Celebrity News

Σοφία Βόσσου: Η εξομολόγηση για τις απίστευτες περιπέτειες υγείας που πέρασε τα τελευταία χρόνια -«Έφτασα 37 κιλά»

Η Σοφία Βόσσου τα τελευταία δύο χρόνια πέρασε πολλές και απανωτές περιπέτειες με την υγεία της. Η τραγουδίστρια τώρα είναι καλύτερα, αν και κινείται προς το παρόν με μπαστούνι και εξομολογήθηκε στη Φαίη και στον Γιώργο Λιάγκα στο Πρω1νό όσα έχει περάσει, αντιμετωπίζοντάς τα όλα αισιόδοξα, αν και υπήρξαν στιγμές σε αυτή τη διαδρομή που η κούραση από όλα αυτά την είχε οδηγήσει σε άσχημες σκέψεις.

«Κάνω ένα χειρουργείο για μια διάνοιξη. Πάει καλά. Σε λίγες μέρες μου κάνει διάτρηση στο στομάχι. Ξαναμπαίνω χειρουργείο, πάει καλά και βγαίνει ένα συρίγγιο το οποίο ένα χρόνο κατσικώθηκε. Ιατρικό παράδοξο κανονικά. Να μην κλείνει ενάμιση χρόνο. Τρεφόμουν με παρεντερικές και έφτασα 37 κιλά. Μου δόθηκε μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου και δεν μπορούσα να φάω. Μου άνοιξαν στην κεντρική φλέβα και τρεφόμουν.

Ήμουν μπες βγες στο νοσοκομείο. Έμπαινα 30-40 μέρες και μετά έμενα σπίτι. Αλλά παράλληλα έκανα πράγματα. Ήμουν 37-38 κιλά παραμονές Χριστουγέννων και φώναξα τους φίλους μου στο σπίτι και φάγαμε όλοι μαζί -εγώ δεν έτρωγα.

Κάποια στιγμή το συρίγγιο άρχισε και έκλεινε. Πάνω που γίνομαι καλά, είχα αρχίσει να παίρνω και τα κιλά μου, το σκυλάκι μου που έχει μεγαλώσει και της φεύγουν τα τσισάκια της, ξυπνάω ένα πρωί, πάω να κατέβω ένα σκαλοπατάκι, πατάω πάνω, γλιστράω, πέφτω και κάνει κρακ το πόδι. Παθαίνω συντριπτικό κάταγμα μηριαίου και γόνατο. Ήμουν μόνη στο σπίτι, πήγα με τον ένα γοφό σέρνοντας μέχρι το τηλέφωνο. Ήρθαν και με πήραν, πέντε ώρες χειρουργείο. Τώρα είμαι στη φάση της αποκατάστασης. Έχουν περάσει τέσσερις μήνες, περπατάω με το μπαστουνάκι για βοήθεια», είπε η Σοφία Βόσσου περιγράφοντας την πιο πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της, ενώ αναφορικά με τα κιλά της, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι έχει επανέλθει και είναι στα 58 κιλά. «Δεν είχε κοπεί η όρεξή μου, δεν μπορούσα να φάω από τη γεύση».

«Υπάρχουν μωρά παιδιά που αντιμετωπίζουν λευχαιμίες και θα πω εγώ γιατί σε εμένα; Θα δώσω δύναμη. Να γίνω παράδειγμα ο κόσμος να την παλεύει τη ζωή, δεν αφηνόμαστε».

«Πέρασα από τα στάδια που περνά ένας ασθενής. Κάποια στιγμή από τους πόνους, γιατί με έκαιγε το γαστρικό υγρό, έλεγα δεν έχω ποιότητα ζωής, δεν θέλω να ζω έτσι, κάτι πρέπει να βρω να μην ζήσω. Το έλεγα όμως και το μοιραζόμουν. Και κάποια στιγμή λέω συγγνώμη, θα το περάσεις κι αυτό. Φεύγει και αυτή η σκέψη. Με βοήθησε πάρα πολύ σε αυτό ο γιατρός μου που θα συζητήσαμε», εκμυστηρεύτηκε η Σοφία Βόσσου.

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μπαίνει στη Φάρμα! Οι πρώτες δηλώσεις!

Χείμαρρος η Φωτεινή Πετρογιάννη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! «Θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε στους διαδρόμους…»

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Το άγχος μου για τα νούμερα, μού δημιούργησε καρκίνο στους λεμφαδένες»