Celebrity News

Σασμός: Ενέδρα θανάτου σε Αντώνη και Μαρίνα -Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός».

Ενέδρα θανάτου σε Αντώνη και Μαρίνα.

O Ευθύμης και ο Αντώνης έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν και από τη στιγμή που ο πρώτος επέστρεψε στην Κρήτη, ο αστυνομικός είναι σίγουρος πως δεν ήρθε για καλό. Πράγματι, ο Ευθύμης δεν μπορεί να ξεχάσει την ημέρα που η αγαπημένη του Ρέα άφησε στα χέρια του την τελευταία της πνοή και θεωρεί υπαίτιο τον Αντώνη. Γι’ αυτό και δίνει εντολή δολοφονίας εναντίον του στον Λευτέρη. Αυτό, όμως, που δεν μπορεί να φανταστεί είναι πως ο Λευτέρης είναι μυστικός αστυνομικός και δεν πρόκειται ποτέ να ακολουθήσει την εντολή του. Όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, ο Λευτέρης ειδοποιεί την Αιμιλία για τα σχέδια του Ευθύμη εναντίον του Φραγκιαδάκη. Εκείνη θορυβείται πολύ και αντιλαμβάνεται πως ο Φαρμάκης θα φτάσει ως το τέλος προκειμένου να εκδικηθεί τον αστυνόμο. Γι’ αυτό και αποφασίζει να τον προειδοποιήσει. Ο Λευτέρης, από την πλευρά του, όπως θα δούμε, καταφέρνει να κερδίσει χρόνο, αλλά ο Ευθύμης βιάζεται. Στα επόμενα επεισόδια, λοιπόν, η ζωή του Αντώνη και της Μαρίνας θα βρεθεί σε θανάσιμο κίνδυνο.

Ο αστυνόμος και η αγαπημένη του γίνονται στόχος του Ευθύμη, όταν εκείνος δίνει εντολή να κόψουν τα φρένα του αυτοκινήτου του πρώτου. Έτσι, κάποια στιγμή, καθώς ο Αντώνης οδηγεί και έχει τη Μαρίνα δίπλα του, αντιλαμβάνεται πως κάτι πάει στραβά και δεν μπορεί να ελέγξει το αμάξι. Ωστόσο, ο έμπειρος αστυνομικός κρατάει την ψυχραιμία του και έπειτα από μία τρελή πορεία του αυτοκινήτου αλλά και μερικές στιγμές αγωνίας που περνούν καταφέρνουν να βγουν και οι δύο σώοι και αβλαβείς. Ο Αντώνης αμέσως αντιλαμβάνεται πως πρόκειται για δολιοφθορά και φυσικά το μυαλό του πηγαίνει αμέσως στον Ευθύμη, ο οποίος με κάθε ευκαιρία τού δείχνει το μίσος που τρέφει απέναντί του με έμμεσες και άμεσες απειλές. Η Μαρίνα είναι τρομοκρατημένη, αλλά ο αγαπημένος της προσπαθεί να την ηρεμήσει πως όλα τελείωσαν. Όμως ο ίδιος διαπιστώνει πως πλέον έχει μπει στο στόχαστρο του Ευθύμη και κινδυνεύουν τόσο εκείνος όσο και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η Καλλιόπη ετοιμάζει επίθεση στους Βρουλάκηδες. 

Η Καλλιόπη δεν μπορεί να δεχθεί πως η Αργυρώ με τον Αστέρη και τον Μαθιό κατέληξαν σε μία συμφωνία για τα χωράφια. Η καπετάνισσα αρνείται να αγοράσουν από τους Βρουλάκηδες τα χωράφια που τους ανήκαν και πίσω από την πλάτη των γιων της ετοιμάζει ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο, έχοντας συμμάχους τα ανίψια της. Μαθιός και Αστέρης γρήγορα αντιλαμβάνονται πως κάτι ετοιμάζει, πράγμα που τους ανησυχεί πως ίσως χυθεί κι άλλο αίμα, σε αντίθεση με τον Νικηφόρο, ο οποίος είναι ενθουσιασμένος από όσα σχεδιάζει η Καλλιόπη. Παράλληλα, η Αργυρώ αρχίζει να αμφιταλαντεύεται για το αν θα πουλήσει τα κτήματα στον Αστέρη, ενώ η Μαρίνα και η γιαγιά τη συμβουλεύουν να το κάνει. Όταν όμως η Άσπα μαθαίνει τις προθέσεις της, αποφασίζει να δράσει.

Παράλληλα, ο Νικηφόρος ανυπομονεί να μπει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιο της Καλλιόπης για τα κτήματα. Ωστόσο, ο Αστέρης αντιλαμβάνεται πως ο νεαρός συνωμοτεί με την Καλλιόπη και μοιράζεται με τον Αντώνη τις υποψίες που έχει για τον Νικηφόρο σχετικά με τον Παύλο. Πιστεύει πως ο νεαρός θα επιτεθεί στον τελευταίο, καθώς νομίζει πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή. Έκτακτα οικογενειακά συμβούλια συγκαλούνται και στις δύο οικογένειες, αλλά κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως η Καλλιόπη ετοιμάζει επίθεση για να εκδικηθεί τους Βρουλάκηδες και τον Παύλο.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τα αγαπημένα σας σίριαλ στο MYtv που κυκλοφορεί.

Διαβάστε επίσης:

Βέφα Αλεξιάδου: Οι εγγονές της, η άγνωστη πρόταση στην ΕΡΤ και η συνεργασία με τον ANT1

Ιωάννα Τούνη: Δημοσίευσε φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο του γιου της

Άρης Σοϊλέδης: «Όταν κάνω follow μια κοπέλα, η Μαρία μού στέλνει αμέσως μήνυμα»