Celebrity News

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Κόλαφος» στον αέρα της Γερμανού για το θέμα του Πάνου Βλάχου

Σωτήρης Τσαφούλιας

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας παρενέβη τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής «Καλυτέρα δε γίνεται», με αφορμή το τραγούδι του Πάνου Βλάχου για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε.

Ο σκηνοθέτης ξέσπασε κατά όλων εκείνων που κατέκριναν τον γνωστό ηθοποιό για τους στίχους που τραγούδησε, ενώ παράλληλα είπε πως το συγκεκριμένο θέμα συζητιέται έντονα προκειμένου να τραβηχτεί η προσοχή του κόσμου μακριά από το δυστύχημα των Τεμπών.

«Επειδή έχουν ακουστεί πάρα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό, κι επειδή και εμένα με έχουν μαλώσει κάποιες εκπομπές γιατί είχα το θράσος να αργήσω να ενημερωθώ και να τοποθετηθώ για το θέμα, θέλω να τοποθετηθώ, και να πω ότι δεν είναι επιχείρημα αν και ένας που δεν καταλαβαίνει να ακούει να προσέχουμε τι λέμε. Γιατί τότε θα πρέπει να αποσύρουμε τη Μήδεια, μήπως κάποια γυναίκα σκοτώσει τα παιδιά της και τεμαχίσει τον αδερφό της για να εκδικηθεί τον άντρα της. Το “να προσέχουμε τι λέμε” δεν θα έπρεπε να αφορά τη τέχνη και ειδικά τη σάτιρα. Δεν υπάρχει πτυχίο σατιρικού καλλιτέχνη για να πούμε ποιος δικαιούται και ποιος δεν δικαιούται να κάνει σάτιρα», είπε αρχικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

«Υπήρξε συνάνθρωπός μας που ζητάει την παρέμβαση εισαγγελέα για τον Πάνο Βλάχο, όταν εκείνος στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έδινε οδηγίες στους γυναικοκτόνους πώς να κάνουν το φόνο και να μείνουν μόνο 4 χρόνια μέσα. Υπάρχει βουλευτής της Ν.Δ. που δηλώνει εν ενεργεία 41 χρόνια δικηγόρος και δηλώνει ότι “αν πιστεύετε ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ανεξάρτητη, είναι για να γελάμε”.

Έρχεται ο δημοσιογράφος που έχει τη διένεξη με τον κύριο Πάνο Βλάχο, ο οποίος αστειευόταν με τις σφαίρες που είχε δεχτεί ο κύριος Κοτζιάς. Τότε μπορούσε να κάνει χιούμορ, αλλά εξέλαβε ως βία το τραγούδι του Πάνου. Έχει πει θυσία τα Τέμπη, έχει πει “θεός σχωρέστον τον ντελιβερά, αλλά μηχανή οδηγούσε, ας κοιτούσε δεξιά και αριστερά” και αποκάλεσε τις σημαίες της Παλαιστίνης, σημαίες της Χαμάς.

Έχουμε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που λέει στην κυρία Καρυστιανού να γυρίσει σελίδα, λες και ψόφησε ο παπαγάλος της και αν θέλετε βοήθεια, στραφείτε στην εκκλησία. Έχουμε υπουργό που επί των ημερών του έγινε το μεγαλύτερο έγκλημα σιδηροδρόμου στην Ελλάδα και λέει στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους ότι ο πόνος σας πρέπει να είναι βουβός», ανέφερε στη συνέχεια ο σκηνοθέτης.

Τέλος, ο Σωτήρης Τσαφούλας είπε, μεταξύ άλλων, πως «ο λόγος που όλο αυτό γίνεται επίτηδες, ακριβώς για να τραβηχτεί η προσοχή μας μακριά από τα Τέμπη και τη διεθνή ξεφτίλα που έχουμε υποστεί από την κυρία Καρυστιανού στο ευρωκοινοβούλιο σαν λαός και να ασχοληθούμε με αυτό, εμείς τώρα βγάλαμε σε πρώτο πλάνο ένα τραγούδι που παίζεται έναν ολόκληρο χρόνο».

Διαβάστε επίσης: 

Συγκινεί ο Βαγγέλης Περρής: Η αποκάλυψη για την τελευταία του συνομιλία με τον Θέμο Αναστασιάδη

Τάσος Τεργιάκης: «Το ανακαλύψαμε τυχαία σε ήπια μορφή από κάποιες εξετάσεις, είμαι ψύχραιμος σε αυτά τα θέματα»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Όλη η αλήθεια για την προσωπική του ζωή