Celebrity News

Σίσσυ Χρηστίδου: Η on air απάντησή της στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη βγήκε να μιλήσει σήμερα το πρωί 27/3 στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος κλήθηκε να απαντήσει σχετικά εμ τις φωτογραφίες και τα μηνύματα που κυκλοφόρησαν σε ενημερωτικές ιστοσελίδες, στις οποίες φαίνεται ο Δημήτρης Λιγνάδης με νεαρούς άντρες, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται για ανηλίκους και πως θα κινηθεί νομικά σε όποιον αναπαράγει αυτό το ρεπορτάζ. Μάλιστα αποκάλυψε ότι θα προβεί σε μήνυση εναντίον του δικηγόρου των καταγγελλόντων, Γιάννη Βλάχου και επισήμανε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει το δικαίωμα να καταθέσει αγωγές και να ζητήσει αποζημιώσεις.

Ωστόσο, ο Αλέξης Κούγιας είχε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Mega μια έντονη συνομιλία με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε ΕΔΩ όσα ειπώθηκαν!

Λίγη ώρα πριν και μετά το τέλος της συνομιλίας του με την παρουσιάστρια, ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία δηλώνει πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της Σίσσυς Χρηστίδου, αν μέχρι το τέλος της σημερινής εκπομπής δεν ανακαλέσει κάποια πράγματα που είπε.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια για τη Σίσσυ Χρηστίδου:

«Πριν από λίγη ώρα έκανα την τιμή στην κ. Σίσσυ Χρηστίδου, μετά από συνεχείς παρακλήσεις της συνεργάτιδός της κ. Κεφαλλονίτη, όλο το Σαββατοκύριακο, να δεχθώ και να συνομιλήσουμε στην εκπομπή της στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, για φωτογραφίες και μηνύματα από τα απόρρητα προσωπικά δεδομένα του κ. Δημητρίου Λιγνάδη, που δημοσιοποιήθηκαν παρανόμως σε εφημερίδα και σε σάιτ ενώ παρά των επί 13 μήνες έλεγχο από τη Δικαιοσύνη, δεν θεωρήθηκαν αξιόποινα.

Τη συνομιλία την έκανα χωρίς να βλέπω την οθόνη της τηλεοράσεως και πληροφορήθηκα δυστυχώς ότι μόλις τελείωσε η συνομιλία μας, η κ. Χρηστίδου ισχυρίστηκε ψευδώς ότι εγώ δήθεν παραδέχθηκα ότι ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης έχει διαπράξει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται.

Αυτό αποτελεί ακραία διαστρέβλωση των όσων είπα στην εκπομπή και είναι ασυγχώρητη συμπεριφορά ακόμη και αν η κ. Χρηστίδου, πιθανώς λόγω γραμματικών γνώσεων, δεν αντελήφθη το νόημα της συνομιλίας μας.

Παρακαλώ την κ. Χρηστίδου, για να μην έρθω στην δύσκολη θέση και χρησιμοποιήσω την επαγγελματική μου ιδιότητα εις βάρος της, να ανακαλέσει άμεσα και πριν το τέλος της εκπομπής αυτόν τον ψευδή ισχυρισμό της.

Η όλη συζήτηση μεταξύ μας ήταν μάθημα ποινικού δικαίου σε σχέση με την παράνομη δημοσιοποίηση απορρήτου υλικού και των προσωπικών δεδομένων και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε παραδοχή για αξιόποινη συμπεριφορά του κ. Δημητρίου Λιγνάδη αφού τέτοια δεν υπάρχει.

Αθήνα, 27/03/2022

Ο Δικηγόρος του Δημητρίου Λιγνάδη

Αλέξιος Χ. Κούγιας».

Λίγα λεπτά πριν το τέλος της εκπομπής της, η Σίσσυ Χρηστίδου διάβασε στον αέρα την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια και ανέφερε ότι «δημοσιοποιήθηκαν κάποιες συνομιλίες του κυρίου Λιγνάδη. Δεν κάναμε την αναπαραγωγή αυτή, αλλά θέλαμε να μας τις σχολιάσει ο κύριος Κούγιας. Θέλαμε να μας τις σχολιάσει γιατί γινόταν αναφορές για παιδιά που δεν ήταν ενήλικα. Κάνοντας τη κουβέντα αυτή με τον κύριο Κούγια, συζητήσαμε για αυτό το κομμάτι. Εγώ σε κανένα σημείο δεν είπα ότι παραδεχτήκατε πως ο κύριος Λιγνάδης έχει πράξει αυτούς τους βιασμούς».

Στη συνέχεια προβλήθηκε απόσπασμα από την κουβέντα της με τον Αλέξη Κούγια, με την παρουσιάστρια να αναφέρει αργότερα «δε μίλησα για τους βιασμούς ποτέ. Ούτε είμαι εγώ σε θέση να κρίνω αν έχουν συμβεί η δεν έχουν συμβεί. Θα γίνει ένα δικαστήριο που θα αποφασίσει. Για πρώτη φορά όμως εγώ αυτό που υπογράμμισα, κλείνοντας την τηλεφωνική μας επικοινωνία, είναι πως ενώ πάντα μας έλεγε πως μιλάμε για ενήλικους, για πρώτη φορά καταλάβαμε είναι πως μιλάμε για παιδιά πάνω από 15 χρονών. Αυτό υπογράμμισα. Για αυτό έπαιξα το απόσπασμα. Γιατί είπε πως θα με μηνύσει. Λέει πως του μεταφέρθηκε. Επειδή λοιπόν του μεταφέρθηκε και δεν το είδε, του προτείνω να δει το απόσπασμα. Ποτέ δεν είπαμε πως παραδέχτηκε ο κύριος Κούγιας ότι έχουν τελεστεί τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται. Αυτά! Συγγνώμη για την ταραχή μου, συγγνώμη για τη κατάχρηση του χρόνου, συγγνώμη από τη ροή και από το δελτίο ειδήσεων. Όχι από τον κύριο Κούγια».

Διαβάστε ακόμα:

Oscars 2022-Νίκος Καλαϊτζίδης: Ο Έλληνας που διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο!

Αλέξης Κούγιας: Η ανακοίνωση για τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά την έντονη συνομιλία τους στο “Χαμογέλα και πάλι”

Πάτρα-Γρηγόρης Λέων: «Εγκληματική ενέργεια με παθολογικά αίτια δεν μπορεί να υπάρχει»