Μακιγιάζ
H Chrisssy Teigen με το πιο εντυπωσιακό neon make up look -Τέλεια ιδέα για βραδινές εξόδους!
Tips & Trends
Παλ κίτρινο: Είναι τελικά η απόχρωση του Καλοκαιριού;
Μακιγιάζ
Τα καλύτερα αδιάβροχα eyeliners σύμφωνα με την make up artist των Bella Hadid και Kristen Stewart!
Υγεία-Ευεξία
Ηλιακή ακτινοβολία: Πόσο σας προστατεύουν τα γυαλιά ηλίου σας;
Home / Celebrity News / Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκαλύπτει για τα ψεύτικα Πακέτα!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκαλύπτει για τα ψεύτικα Πακέτα!

Σε συνέντευξή της στο TV Έθνος η Βίκυ Χατζηβασιλείου δηλώνει ότι δεν έχει σκεφτεί ούτε στιγμή να αφήσει το Πάμε Πακέτο και αποκαλύπτει πως κατά καιρούς έχουν υπάρξει άνθρωποι που προσπάθησαν να στείλουν ψεύτικα Πακέτα.

“Οχι, ποτέ! Ούτε μία στιγμή δεν σκέφτηκα να σταματήσω την εκπομπή, ούτε στις μεγαλύτερες δυσκολίες. Το πιστεύω και το αγαπώ πολύ το “Πακέτο”. Έχω δώσει ψυχή και θεωρώ πως έχει ακόμη δρόμο να διανύσει. Δεν έχει κάνει τον κύκλο του. Το «Πάμε πακέτο» οδηγεί τον κόσμο στο να βιώνει τα συναισθήματα του», λέει η παρουσιάστρια που συμπληρώνει πως δεν την κούρασε ποτέ αυτή η εκπομπή: “Όχι. Και έχω κάνει σχεδόν τα πάντα στην τηλεόραση. Από πρωινή ενημερωτική εκπομπή και ειδήσεις μέχρι σόου. Είναι η μοναδική εκπομπή που μου έχει δώσει τόση ψυχική ένταση και τόσο συναίσθημα. Δεν έχω λόγο να αναζητήσω κάτι άλλο που θα με βάλει σε μια μέτρια δόνηση, με μέτριο αποτέλεσμα. Έχω την πιο δημιουργική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση”.

Από τις φετινές ιστορίες που έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής, ξεχωρίζει κάποιες:Σίγουρα η ιστορία της μητέρας με τον γιο της που είδαμε πριν από μερικές εβδομάδες. Η γυναίκα που της πήρα το παιδί στη γέννα και έπειτα από χρόνια την έψαξε ο μικρός και βρέθηκαν για πρώτη φορά στο πλατό”.

Ενώ, όταν τη ρωτούν αν έχει αντιληφθεί όλα αυτά τα χρόνια κάποιοι να προσπαθούν να στείλουν fake Πακέτα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου απαντά:

“Έπειτα από τόσα χρόνια έχουμε μεγάλη εμπειρία και μπορούμε να αντιληφθούμε κάτι τέτοιο από την πρώτη στιγμή. Κατά καιρούς μπορεί να έχουν υπάρξει τέτοιες τηλεφωνικές κλήσεις ή επιθυμίες, αλλά τις εντοπίζουμε αμέσως. Υπάρχει ισχυρό «φράγμα προστασίας» και οποιοδήποτε ψεύτικο στοιχείο γίνεται αυτόματα αντιληπτό.”

Διαβάστε ακόμα: Χρηστίδου – Μαραντίνης: Οι αλλαγές στο instagram μετά το χωρισμό τους!

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Τι έλεγαν στην τελευταία τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη για το αν έχουν φτάσει κοντά στο χωρισμό;

×