Celebrity News

Σασμός: Νέα βεντέτα! Η Μαρίνα απειλεί τον Φαρμάκη

Καθηλωτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα καινούργια επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha, «Σασμός».

Όπως διαβάζουμε στο MyTV,  οι συνέπειες από τον γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη θα βρεθούν στο επίκεντρο στα νέα επεισόδια. Ο Αντώνης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν τα πάντα προκειμένου να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο, όπως θα δούμε, υπάρχουν λίγες ελπίδες για να τα καταφέρει και η Μαρίνα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Στο πλευρό της βρίσκεται όλη η οικογένειά της αλλά και όλο το χωριό. Μάλιστα, ακόμη και η Καλλιόπη προσπαθεί με τον τρόπο της να συμπαρασταθεί στο δράμα των Βρουλάκηδων αν και αντιμετωπίζεται δύσπιστα από τη Μαρίνα, η οποία παλεύει να αποδώσει κάπου την ευθύνη για το άδικο χτύπημα στον άντρα της.

Την ίδια στιγμή, η Αιμιλία νιώθει ενοχές για όσα συνέβησαν στον Αντώνη και συγκρούεται με τον Λευτέρη καθώς δεν κατάφεραν να τον προστατεύσουν. Από την άλλη, ο Παύλος πείθεται πως οι Σταματάκηδες δεν έχουν εμπλοκή στην επίθεση και οι υποψίες στρέφονται στον Ευθύμη. Για πρώτη φορά αμφιβάλλει για τις προθέσεις του και αποφασίζει να μάθει την αλήθεια. Ενώ οι μέρες περνούν, η υγεία του Αντώνη κρίνεται κρίσιμη και η Μαρίνα βυθίζεται στην απελπισία. Από την άλλη, αυτή η κατάσταση έχει ενώσει ακόμη περισσότερο τον Αστέρη και την Αργυρώ μιας και ο νεαρός προσπαθεί να της συμπαρασταθεί με όποιον τρόπο μπορεί. Οι δυο τους κάνουν όνειρα για το μέλλον και δείχνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν καμία βεντέτα να τους χωρίσει ξανά.

Μάλιστα, όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Αστέρης προτείνει το μεγάλο βήμα στην Αργυρώ. Συγκεκριμένα, της ζητάει όταν ηρεμήσουν τα πράγματα και καταφέρει να συνέλθει ο Αντώνης να πάρουν τον μικρό Πετρή και να φύγουν για πάντα από την Κρήτη μακριά από όλους και όλα. Η Αργυρώ μένει άναυδη με την πρόταση του Αστέρη αλλά δεν είναι αρνητική. Του ζητάει λίγο χρόνο για να το σκεφτεί ενώ δεν θέλει αυτή τη στιγμή να αφήσει μόνη τη Μαρίνα.

Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη και ο Παύλος αφήνουν στην άκρη το μίσος που νιώθει ο ένας για τον άλλον και συμμαχούν για να τους κρατήσουν χώρια. Τις επόμενες μέρες κι ενώ η μαρίνα ακόμη ανεβαίνει έναν γολγοθά όντας στο πλευρό του Αντώνη ελπίζοντας πως θα γίνει καλά, λαμβάνει κάτι, που θα πυροδοτήσει την οργή της, με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Ο Ευθύμης της στέλνει ένα καλάθι γεμάτο κρασιά και εκείνη συνειδητοποιεί πως αυτός κρύβεται πίσω από την επίθεση στον Αντώνη. Η Μαρίνα για πρώτη φορά θα βγει εκτός ελέγχου και απειλεί να ανοίξει νέα βεντέτα εναντίον του Φαρμάκη. Θέλει να αποδείξει πως ο Ευθύμης οργάνωσε τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Αντώνη και να τον εκδικηθεί σκληρά. Παράλληλα, ο Παύλος, ζητά από την Αργυρώ κάτι το οποίο θα γκρεμίσει τον κόσμο της, κάνοντας να την να συνειδητοποιήσει ότι ο χρόνος για την σχέση της με τον Αστέρη μετρά πλέον αντίστροφα…

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τα αγαπημένα σας σήριαλ στο MyTV που κυκλοφορεί.

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Οικονομάκου: Οι τρυφερές στιγμές με την κόρη της, Σιένα

Survivor All Star: Ξέσπασε η Ελευθερία Ελευθερίου – «Ο Μαρτίκας μου είπε όλα τα προσωπικά του Σχίζα»

Survivor All Star: O Σχίζας αποκάλυψε όσα του μετέφερε η Ελευθερίου για την Παναγιώταρου