Celebrity News

Το Ναυάγιο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Mega!

Το Ναυάγιο

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Το Ναυάγιο».

Όσα θα δούμε από τη Δευτέρα 25 έως την Τετάρτη 27 Μαρτίου

Δευτέρα 25/3

Ο Πέτρος αποφασίζει να αποκαλύψει στη Χριστίνα όλη την αλήθεια για την ταυτότητά του. Η Λίνα και ο Άγγελος προσπαθούν να μάθουν πού βρίσκεται ο Μάκης. Η Μαρία έρχεται εσπευσμένα στην Αθήνα, με την ελπίδα να δει τον γιο της. Ο Μιχάλης δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί το γεγονός ότι θα βρεθεί κατηγορούμενος για το ναυάγιο του Φοίνιξ. Οι καβγάδες μεταξύ της Ειρήνης και του Ιπποκράτη γίνονται όλο και χειρότεροι, ενώ ένα ξέσπασμα του Ιπποκράτη στον Ορφέα φαίνεται να είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

Ο Κώστας παρακαλεί τον Δημήτρη να του δώσει πίσω τη θέση του και, όταν εκείνος αρνείται, αποφασίζει να τον εκβιάσει. Η Λαμπρινή μπαίνει στο νοσοκομείο και όλοι ανησυχούν για την υγεία της. Πώς θα αντιδράσει η Μαρία όταν καταλάβει ότι ο Μάκης έχει σχέση με την κόρη του Γιαννακάκη; Θα δεχθεί η Ειρήνη να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον γάμο της ή έφτασε το τέλος της σχέσης της με τον Ιπποκράτη;

Τρίτη 26/3

Η αγωνία για τον Μάκη κορυφώνεται. Η Λίνα εναποθέτει τις ελπίδες της στον Παντελίδη, που όμως δεν έχει σκοπό να τον αφήσει να γλιτώσει τόσο εύκολα. Ο Στελής ενημερώνει τον Πέτρο ότι η μάνα του είναι στο νοσοκομείο και η επιστροφή στην Κρήτη είναι πλέον μονόδρομος γι’ αυτόν. Η Πολυξένη ανακαλύπτει ποιος πραγματικά είναι ο Δημήτρης. Η ένταση ανάμεσα στην Ειρήνη και τον Ιπποκράτη έχει χτυπήσει κόκκινο και αυτός βρίσκει έναν καινούργιο τρόπο να την απομακρύνει από τη δίκη και τον «Αντώνη».

Προτείνει στον Στελή να την πάρει μαζί του στην Κρήτη για λίγες μέρες. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι εκεί θα είναι και ο Πέτρος. Ο Μιχάλης βασανίζεται από τις ενοχές και ο Παντελίδης βρίσκει ευκαιρία να του κάνει μια νέα πρόταση. Ο Γιώργης διώχνει για άλλη μια φορά την Αλίκη και εκείνη παίρνει μια παρακινδυνευμένη απόφαση. Ο παπά-Γρηγόρης δεν καταφέρνει να βρει τα χρήματα για την εγχείρηση της Λαμπρινής και μόνο ένα θαύμα μπορεί να τη σώσει. Ή ο γιος τους που επιστρέφει κοντά τους. Μήπως είναι ώρα για τον Πέτρο να αποκαλυφθεί στους γονείς του;

Τετάρτη 27/3

Ο Ιπποκράτης είναι αποφασισμένος να μάθει τα πάντα για τον Αντώνη Καραδήμο, ενώ η Ειρήνη αποφασίζει να πάει μαζί με τον Στελή στην Κρήτη. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος προσπαθεί να δει τη μάνα του πριν την εγχείρηση της, χωρίς να γίνει αντιληπτός, αλλά ο Σταμάτης τον αναγνωρίζει. Θα αποκαλυφθεί ο Πέτρος στους δικούς του; Η Μαρία προσπαθεί να πείσει τον Μάκη πως η Λίνα δεν του ταιριάζει, εκείνος όμως διαφωνεί και της ετοιμάζει μια έκπληξη για να γνωριστούν καλύτερα.

Η Πολυξένη ψάχνει να βρει απαντήσεις σε ερωτήματα που κρύβουν καλά κρυμμένα οικογενειακά μυστικά και ο Δημήτρης έρχεται σε δύσκολη θέση. Η Μαριάννα συνειδητοποιεί πως η Ειρήνη σχετίζεται με τη Στέλλα και φοβάται ότι η θανάσιμη συνωμοσία της με τον Ιπποκράτη θα βγει στο φως. Η μεγάλη στιγμή για τον Πέτρο και τη Λαμπρινή έφτασε. Ο Πέτρος ξανασυναντάει τη μάνα του για πρώτη φορά μετά από μήνες.

Διαβάστε ακόμα:

Θοδωρής Αθερίδης: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά -«Μια ολόκληρη γειτονιά με κυνηγούσε να με δείρει»

Αλέξης Κούγιας για Πέτρο Κουσουλό: «Αγνοώ σε ποιο κανάλι κάνει εκπομπή -Δεν είχε επιτυχίες τα τελευταία χρόνια»

Άρης Μακρής: Πρεμιέρα στο θεατρικό σανίδι μετά τον σάλο -Όσα είπε on camera