Celebrity News

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώην σύντροφός του «λύνει» τη σιωπή της – «Σκέφτηκα να δώσω τέλος στη ζωή μου»

Ένα μεγάλο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση με πρωταγωνιστή το πρώην μέλος της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» , Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς κατηγορείται ότι διέρρευσε σε ιστοσελίδα με πορνογραφικό περιεχόμενο γυμνές φωτογραφίες και βίντεο από προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε και τις τεράστιες διαστάσεις που πήρε το θέμα, η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου «έσπασε» τη σιωπή της στο T-live και μίλησε για όσα τον καταγγέλλει.

Για το πώς ξεκίνησε να βιντεοσκοπεί τις ερωτικές στιγμές τους: «Δεν είχα καταλάβει κάτι. Από τις πρώτες μας συνευρέσεις ήθελε να βιντεοσκοπούμαι. Εγώ ήμουν και σε πιο μικρή ηλικία, λίγο άμαθη, δεν ήξερα πολλά από αυτά τα πράγματα. Απλά έκανα ο,τι μου έλεγε. Να πω την αλήθεια δεν ήταν και κάτι που μου άρεσε, αλλά το έκανα. Μάλιστα είχα και εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο άτομα λόγω του ονόματός του και της ηλικίας του. Με κάποιον άλλον μπορεί να μην το έκανα. Λόγω του ονόματος του θεωρούσα Ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι… Δεν θα ρίσκαρε από τη στιγμή που ήταν δημόσιο πρόσωπο και αυτό μου έδωσε μία άνεση να το κάνω, μια ασφάλεια».

Για το πώς έμαθε για τη διαρροή των φωτογραφιών και των βίντεό της σε sites ερωτικού περιεχομένου: «Με είδε μία γνωστή μου, με αναγνώρισε και επειδή της είχα αναφέρει κιόλας ότι έχουμε τραβήξει κάποια βίντεο, κατάλαβα ότι είμαι εγώ, μου τα έστειλε, μπήκα να τα δω, και από ένα βίντεο μετά, ψάχνοντας τον τίτλο και το username, είδα ότι είχε σε τρία διαφορετικά site προφίλ, δηλαδή υπήρχαν αυτά τα βίντεο, μαζί με άλλα βίντεο και φωτογραφίες από άλλες κοπέλες. Επειδή είδα σήμερα ότι βγήκε στην τηλεόραση και είπε ότι ήταν μια στιγμή, ήταν κάτι που το έκανε για καιρό, είχε οκτώ χρόνια κανάλι. Και ήταν και πολλές άλλες κοπέλες, πολλές φωτογραφίες και ανάμεσα τους και τρία δικά μου βίντεο και περίπο 300 φωτογραφίες».

Για την περίοδο που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανήρτησε το υλικό στα συγκεκριμένα sites:«Αυτό έγινε αφού είχαμε χωρίσει, οπότε δεν του είπα κάτι, γιατί δεν είχε νόημα απλά κινήθηκα αμέσως νομικά. Όχι, ήμουν σε τέτοια κατάσταση, δεν υπήρχε λόγος. Μάλιστα, ο ίδιος μου έλεγε συνέχεια ότι προσέχει να μην διαρρεύσει. Γι’ αυτό το λόγο τα περνούσε αμέσως από το κινητό του στον υπολογιστή, για λόγους ασφαλείας όπως μου έλεγε».

Για την αντίδρασή του μετά τη δημοσιοποίηση της αισχρής πράξης του: «Κατ’ αρχάς λέει ότι επανόρθωσε εμπράκτως, δεν κατάλαβα τι εννοεί, πώς επανόρθωσε εμπράκτως . Ίσα ίσα προσπάθησε να με ξεγελάσει για δεύτερη φορά και να μου λέει ψέματα για να αποσύρω τη μήνυση προσπαθώντας πάλι να εκμεταλλευτεί τα αισθήματά μου».

Για το πώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προσπάθησε να θολώσει τα νερά: «Ζήτησε, αλλά η συγγνώμη του δεν ήταν ειλικρινής δηλαδή ήταν προσχηματική, απλά για να με επηρεάσει για να γλυτώσει. Μετά ανέβασε και άλλα βίντεο. Και σε μένα κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου, δεν είναι η μόνο η ντροπή που νιώθεις αλλά και η προδοσία που ένιωσα από αυτόν τον άνθρωπο που εμπιστευόμουν, με στεναχώρησε παρά πολύ η προδοσία του και όλα αυτά που έκανε πίσω από την πλάτη μου Αυτό δεν μπορώ το διαχειριστώ ακόμη και τώρα».

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά όσα δήλωσε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου:

Διαβάστε ακόμα:

 GNTM: Απόψε το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού -Όσα θα παρακολουθήσουμε!

 Θλίψη: Πέθανε η Ροζίτα Σώκου -Νοσηλευόταν με κορονοϊό

Σοκ με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Τρίτη καταγγελία εις βάρους του -«Ήμουν δεκαπέντε χρονών, το ήξερε»