Celebrity News

Σασμός: Η Μαρίνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας -Κίνδυνος για τη Βασιλική

Σασμός -Μαρίνα

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Σασμός», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MyTV!

Το ένοχο μυστικό του Μαθιού για τη δολοφονία του Στεφανή, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, αποκαλύπτεται στη Μαρίνα και από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα τίποτα δεν θα είναι ίδιο για κανέναν. Η Μαρίνα, διαπιστώνοντας κάθε μέρα που περνάει πως έχασε τον μονάκριβο γιο της, τον Πετρή, εξαιτίας του Μαθιού, τρελαίνεται.

Ακόμη, την ήδη άσχημη ψυχολογία της επηρεάζει αρνητικά και το γεγονός πως καταλαβαίνει πως όλοι οι δικοί της άνθρωποι, όπως η γιαγιά Ειρήνη και η Αργυρώ, γνώριζαν την αλήθεια και κάλυπταν τον δολοφόνο. Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να διορθώσει την αδικία και να δικαιώσει την τιμή του Πετρή και γι’ αυτό θέλει να καταδώσει τον Μαθιό.

Οι Σταματάκηδες τρέμουν για τις κινήσεις της, αλλά κανείς δεν μπορεί να την ηρεμήσει και ο Μαθιός είναι έτοιμος να ομολογήσει το έγκλημα που διέπραξε, καθώς είναι σίγουρος πως αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσει. Η Μαρίνα πνίγεται από τη θλίψη της και είναι σε αδιέξοδο. Η γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με τον Μαθιό και επειδή λυπάται τη Βασιλική τού λέει να παραδοθεί αφού γεννήσει η γυναίκα του, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της.

Ωστόσο, η ψυχολογία της Μαρίνας είναι πολύ άσχημη και η γυναίκα κάνει σκοτεινές σκέψεις. Μάλιστα, σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, πιστεύει πως θα καταφέρει να ηρεμήσει μόνο αν βρεθεί κοντά στον γιο της, δίνοντας τέλος στη ζωή της. Έτσι, κάποια στιγμή πηγαίνει μία βόλτα στη θάλασσα κι εκεί αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Η γυναίκα, βυθισμένη στο πένθος, στην προδοσία και την απόγνωση, μπαίνει στη θάλασσα θέλοντας να πνιγεί.

Την ίδια σχεδόν στιγμή, ο Μαθιός είναι έτοιμος να παραδοθεί. Η Βασιλική, όμως, δεν μπορεί να αντέξει να χάσει και αυτόν και τρέμει στην ιδέα πως ο αγαπημένος της θα καταδικαστεί και θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή. Η Αργυρώ, η οποία ακόμη δεν έχει αντιληφθεί τις προθέσεις της μητέρας της, βρίσκεται στο πλευρό της και συμπαραστέκεται στη Βασιλική.

Ωστόσο, κάποια στιγμή η γυναίκα νιώθει έντονη αδιαθεσία και λιποθυμάει κρατώντας την κοιλιά της. Η Αργυρώ πανικοβάλλεται και καλεί αμέσως βοήθεια, καθώς φοβάται μήπως κινδυνεύσει η εγκυμοσύνη της Βασιλικής. Η τελευταία εξετάζεται άμεσα από γιατρό και αφού ανακτά τις αισθήσεις της ο γιατρός τής συνιστά να μην ταράζεται, γιατί μπορεί να έχει κάποια επιπλοκή.

Εν τω μεταξύ, τόσο ο Αντώνης όσο και η Αργυρώ διαπιστώνουν πως η Μαρίνα είναι εξαφανισμένη για ώρα και ανησυχούν, καθώς είχαν δει σε τι κατάσταση βρισκόταν. Αρχίζουν αμέσως να την αναζητούν και φοβούνται πως ίσως κάνει κακό στον εαυτό της.

Περισσότερα στα περίπτερα:

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Μπακοδήμου: Η εξομολόγηση για τη σχέση που έφτασε πολύ κοντά στον γάμο

Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης: Ποζάρουν μαζί πιο ερωτευμένοι από ποτέ -Η σπάνια κοινή τους φωτογραφία

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Δείτε ποια είναι η γυναίκα που θα παντρευτεί -Φώτο