Celebrity News

Σασμός – Spoiler: Νεκρός ο Πετρής από τα πυρά του Αστέρη – Η βεντέτα αρχίζει ξανά

Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς «Σασμός», καθώς θα έρθουν τα πάνω – κάτω στο χωριό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «MY tv», η  σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ αποκαλύπτεται,  με την Καλλιόπη να εξοργίζεται και να ξεσπά κατά της οικογένειας των Βρουλάκιδων. Αστέρης και Πετρής δεν θα αργήσουν να πιαστούν στα χέρια, όμως η κατάσταση πολύ γρήγορα θα βγει εκτός ελέγχου και ο Πετρής θα πέσει νεκρός από τα πυρά του Αστέρη. Η βεντέτα αρχίζει ξανά…

Η Καλλιόπη, όπως κι όλο το χωριό, μαθαίνουν για τη σχέση Αστέρη – Αργυρώς

Ενώ η Καλλιόπη έχει μάθει για τη σχέση του γιου της με την Αργυρώ και ξεσπά, εκείνος πηγαίνει κόντρα στην οικογένειά του και ζητάει επίσηµα το χέρι της Αργυρώς από τους δικούς της. Την ίδια στιγµή, το νέο της σχέσης τους διαδίδεται ταχύτατα στο χωριό. Από την άλλη, ο Αντώνης βρίσκεται ένα βήµα πιο κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Στεφανή και καλεί την Αργυρώ και τον Πετρή στο τµήµα για συµπληρωµατική κατάθεση. Τα όσα θα αποκαλυφθούν θα θέσουν σε δοκιμασία τη σχέση του Αντώνη µε τη Μαρίνα και θα φέρουν τα παιδιά της σε δεινή θέση. Η αποκάλυψη για το ψεύτικο άλλοθι που είχε δώσει ο Πετρής ανατρέπει τα σχέδια όλων.

Ο Αστέρης διαπληκτίζεται έντονα με την Αργυρώ, καθώς του έκρυψε ένα μεγάλο μυστικό

Η Καλλιόπη το μαθαίνει και βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό προκειµένου να κατηγορηθεί ο Βρουλάκης και να σωθεί ο γιος της. Ο Μαθιός προσπαθεί να τη συγκρατήσει, ενώ ο Αστέρης γίνεται έξαλλος µε το ψέµα της Αργυρώς και συγκρούεται µαζί της. Το όνειρο για µια κοινή ζωή, που µόλις χθες φαινόταν κοντά, µοιάζει τώρα πιο άπιαστο από ποτέ.

Καθώς η αλήθεια εξαπλώνεται σαν φωτιά σε όλο το χωριό, Μαρίνα και Αντώνης βρίσκονται για πρώτη φορά ο ένας απέναντι στον άλλον και η σχέση τους αποκαλύπτεται. Το νέο αυτό πέφτει σαν βόµβα στο σπίτι της Καλλιόπης εξοργίζοντας τον Αστέρη. Η Μαρίνα βρίσκει τον Αντώνη για να του ζητήσει βοήθεια, αλλά η συζήτησή τους καταλήγει σε καβγά. Λίγες ώρες αργότερα, ο Αστέρης ζητάει εξηγήσεις από την Αργυρώ για το ψεύτικο άλλοθι που έδωσε στον αδελφό της. Η σύγχυσή του και ο θυµός του, όµως, θα τον οδηγήσουν σε βίαια ξεσπάσµατα.

Ο Αστέρης και ο Πετρής τσακώνονται, με τον Αστέρη να σκοτώνει τον Πετρή και τη βεντέτα να ξεκινά

Στη συνέχεια, κρατώντας όπλο, πηγαίνει να συναντήσει τον Πετρή. Είναι εξοργισµένος µαζί του και πιστεύει πως σχετίζεται µε τον φόνο. Οι δυο τους λογομαχούν και έχουν έναν άσχημο καβγά. Κρατούν τα όπλα τους στο χέρι, αλλά κανείς από τους δύο δεν είναι ικανός να γίνει δολοφόνος.

Μία μοιραία στιγµή, όµως, τα αλλάζει όλα. Ο Αστέρης πυροβολεί για εκφοβισµό, αλλά η σφαίρα τελικά πετυχαίνει τον Πετρή, ο οποίος σωριάζεται στο έδαφος αιμορραγώντας. Ο Αστέρης είναι σοκαρισµένος. ∆εν µπορεί να πιστέψει την τραγωδία που εξελίσσεται µε εκείνον πρωταγωνιστή. Λίγα λεπτά µετά, συνειδητοποιεί πως σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας που αγάπησε αλλά και πως µόλις άνοιξε ακόμη µία βεντέτα και έναν κύκλο αίµατος.

Διαβάστε ακόμα:

 Κλέλια Πανταζή – Λευτέρης Τσάκαλος: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον γιο τους!

 Survivor: Η Ελισάβετ Σπανού «καρφώνει» τη Μυριέλλα Κουρεντή – «Δημιουργούσε εντάσεις και βαβούρα»

 Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της ανήμερα των Χριστουγέννων