Μία τεράστια έκρηξη ταράζει όλο το χωριό και έντρομοι όλοι διαπιστώνουν πως έγινε στο σπίτι των Σταματάκηδων και πως πρόκειται για αντίποινα για τον φόνο του Άγγελου. Όλοι σπεύδουν για να δουν τι συμβαίνει και εντοπίζουν τον Αστέρη τραυματισμένο. Ο νεαρός μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ τα νέα της έκρηξης διαδίδονται από στόμα σε στόμα και ο κόσμος στο χωριό είναι ανάστατος. Η Αργυρώ ενημερώνεται σχετικά και είναι σε μεγάλη ταραχή για την υγεία του Αστέρη. Εν τω μεταξύ, ο Αντώνης συλλαμβάνει τα ξαδέλφια της Μαρίνας, σίγουρος ότι εκείνοι είναι οι δράστες της επίθεσης, όσο κι αν ο Παύλος επιμένει για το αντίθετο.

Η Μαρίνα συμβουλεύει την Αργυρώ να πάρει τον Σταύρο και το παιδί και να επιστρέψουν στο Ρέθυμνο, μακριά από τις εντάσεις, ενώ η Καλλιόπη ακούει με τρόμο για την επίθεση στο σπίτι της και τον τραυματισμό του γιου της και κατηγορεί τον Παύλο, που μαθαίνει πως γύρισε στο χωριό. Κι ενώ τα νέα για την υγεία του Αστέρη είναι ευχάριστα, η πιθανότητα να έχει κάνει τον φόνο του Άγγελου κάποιος τρίτος γεμίζει ελπίδα τον Μαθιό πως η μάνα του θα αφεθεί ελεύθερη. Μάλιστα, ο Αντώνης έχει πολλούς λόγους να πιστεύει πως δεν έδωσε εκείνη το τελειωτικό χτύπημα στον γιατρό και να στρέψει τις υποψίες του στον Κώστα.

Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης έχει μία έντονη συνάντηση με τον Μαθιό, που τον φτάνει στα όριά του. Έκτοτε ο νεαρός εξαφανίζεται και κανείς δεν ξέρει ούτε πού βρίσκεται ούτε αν είναι καλά. Κι ενώ οι μέρες περνούν, η Καλλιόπη αρχίζει να έχει ελπίδες πως θα αφεθεί ελεύθερη, καθώς ο Αντώνης στήνει μια παγίδα στον Κώστα με δόλωμα την Άσπα, που δέχεται να διακινδυνεύσει, παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς. Η σύλληψη του πραγματικού δολοφόνου του Άγγελου, του Κώστα, πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Η αποφυλάκιση της Καλλιόπης προκαλεί την έκρηξη τη Αργυρώς, που επιτίθεται στον Αστέρη και οι δυο τους έρχονται ξανά αντιμέτωποι.

Διαβάστε κι άλλα θέματα για τα αγαπημένα σας σίριαλ στο MYtv που κυκλοφορεί.

Διαβάστε επίσης:

Κόνι Μεταξά: Η ερώτηση που την ενοχλεί να της κάνουν -«Είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα»

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με τον Μάκη Παντζόπουλο και οι ευχές για την έλευση του Οκτώβρη

Άκης Πετρετζίκης: Το τρυφερό βίντεο με τον γιο του, Αχιλλέα, για την πρεμιέρα του «Kitchen Lab»