Celebrity News

Το Ναυάγιο: H Ειρήνη εξαφανίζεται -Ο Πέτρος θύμα απαγωγής

Το Ναυάγιον Mega

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Mega, «Το Ναυάγιο», σύμφωνα με το MyTv.

Το ναυάγιο άλλαξε τη ζωή όλων των εμπλεκόμενων εντελώς και όλοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τους εφιάλτες τους αλλά και νέες προκλήσεις που δημιουργούνται. Δύο από τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων είναι η Ειρήνη με τον Πέτρο. Η κοπέλα, όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, βρίσκει στον Ιπποκράτη ένα μεγάλο στήριγμα κι εκείνος φιλοξενώντας την στο σπίτι του προσπαθεί να τη βοηθήσει να ξεπεράσει όσα της προκάλεσαν πόνο. Ο λιμενικός, μάλιστα, φαίνεται να δένεται όλο και περισσότερο μαζί της κάθε μέρα που περνάει.

Ωστόσο, η Ειρήνη δεν είναι καλά. Ο Ιπποκράτης, ανησυχώντας για την κατάστασή της μιας και η άσχημη ψυχολογία της επηρεάζει και τη σωματική της υγεία, την πηγαίνει στον γιατρό. Αργότερα, ο Ιπποκράτης έχει να αντιμετωπίσει και ένα άλλο μέτωπο που έχει ανοιχτό. Αυτό της εξαφάνισης της Κλαίρης. Μάλιστα, η Ευγενία ζητάει εξηγήσεις από τον Ιπποκράτη για κάποια πράγματα που της είπε ο δικηγόρος της αδελφής της.

Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη, μην αντέχοντας όσα ζει, χάνεται μέσα στη νύχτα. Ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα, όταν διαπιστώνουν πως η κοπέλα έχει φύγει, την αναζητούν, καθώς πιστεύουν πως μπορεί να της συμβεί κάτι κακό εξαιτίας της άσχημης ψυχολογικής της κατάστασης. Αλλά εκείνη έχει εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει ίχνη. Ο Ιπποκράτης καλεί απελπισμένος τα νοσοκομεία της πόλης φοβούμενος το χειρότερο. Οι επόμενες ώρες είναι δραματικές. Τελικά, η Ειρήνη εντοπίζεται, αλλά ψήνεται στον πυρετό και αναγκάζεται να μείνει στο σπίτι του Ιπποκράτη, ο οποίος ξενυχτάει στο προσκεφάλι της.

Ο Πέτρος παλεύει να καταλάβει τι σχέση έχει ο Αντώνης με την εκκλησία του χωριού του και πώς βρέθηκε στα χέρια του η ανεκτίμητης αξίας εικόνα. Λίγο μετά, ο νεαρός πηγαίνει να πληρώσει το ίδρυμα με τα λεφτά του Αντώνη, χωρίς να φαντάζεται ότι εκεί τον περιμένει μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Πέτρος προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες από τον Θόδωρο για τα μπλεξίματα του Αντώνη. Αργότερα, οι δύο εγκληματίες καταφέρνουν και τον εντοπίζουν και απάγουν τον Πέτρο προσπαθώντας να του αποσπάσουν με τη βία πληροφορίες για τη χαμένη εικόνα.

Ο νεαρός περνάει βασανιστικές στιγμές στα χέρια των κακοποιών και παλεύει να τους ξεφύγει. Εκείνοι τον χτυπούν, αλλά ο Πέτρος καταφέρνει και ξεγλιστράει. Λίγη ώρα μετά, ο Μάκης και η Χριστίνα τον βρίσκουν σε άσχημη κατάσταση και φροντίζουν τις πληγές του. Ωστόσο, εκείνος προσπαθεί να τους πείσει να μην πάνε στην Αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τα αγαπημένα σας σήριαλ στο MyTv που κυκλοφορεί!

Διαβάστε ακόμα:

Νόνη Δούνια: Η αποκάλυψη για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου -«Δεν πέρασα καλά όταν ήμουν εκεί»

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Οι νέες αποκαλύψεις για τη βάφτιση του γιου τους και το όνομα που θα πάρει!

Matthew Perry: Τα «Φιλαράκια» αποχαιρετούν τον αγαπημένο τους φίλο, Chandler -Το συγκινητικό «αντίο»