Celebrity News

Σασμός – Spoiler: Η Αργυρώ εγκαταλείπει την οικογένειά της!

Η σειρά «Σασμός» έχει μπει στις καρδιές των τηλεθεατών και οι εξελίξεις θα καθηλώσουν!

Ο Πετρής μαθαίνει για τη σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη. Έρχεται αντιμέτωπος τόσο μαζί της όσο και με τον Σταματάκη. Ωστόσο, το παράνομο ζευγάρι αποφασίζει να το σκάσει από την Κρήτη.

Η Αργυρώ και ο Αστέρης, μετά τον ολιγοήμερο χωρισμό τους, διαπιστώνουν πως δεν μπορούν να μείνουν χώρια και αποφασίζουν να είναι ξανά μαζί. Είναι, μάλιστα, πιο αποφασισμένοι από ποτέ να μην αφήσουν κανέναν και τίποτα να τους χωρίσει ξανά και να πολεμήσουν για την αγάπη τους. Ωστόσο, η Βασιλική ανακαλύπτει την κρυφή τους σχέση μιας και τους βλέπει μαζί. Η ίδια βέβαια είναι διακριτική και δεν αποκαλύπτει τίποτα σε κανέναν. Γνωρίζει πως, εάν η Καλλιόπη μάθει τι έκανε ο γιος της, θα ξεκινήσει νέος πόλεμος ανάμεσα στις δυο οικογένειες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τζίρκα στο My Tv,η Μαρίνα καταλαβαίνει ότι οι προσπάθειες της να απομακρύνει την Αργυρώ από τον Αστέρη πέφτουν στο κενό. Έτσι, προκειμένου να μη χάσει ξανά την κόρη της, αποφασίζει για την ώρα να μην πει τίποτε άλλο. Οι εξελίξεις όμως αλλάζουν τα σχέδια της. Ο Αστέρης ευχαριστεί την Βασιλική για τη στάση της ενώ η Αργυρώ τη συναντάει και κάνει το ίδιο νιώθοντας ευγνώμων που δεν τους πρόδωσε. Το μυστικό τους ωστόσο θα φανερωθεί την πλέον ακατάλληλη στιγμή σε κάποιον που δεν πρέπει. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Πετρή, ο οποίος από μία συζήτηση που ακούει διαπιστώνει πως η αδελφή του είναι σε σχέση με τον γιο του φονιά του πατέρα του. Ο νεαρός γίνεται έξαλλος και ούτε η Μαρίνα ούτε η γιαγιά Ειρήνη μπορούν να τον μεταπείσουν.

Η Αργυρώ εγκαταλείπει την οικογένειά της

Ο Πετρής έρχεται αντιμέτωπος με την Αργυρώ και τα δυο αδέλφια ανταλλάσσουν πολύ βαριά λόγια. Η Αργυρώ είναι σε απόγνωση αλλά αποφασισμένη να μην κάνει πίσω. Έτσι, κάνει την επιλογή της που δεν είναι άλλη από το να μείνει με τον Αστέρη. Δίχως να χάνει χρόνο, μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει πικραμένη από το σπίτι της εγκαταλείποντας την οικογένεια της ακόμη μια φορά. Ο Αστέρης από την άλλη πηγαίνει να βρει τον Πετρή. Τον διαβεβαιώνει ότι αγαπά την Αργυρώ και ποτέ δεν ήθελε να βλάψει την οικογένεια τους. Ο Πετρής, όμως, είναι ανένδοτος. Και καθώς οι μέρες περνούν, τα δυο αδέλφια συνεχίζουν να μη μιλούν μεταξύ τους παρά τις προσπάθειες της Μαρίνας να τους τα βρει. Λίγες μέρες μετά, ο Αστέρης ψάχνει να βρει μια λύση για τους δυο τους.

Έτσι, ζητάει από την Αργυρώ να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους και να φύγουν μακριά από όλους και όλα προκειμένου να είναι ευτυχισμένοι. Της λέει να πάνε στην Αθήνα και η Αργυρώ, ύστερα από αρκετή σκέψη, δέχεται να το σκάσει μαζί του. Ωστόσο, προβληματίζεται για το πως θα το πάρουν οι δικοί της, καθώς ξέρει πως έτσι θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στη μητέρα της που τη στερήθηκε τόσα χρόνια και ίσως κινδυνεύσει και ο αδελφός της.

Διαβάστε ακόμα:

Ευαγγελία Συριοπούλου: Μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μαμά!

Άγγελος Λάτσιος: Τα ιδιαίτερα φωτογραφικά στιγμιότυπα με τις αδελφές του, Λάουρα και Βαλέρια

Άγριες Μέλισσες: Η γυναίκα που θα ερωτευτεί ο Νικηφόρος!