Celebrity News

Σταύρος Θεοδωράκης: «Με τον καρκίνο δεν ξεμπερδεύεις, είναι μια συνεχής μάχη»

Σταύρος Θεοδωράκης

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην Κατερίνα Καινούργιου. Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής του, «Πρωταγωνιστές», ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον Στέφανο Κασσελάκη όπου θα  είναι και καλεσμένος του την Πέμπτη 5/10, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε εκπομπές του αλλά και για τον καρκίνο.

Όσα είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο «Super Κατερίνα»

«Οι “Πρωταγωνιστές” ανιχνεύουν τα υπόγεια κύματα της κοινωνίας. Δεν μετράω τα χρόνια που προβάλλονται οι “Πρωταγωνιστές”, δε θέλω αυτή τη σχέση με τον παρελθόντα χρόνο. Είναι πάντως όπως μου λένε οι συνεργάτες μου, η παλαιότερη δημοσιογραφική εκπομπή ντοκιμαντέρ στην ελληνική τηλεόραση», είπε αρχικά.

Για τις δυσκολίες που είχαν οι εκπομπές των φυλακών ανηλίκων, ανέφερε στη συνέχεια πως «είχα τρομερό άγχος, τι πρέπει να πω, ναι μεν να μην προδώσω τα παιδιά στη φυλακή μια και ήταν ανήλικα, αλλά από την άλλη να δώσω και μερικά μαθήματα στα παιδιά που ακούν απ’ έξω».

Για το αν βλέπει ο ίδιος την εκπομπή του όταν προβάλλεται στην τηλεόραση, τόνισε: «Δεν την βλέπω γιατί θα θυμώσω πάρα πολύ μαζί μου, γιατί ξέχασα εκείνο το ερώτημα, γιατί δεν έβαλα εκείνη τη λεπτομέρεια. Πάντα βρίσκει κάποιος στο δημιούργημά του μια μικρή ατέλεια. Εγώ βρίσκω πολλές ατέλειες».

Γιαα τις εκπομπές για τον Παύλο Φύσσα δήλωσε πως είναι περήφανος «γιατί όταν έκανα αυτές τις εκπομπές ο Φύσσας δεν είχε ακόμη αυτή την ηρωική ταυτότητα στην κοινωνία και σου θυμίζω ότι οι βασικοί μάρτυρες στην υπόθεση για να καταδικαστούν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, ήταν άνθρωποι που μίλησαν πρώτα στην εκπομπή και μετά τους βρήκε η ανακρίτρια».

Για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε: «Είχα γνωρίσει τον Κασσελάκη αρχές Μαΐου όταν κάναμε ένα podcast για τις εκλογές. Ένα παιδί από την Αμερική που είχε μια στέρεη ακαδημαϊκή βάση αλλά ήταν σαφές ότι ήξερε πολύ λίγα πράγματα για την Ελλάδα, ήταν ένας επισκέπτης της χώρας. Αλλά από τότε μου είχε πει ότι όσα δεν ξέρω θα τα μάθω γρήγορα. Και αποδεικνύεται και από την καμπάνια που έκανε, ότι είναι ένας από τους “σπασίκλες” της γνώσης, δηλαδή ότι κάθεται, μελετά και μαθαίνει».

Τέλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στην περιπέτεια με την υγεία του. «Είμαι καλά. Με τον καρκίνο δεν ξεμπερδεύεις. Είναι μια συνεχής προσπάθεια. Είναι μια συνεχής μάχη. Είχα την υποχρέωση τότε να μιλήσω γιατί ήμουν πολιτικός αρχηγός. Δεν μπορούσε να είναι κρυφό. Στην Αμερική απαγορεύεται, ο ιατρικός σου φάκελος είναι ανοιχτός. Μετά την περιπέτεια αυτή αγάπησα λίγο παραπάνω τη ζωή που πάντα την αγαπούσα και φοβήθηκα λίγο παραπάνω το τέλος που πάντα το φοβάμαι. Όταν προσεγγίζεις τα χειρουργικά κρεβάτια προφανώς φοβάσαι λίγο παραπάνω, αλλά όταν επιστρέφεις από αυτή την περιπέτεια είναι υπέρ σου», εξομολογήθηκε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Μπακοδήμου: Η συγκινητική ιστορία του νέου μέλους της οικογένειάς της

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα – Την παρηγόρησε ο Σκουλός

Harry Potter: Πασίγνωστος ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή