Παιδί
Ένα μικρό mall για τη μαμά και το παιδί: Άνοιξε τις πόρτες του και βρεθήκαμε εκεί για να σου μεταφέρουμε την εμπειρία που ζήσαμε!
Μακιγιάζ
H Charlize Theron άφησε την κόρη της να της κάνει το make up και πρέπει να δείτε το αποτέλεσμα!
Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020!
Tips & Trends
Η καζάκα επέστρεψε: Δες 3 τρόπους για να την προσθέσεις στα καθημερινά σου looks
Home / Celebrity News / Συγκινεί ο Παρτσαλάκης: “Μέθυσα άπειρες φορές για να ξεχνάω και να φεύγω από αυτή την ιστορία…”

Συγκινεί ο Παρτσαλάκης: “Μέθυσα άπειρες φορές για να ξεχνάω και να φεύγω από αυτή την ιστορία…”

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη” και στη Σοφία Αλατζά. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην παιδική του ηλικία και συγκίνησε με τα όσα αποκάλυψε. Συγκεκριμένα, μίλησε για τον θάνατο της μητέρας του, τονίζοντας πως έχει μεθύσει πολλές φορές προκειμένου να ξεχάσει το δυσάρεστο γεγονός.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: “Η πρώτη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτομαι τα παιδικά μου χρόνια, είναι όταν έφυγε η μάνα μου στην Αθήνα που ήμουν 9 χρονών γιατί ήταν άρρωστη και έπρεπε να πάει να γίνει καλά. Περίμενα κι εγώ ότι θα γυρίσει και θα είναι καλά. Όταν με φώναξαν και κατέβηκα, είδα τη μάνα μου σε ένα φορείο και μετά από τρεις μήνες «έφυγε». Τεράστιες δυσκολίες. Ένα σπίτι που έκλεισε, ένα σπίτι που έβαλαν όλοι μαύρα, ο πατέρας μου άφησε γένια, έγινε ιερέας και ένα παιδί 9 χρόνων μέσα σε όλο αυτό έπρεπε να επιβιώσει.

Τραγούδησα, είπα ανέκδοτα σε παρέες, χόρεψα, μέθυσα άπειρες φορές για να ξεχνάω και να φεύγω από αυτή την ιστορία. Από εκεί και πέρα οι γυναίκες έπαιξαν τον βασικό ρόλο στη ζωή μου, απολύτως, και είχα την ανάγκη να με φροντίσουν. Κάποιες φορές επετεύχθη, κάποιες φορές όχι. Αλλά το ζητούμενο ήταν αυτό και συνεχίζει να είναι και θα είναι μέχρι να φύγω”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει το καμαρίνι της στον Alpha!

×