Celebrity News

Στέφανος Κασσελάκης: Άνοιξε για πρώτη φορά το εντυπωσιακό του σπίτι στη Νέα Υόρκη!

Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο DownTown. Για τις ανάγκες του περιοδικού ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφήθηκε στο εντυπωσιακό σπίτι που διατηρεί με τον σύντροφό του, Tayler McBeth στα προάστια της Νέας Υόρκης. Πρόκειται για μια εξοχική κατοικία που εκτείνεται σε δεκάδες στρέμματα και διατηρεί πισίνα, φάρμα ζώων, και λίμνη.

Παράλλη ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το νέο του σπίτι στην Αθήνα, τον σύντροφό του Tayler και αποκάλυψε αν υπήρξε ένταση στη σχέσης τους, μετά τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους μετά την μετακόμισή τους στην Ελλάδα.

Έβλεπα στο διαδίκτυο τις αντιδράσεις για το νέο σας σπίτι, κυρίως για την τιμή του. Αναλογιστήκατε ποτέ ότι ο μέσος Έλληνας δυσκολεύεται να ταυτιστεί μαζί σας;

Όχι. Ο μέσος Έλληνας ξέρει ότι δεν επέστρεψα για να φάω. Ό,τι έχω, το έχω δουλέψει. Αντιθέτως, θεωρώ ατού πως ό,τι έχω αποκτήσει το έχω αποκτήσει εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα και εκτός Ελλάδας. Τα διαπιστευτήριά μου είναι καλύτερα από όσους κυβερνούν αυτή τη στιγμή.

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι με όλες αυτές τις καταιγιστικές αλλαγές δεν υπήρξε ένταση στη σχέση σας.

Υπήρξε ένταση στην αρχή. Έπρεπε να αντιμετωπίσω έντονες καταστάσεις και εκείνος ήταν μόνος του. Ήταν τέτοιες οι συνθήκες, που δυσκολευόμουν να το απορροφήσω. Δεν είχα χρόνο να είμαι δίπλα του, να του εξηγώ τι συμβαίνει. Έκτοτε έχει υπάρξει μία ομαλή πορεία. Έχουμε δημιουργήσει έναν φιλικό κύκλο και στην Ελλάδα. Ο Τάιλερ μαθαίνει ελληνικά, πλέον καταλαβαίνει αρκετά, και είμαστε χαρούμενοι, αλλά αυτό δεν έγινε σε λίγες ημέρες.

Ο Τάιλερ είναι πανταχού παρών στη συζήτηση…

Ο Τάιλερ έχει βρει έναν σκοπό στη δημόσια υγεία, έχοντας επισκεφτεί νοσοκομεία, έχοντας μιλήσει με γιατρούς και νοσηλευτές. Του στέλνουν μηνύματα στα social media απαντάει και κρατάει επαφή όπου πάμε. Ο ίδιος έχει περάσει 7,5 χρόνια στη ΜΕΘ και στην περίοδο της πανδημίας. Όλοι οι συνάδελφοι στα χρηματοοικονομικά δραπέτευσαν στα εξοχικά τους. Εμείς μείναμε στο Μανχάταν. Πήγαινε στη βραδινή βάρδια την ώρα που χτυπούσαν τις κατσαρόλες για να επιβραβεύσουν το υγειονομικό προσωπικό. Τον συνόδευα για να έχει παρέα πηγαίνοντας στο νοσοκομείο και ένιωθα συγκίνηση. Αυτός έλεγε ότι κάνει απλώς τη δουλειά του. Είμαι περήφανος για εκείνον.

Πώς γνωριστήκατε;

Στο Μανχάταν στο West Village. Έβλεπε ο ένας τον άλλον σε διάφορα σημεία. Συμπέσαμε στον δρόμο και μου μίλησε. «Γεια, είμαι ο Τάιλερ». Εγώ ντράπηκα να του μιλήσω πρώτος. Αυτός έκανε την πρώτη κίνηση. Μιλούσαμε κάθε μέρα για δύο μήνες και μετά ξεκίνησε η σχέση μας.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό DownTown:

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Σχίζας: «Η κόρη μου έμαθε από τα sites ότι χωρίσαμε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου» 

J2US: Συγκλόνισε ο Γιάννης Σεβδικαλής – Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία Κουρτίδου

Δέσποινα Βανδή: «Εκείνη την ημέρα ένιωθα ότι παθαίνω καρδιά και πήγα στο νοσοκομείο για εξετάσεις»