Celebrity News

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο χωρισμός από τον Βασάλο, η επιστροφή στην τηλεόραση και οι κρίσεις άγχους

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Στο «Night Out» φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση, τις κρίσεις άγχους που πέρασε, αλλά και για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Από πολύ μικρή ήμουν δυναμική. Η ομορφιά πρέπει να βγαίνει από μέσα σου. Και εγώ αυτή την περίοδο είμαι καλά μέσα μου και βγαίνει προς τα έξω. Τη φετινή σεζόν αισθάνομαι τυχερή γιατί δουλεύω με ανθρώπους που με αγαπούν. Αφορμή ήταν σίγουρα ο Κώστας Τσουρός. Μετά από τρία χρόνια που συνειδητά απείχα ήταν ο λόγος για να επιστρέψω. Στην αρχή είχαμε ξεκινήσει πολύ λάθος γιατί δεν με πολύ συμπαθούσε. Το 2018 βρεθήκαμε μαζί στο Dancing και του λέω “πρώτα θα με γνωρίσεις και μετά θα έχεις άποψη”. Δεν με πίκρανε καθόλου αλλά σχολίαζε πιο πολύ το πόσο σκληρή έβγαινα από το Survivor. Δεν είχε πει κάτι κακό! Και έτσι τα βρήκαμε, τα λύσαμε και από τότε η σχέση μας είναι φανταστική», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Ήταν συνειδητή η απόφαση να απέχω γιατί ήθελα να ηρεμήσω. Είχα κουραστεί πάρα πολύ με όλη αυτή την πίεση και το άγχος. Ήταν τρία μαγικά χρόνια που εκεί κατάλαβα τι σημαίνει να φροντίσεις την Ευρυδίκη γιατί πριν δεν με φρόντιζα. Είχα κουραστεί να δίνω λόγο για τα πάντα. Υπήρχαν φορές που δεν το άντεχα. Γυρνούσα στο σπίτι, μπορεί να διάβαζα, να άκουγα να λένε σε εκπομπές και να λέω “γιατί;”. Τα έπαιρνα μέσα μου, έκλεινα τα παντζούρια, έκλαιγα, πάθαινα κρίσεις άγχους. Και ήταν ένα αδιέξοδο που ήθελα να διαχειριστώ», ανέφερε στη συνέχεια.

«Επειδή είμαι αυτό το δυναμικό παιδί και τα έπαιρνα όλα πάνω μου, έπρεπε να το φέρω πολύ πίσω. Να μην τα κάνω όλα εγώ! Γενικότερα είμαι ένας άνθρωπος πολύ φροντιστικός και δοτικός. Οι σχέσεις είναι να δίνεις και να παίρνεις. Το είχα ανάγκη κι αυτό! Μου έλειπε η φροντίδα. Τώρα είμαι πολύ καλά!», εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος.

Όσο για την προσωπική της ζωή και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η ίδια δήλωσε: «Υπήρχαν στιγμές που ήρθα σε πολύ άβολες θέσεις. Μου χρεώνανε χωρισμούς, γάμους, εγκυμοσύνες, τρίτα πρόσωπα και για αυτό τότε έβγαινα λίγο σαν τρελή. Δεν πιστεύω ότι όλα αυτά δημιούργησαν πρόβλημα στη σχέση μας, απλά όσο περνούν τα χρόνια ίσως καταλαβαίνεις ότι μπορεί να μην έχετε τους ίδιους στόχους. Είναι ώριμο να συζητάς με τον άνθρωπο σου αν έχετε τα ίδια θέλω για το μέλλον. Καλό είναι τα πράγματα να τελειώνουν ομαλά. Ανάμεσά μας δεν ήταν κάτι συγκεκριμένο, απλά σε κάποια φάση χαθήκαμε. 

Στην αρχή με τρόμαζε το πως θα διαχειριστώ τον χωρισμό μου δημόσια, αλλά μετά κάθεσαι τα βάζεις κάτω και σκέφτεσαι ότι είναι η προσωπική σου ζωή, γιατί να μαραζώνεις; Δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν».

Βαλαβάνη, Βασάλος

Διαβάστε επίσης: 

Γη της Ελιάς: Η Κούλα παίρνει τηλέφωνο την Ασπασία και της ζητά να…

Πέτρος Κουσουλός: Απόψε η πρεμιέρα της εκπομπής του στο Open!

Περικλής Κονδυλάτος: Έτσι σχολίασε το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι -«Δεν με εμπνέει το τραγούδι… Το βίντεο κλιπ έδωσε μια εικόνα γύφτικης Ελλάδας»