Celebrity News
Ξέσπασε on air ο Γιώργος Λιάγκας: «Είστε ξεφτίλες, μαγκιές όχι σε μένα»

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Δευτέρας 3 Φεβρουάριου, στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1, «Το Πρωινό».
Συγκεκριμένα, λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής, ο παρουσιαστής ξέσπασε για κάποια μηνύματα που λαμβάνει στα social media, τα οποία υποστηρίζουν ότι ο ίδιος «γλείφει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την υπόθεση των Τεμπών.
Γιώργος Λιάγκας -Το ξέσπασμα στον αέρα του ΑΝΤ1
«Δέχομαι δεκάδες μηνύματα, και ωραία και ηλίθια. Οι ηλίθιοι λένε ότι γλείφω τον Μητσοτάκη. Θέλω να σας πω και δεν το έχω πει ποτέ, ότι όταν έγιναν τα Τέμπη και υπήρχαν κάποιες έρευνες που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας για το ποια ήταν η πιο ενοχλητική φωνή από τα ΜΜΕ, οι έρευνες έδειξαν ότι ήταν αυτή εδώ η εκπομπή.
Το λέω δύο χρόνια μετά για να βουλώσω τα στόματα των ηλιθίων. Όχι σε μένα μαγκιές, ότι γλείφω τον Μητσοτάκη. Είναι ύβρις να λέτε σε μένα ότι γλείφω τον οποιοδήποτε κυβερνόντα. Είστε ξεφτίλες όσοι το λέτε αυτό. Ήμουν ο μόνος που τα έλεγα τότε και με λέγατε ψεκασμένο. Πάλι φταίει ο Λιάγκας; Δεν είστε ξεφτίλες; Δεν ντρέπεστε λίγο; Έχουν πεθάνει και 57 άνθρωποι…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, μιλώντας σε έντονο ύφος.
Λίνα Σακκά: «Η καταγγελία είναι ψευδής, ελπίζω να μου ζητήσουν συγγνώμη»
Snik: Η απάντηση μετά τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι αναζητείται για ενδοοικογενειακή βία
Φωτεινή Πετρογιάννη: Ο λόγος που δεν επέστρεψε σήμερα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 -Όσα είπε ο Λιάγκας