Celebrity News

Σασμός: Αργυρώ και Μαρίνα στα μαχαίρια με Αντώνη και Θεοδώρα για τον φόνο του Πετρή

Σασμός

Μετά τον θάνατο του Νικηφόρου, όλα αλλάζουν στην Άνω Ποριά σύμφωνα με το MyTv. Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες ανοίγουν νέα βεντέτα με εκατέρωθεν απειλές και κανείς δεν ξέρει πού θα καταλήξει αυτή η ιστορία. Κι ενώ ο Αντρέας έχει βρει την κατάλληλη ευκαιρία για να πάρει την εκδίκηση που τόσο προσμένει για χρόνια, μία γυναίκα μπαίνει στη ζωή του και την ταράζει. Ο λόγος για την Εύα. Οι δυο τους κάθε μέρα που περνάει έρχονται όλο και πιο κοντά.

Μάλιστα, καταλήγουν να περάσουν ένα βράδυ μαζί. Ανάμεσά τους δημιουργείται μία μεγάλη έλξη, ενώ, όπως θα δούμε, διαμορφώνουν σταδιακά μια ερωτική συμμαχία, από την οποία κανείς από τους δύο δεν θα μπορέσει να λοξοδρομήσει. Την ώρα που συμβαίνουν αυτά, η Μαρίνα κόβει δεσμούς με τους Βρουλάκηδες. Μοναδικό στήριγμά της είναι η οικογένειά της και φυσικά ο Αντώνης. Ωστόσο, η ζωή της θα ανατραπεί ακόμη μία φορά. Μία νέα, δυσάρεστη εξέλιξη έρχεται να προσθέσει κι άλλη θλίψη στην ήδη βαριά ατμόσφαιρα της Άνω Ποριάς.

Η Θοδώρα, έπειτα από μια έντονη αδιαθεσία, μεταφέρεται επειγόντως στον γιατρό όπου της ανακοινώνει πως απέβαλε. Η κοπέλα βλέπει τα όνειρά της να καταστρέφονται ακόμη μία φορά και το πένθος πέφτει βαρύ στο σπίτι των Αγγελάκηδων. Η Θοδώρα θεωρεί πως όσα έζησε είναι τιμωρία από τον Θεό για τον θάνατο του Πετρή. Ο Αντώνης και ο Γιώργος φοβούνται πως θα πει την αλήθεια στη Μαρίνα και οι φόβοι τους επιβεβαιώνονται σύντομα. Υπό το βάρος των τύψεων, η κοπέλα εξομολογείται στη Μαρίνα πως εξαιτίας της ο Πετρής μπήκε, λανθασμένα, στο στόχαστρο της Αστυνομίας.

Να θυμίσουμε εδώ πως η Θοδώρα είχε ακούσει τον Μανόλη να παραμιλάει στον ύπνο του φωνάζοντας τον Πετρή και πίστεψε πως ο νεαρός εμπλέκεται στον φόνο του Στεφανή. Τότε η κοπέλα είχε βρει την ευκαιρία να τον εκδικηθεί για τη σχέση του με τη Σεμίνα και είχε καταθέσει όσα είχε ακούσει. Οι αστυνομικοί πίστεψαν πως ο Μανόλης ίσως είχε δει τον Πετρή να σκοτώνει τον Στεφανή ή κάτι ήξερε για την ενοχή του και είχε εφιάλτες. Η Μαρίνα είναι συγκλονισμένη και δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Αντώνης δεν της έχει μιλήσει ποτέ για όλα αυτά. Έτσι, έρχεται σε σύγκρουση μαζί του και η σχέση τους περνάει μεγάλη κρίση.

Δεν μπορεί να του συγχωρέσει πως από μία λάθος εκτίμηση ο Πετρής θεωρούνταν ύποπτος για έναν φόνο που δεν έκανε και πως από τότε άρχισε να κινδυνεύει η ζωή του. Η αλήθεια δεν μένει κρυφή ούτε από την Αργυρώ, η οποία εξοργίζεται με τη Θοδώρα. Νιώθει πως εξαιτίας της εκτονώθηκε η κατάσταση ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες και ο αδελφός της θεωρούνταν ένοχος και πηγαίνει να την αντιμετωπίσει. Η Αργυρώ τής μιλάει σκληρά, ενώ στέκεται στο πλευρό της μητέρας της, η οποία είναι απογοητευμένη από τον Αντώνη.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τα αγαπημένα σας σήριαλ στο MyTv που κυκλοφορεί!

Διαβάστε ακόμα:

Χρήστος Φερεντίνος: «Αν δω το Deal με άλλον παρουσιαστή, θα είναι μια μαχαιριά για μένα»

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Ήμουν πολύ πιεσμένη, υπήρχε ανησυχία και για τα οικονομικά»

Γη της Ελιάς: Η Χάιδω σκοτώνει τον Βαφέα -Ο Λυκούργος τη χωρίζει