Celebrity News

Σπύρος Μαρτίκας: Ξέσπασε κατά της εκπομπής της Τσολάκη -«Φτηνό κουτσομπολιό και μόνο»

Σπύρος Μαρτίκας

Δηλώσεις στο «Open Weekend» έκανε χτες (17/7) Σπύρος Μαρτίκας, ωστόσο δε θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις που δέχτηκε για τη συμμετοχή του «Survivor All Star» και τις σχέση του με τον Στάθη Σχίζα.

«Αυτήν την στιγμή χαίρομαι γιατί έχω βρει 4 μπουκάλια από μία αντιβίωση και τα 4 μπουκάλια έχουν έρθει από το Παρίσι. Και ευχαριστώ τον κόσμο που με βοήθησε σε μία ανακοίνωση για το Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης γιατί παιδιά με καρκίνο έχουν ανάγκη την αντιβίωση που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Αυτά είναι τα ουσιαστικά θέματα. Είναι περιττό το να με ρωτάτε για το “Survivor”, θέλω να μιλάω μόνο για την δουλειά μου. Ασχολούμαι με σημαντικά θέματα και όχι με το “Survivor” που έχει τελειώσει. Η ζωή μου αυτή τη στιγμή είναι να βρω φάρμακα για τον κόσμο. Ήταν ένα παιχνίδι και τελείωσε» είπε -μεταξύ άλλων- ο Σπύρος Μαρτίκας.

Μετά την προβολή του βίντεο με δηλώσεις του φαρμακοποιού,  η Ελένη Τσολάκη είπε ενοχλημένη: «Σεβόμαστε απόλυτα κι αυτό που κάνει κι υπηρετεί ο Σπύρος Μαρτίκας και επ’ ουδενί κανείς δεν θα έβαζε σε σύγκριση το να βρεθεί αντιβίωση για τους ανθρώπους που έχουν θέματα στην υγεία τους με το “Survivor”. Δεν παίζουμε το “Survivor” και το φέρνουμε σε αντιδιαστολή με όλα τα σοβαρά της κοινωνίας. Αλίμονο και θα ήταν ντροπή. Εμείς αντιμετωπίζουμε το “Survivor” σαν ένα τηλεοπτικό προϊόν κι έτσι γνωρίζουμε τους ανθρώπους αυτούς που σίγουρα στην ζωή τους υπηρετούν κάτι άλλο και πολύ σπουδαίο εν προκειμένω.

Από την άλλη πλευρά, όταν ξέρεις ότι αυτές οι δηλώσεις θα προβληθούν μέσα από μία εκπομπή, που αν μη τι άλλο δύο χρόνια παίζουμε τηλεοπτικό ρεπορτάζ, σχολιάζουμε το “Survivor” κι έχουμε φιλοξενήσει απόψεις όλων των παικτών που πέρασαν από το παιχνίδι, μου κάνει εντύπωση πώς επιλέγεις τον μεγάλο σκοπό της ζωής σου να τον προβάλεις μέσα από αυτήν εδώ την εκπομπή; Είτε λες δεν θέλω να μιλήσω και να μου δοθεί το βήμα να μιλήσω σε μία άλλη εκπομπή… Δεν θα ενημερωθεί από εμάς το κοινό αν υπάρχει αντιβίωση στα φαρμακεία. Δεν έχουμε πλησιάσει ποτέ το θέμα…. Το να μιλάει σε ένα κορίτσι για την κατάσταση με τα φάρμακα, λες και μιλάει στην εκπομπή της Ευλαμπίας Ρέβη, απαξιώνοντας μόνος του το παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε;».

Το ξέσπασμα του Σπύρου Μαρτίκα στο Instaagram

Λίγες ώρες μετά τα όσα είπε η Ελένη Τσολάκη, ο Σπύρος Μαρτίκας προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μέσω της οποίας ξέσπασε κατά της ψυχαγωγικής εκπομπής του Open.

Σπύρος Μαρτίκας για Open Weekend

Συγκεκριμένα, ο φαρμακοποιός έγραψε: «Αγαπημένο μου “Open Weekend”, θέλω να σας ενημερώσω ότι αν ερωτηθώ για κάτι ουσιαστικό απέναντι σε ένα παιχνίδι που έζησα τόσο έντονα 11 μήνες, σαφώς και θα απαντήσω. Σαφώς και ζητώ τη στήριξή σας για να βρούμε δυσεύρετα φάρμακα που σώζουν ζωές παιδιών με καρκίνο και σαφώς οφείλετε να βοηθήσετε. Μην στέλνετε λοιπόν επίμονα τη γλυκύτατη ρεπόρτερ σας να παρακαλάει να εκμαιεύσει πληροφορίες, εξυπηρετώντας την ανάγκη σας και τον σκοπό σας για φτηνό κουτσομπολιό και μόνο, που δεν αφορά σε καμία περίπτωση το παιχνίδι. Προς ενημέρωσή σας, στην εκπομπή της κυρίας Μπακοδήμου δεν έχω παρουσιαστεί ακόμη. Σας ευχαριστώ».

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι: Όσο δεν αποκαλύπτεται ο δολοφόνος του δικαστή Γεωργίου, η ζωή της Άννας κινδυνεύει

Πέτρος Ιακωβίδης: «Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια»

Τζένη Μπαλατσινού -Βασίλης Κικίλιας: Έξοδος στο κέντρο της Αθήνας για το ζευγάρι -Δείτε φωτογραφίες