Celebrity News

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Φλωρινιώτης

Νίκος Φλωρινιώτης

O Νίκος Φλωρινιώτης νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο και το αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη, που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του με τον καρκίνο, δέχτηκε επίσκεψη από τον Κώστα Χαρδάβελλα και τον ευχαρίστησε δημόσια που ενδιαφέρθηκε για την κατάσταση της υγείας του.

Η ανάρτηση του Γιάννη Φλωρινιώτη

Ο ίδιος δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον δημοσιογράφο και την αδελφή του, Άννα Φλωρινιώτη, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον κ. Κωστα Χαρδαβέλλα για την τιμή που μου έκανε και ήρθε να με δει στο νοσοκομείο και να μου χαρίσει το βιβλίο του υπογράφοντας το, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ήταν από τους πρώτους όταν έμαθε για το πρόβλημα υγείας μου και με πήρε τηλέφωνο να μου δώσει κουράγιο!!!».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν, ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του με τον καρκίνο.

Πώς είναι για έναν άνθρωπο να ακούει από τους γιατρούς πως πάσχει από καρκίνο;

Η πρώτη μου σκέψη στο μυαλό ήταν ότι θα πεθάνω. Όταν ρώτησα τους γιατρούς, μου είπαν δεν ξέρουμε. Είναι ένα πολύ περίεργο συναίσθημα, που εύχομαι να μην το νιώσει κανείς. Ο καρκίνος είναι πολύ άσχημο πράγμα. Αν δεν είχα την οικογένειά μου, τη μητέρα και την αδερφή μου, δεν ξέρω τι θα έκανα. Με βοήθησαν πολύ. Στον πατέρα μου, λόγω του προβλήματός του, δεν του τα λέγαμε όλα. Η αλήθεια είναι πως ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ.

Είχες πόνους;

Είχα φριχτούς πόνους. Προς το παρόν κάνω ανοσοθεραπεία, μετά χημειοθεραπείες, μετά ακτινοβολίες, αλλά μπορεί να μην χρειαστούν. Μου είπε ο γιατρός μου ότι μπορεί να τη γλιτώσω. Το είχα πέντε χρόνια και δεν το ήξερα. Μου είπαν οι γιατροί πως μες στην ατυχία μου ήμουν τυχερός γιατί αυτό προχωρούσε πάρα πολύ αργά και εκδηλώθηκε πριν 1,5 χρόνο. Νόμιζα ότι ήταν λίπωμα, το αφαίρεσα και πάλι δεν έδωσα σημασία.

Πώς τελικά κατάλαβες ότι σου συμβαίνει κάτι;

Είχα κολλήσει covid, με χτύπησε πολύ άσχημα, είχα χάσει και κάποια κιλά. Μετά έπεσε το ανοσοποιητικό μου, παθαίνω βρογχίτιδα, λαβύρινθο, ήμουν χάλια. Νόμιζα ότι από όλα αυτά είχε εξασθενήσει ο οργανισμός μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είχα καρκίνο. Είχα φοβερή κόπωση, άρχισα και έχανα κιλά και έφτασα σε σημείο που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Δεν είχα όρεξη για φαγητό. Έχασα 12 κιλά.

Η ανοσοθεραπεία δεν σου δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα;

Πάντα έχει παρενέργειες, έχω αραίωση στα μαλλιά, στα φρύδια μου. Μπορεί να πετάξω αλλεργικά, όμως δεν έχει τις επιπτώσεις της χημειοθεραπείας.

Όταν είδες τα μαλλιά σου να αραιώνουν, τι σκέφτηκες;

Μπροστά στη ζωή, δεν θα κοιτάξω τα μαλλιά. Είχα ρωτήσει τους γιατρούς τα πάντα, για να ετοιμαστώ ψυχολογικά. Από εκεί και πέρα, τα μαλλιά είναι τρίχες και θα ξαναβγούν. Έχουν σταματήσει οι πόνοι, άρχισα να παίρνω κιλά, ξεκίνησα και τη δουλειά σε χαλαρούς ρυθμούς.

Διαβάστε επίσης:

Ορέστης Τζιόβας: «Οι γονείς μου άκουσαν για τη σεξουαλικότητά μου από την τηλεόραση»

Άννα Κουρή: «Παράδοξο που βλέπουμε τους ίδιους ηθοποιούς να παίζουν σε 2, 3 σίριαλ συγχρόνως»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ο Γαρδέλης δεν μπήκε στο ψυχιατρείο γιατί θεώρησε ότι τα έχει χαμένα, το έκανε για να…»