Νέα
Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία;
Home / Celebrity News / Νέα / Σοκάρουν τα στοιχεία για τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Σοκάρουν τα στοιχεία για τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

690_17d49120-42ea-4b62-a0e4-4a4d729fac5f

Νέα στοιχεία για τα βασανιστήρια τα οποία είχε υποστεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και τα οποία περιέχονται στο κατηγορητήριο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως δείχνουν τα παραπάνω στοιχεία, τα χτυπήματα, οι εξευτελισμοί και οι ξυλοδαρμοί ήταν καθημερινότητα του σπουδαστή της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Βάσει των στοιχείων που δημοσιεύει το «Έθνος», από τον Ιανουάριο του 2014 έως τον Ιανουάριο του 2015, καταγράφηκαν συνολικά 23 περιστατικά κακοποίησης του 20χρονου. Μία παρέα σπουδαστών φαίνεται να προχωρούσε σε αδιάκοπα, αναίτια, αιφνιδιαστικά και επικίνδυνα καψώνια και προσβολές σε βάρος του εντός και εκτός της Σχολής.

Ένα από τα χαρακτηριστικά περιστατικά ήταν όταν τα μεσάνυχτα της 25ης Ιανουαρίου 2015, σε διάδρομο της εστίας της Σχολής ένας από τους κατηγορούμενους φέρεται να κυνήγησε τον Βαγγέλη κρατώντας ένα κόκκινο ύφασμα στο χέρι του, το οποίο του πέρασε σα θηλιά στο λαιμό, τραβώντας τον βίαια προς τα πίσω και τον μετέφερε σε δωμάτιο, όπου μαζί με ακόμα πέντε συγκατηγορούμενούς του τον χτύπησαν, πετώντας τον με δύναμη ο ένας τον άλλον πάνω στην ντουλάπα του δωματίου του.

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες των βασανιστηρίων

Σε άλλο σκηνικό, ο ίδιος κατηγορούµενος, µε τη συνδροµή άλλων τριών συγκατηγορουµένων του, αφού έπιασε µε τη βία τον 20χρονο, «βάζοντάς τον έτσι στο δωµάτιό του, τον έδεσε στο πάτωμά µε ένα μακρύ χοντρό σχοινί και τον χτύπησε επανειληµµένα στο πρόσωπο, τόσο µε τα χέρια του όσο και µε µια βούρτσα που γυαλίζουν τα στιβάνια (µπότες), προξενώντας έτσι σ’ αυτόν μώλωπες και εκδορές».

Διαβάστε τη συνέχεια στο ant1news.gr 

×