Νέα
Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία;
Home / Celebrity News / Συγκινεί η Τζόυς Ευείδη μιλώντας για τον Χρήστο Σιμαρδάνη: «Έφυγε και μας έκανε κομμάτια»

Συγκινεί η Τζόυς Ευείδη μιλώντας για τον Χρήστο Σιμαρδάνη: «Έφυγε και μας έκανε κομμάτια»

tzouseueidi-suntrofos-708

Η Τζόυς Ευείδη παραχώρησε συνέντευξη στην Σάσα Σταμάτη και στην εκπομπή Ooh la la! Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις σειρές Μεν και Δεν και Ρετιρέ, αποκαλύπτοντας μια άγνωστη ιστορία.

«Μου λείπει η τηλεόραση και στεναχωριέμαι που δεν γίνονται δουλειές όπως παλιά. Όταν είχαμε κάνει τους “Μεν και Δεν” ξέραμε δέκα επεισόδια απ’ έξω. Φέρναμε τον κόσμο ανάποδα για να βγάλουμε ένα επεισόδιο. Το γουστάραμε πολύ. Το Ρετιρέ ήταν άλλη φάση. Ήταν το βασίλειο του Δαλιανίδη, ήταν σκούρα τα πράγματα. Δεν μπορούσες και πολύ να πάρεις αέρα, ήταν πάρα πολύ αυστηρός ο Γιάννης. Έτρεμε το φυλλοκάρδι μας… Για να καταλάβεις, ήταν μέρες που ακούγαμε το βρισίδι που έριχνε στους τεχνικούς από τα ακουστικά», είπε.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Χρήστο Σιμαρδάνη, με τον οποίο ήταν πολύ καλοί φίλοι. «Ο Χρήστος έφυγε και μας έκανες όλους πολύ κομμάτια. Αυτό το παιδί έφυγε χωρίς να το πάρουμε είδηση καλά καλά», τόνισε. Όσο για το αν φοβάται η ίδια τον θάνατο, δήλωσε: «Φοβάμαι την αρρώστια πιο πολύ, τον θάνατο τον έχω επεξεργαστεί αρκετά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Συνέβη κι αυτό! Ελληνίδα ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη μέσα σε φέρετρο

×