Celebrity News

Σίσσυ Χρηστίδου για Ναταλία Γερμανού: «Ποιος την είπε υποκρίτρια; Αυτή η τοποθέτηση έρχεται σε αντίθεση με αυτά που είχε πει»

Ναταλία Γερμανού -Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε μέσα από το «Χαμογέλα και πάλι» όσα είπε στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού για τους συναδέλφους της που έκριναν την κίνησή της να υποστηρίξει τον Γιώργο Νταλάρα.

Μέσα σ’ όλα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως τα λόγια της παρουσιάστριας την μπέρδεψαν, καθώς η τοποθέτησή της αυτή έρχεται σε αντίθεση με όσα είχε πει όταν είχε υποστηρίξει τον γνωστό καλλιτέχνη.

«Εγώ να ρωτήσω κάτι, γιατί έχω μπερδευτεί. Ειλικρινά έχω μπερδευτεί. Και με τα χθεσινή της τοποθέτηση έχω μπερδευτεί. Είναι ένας άνθρωπος που αισθάνομαι ότι μπορώ να αποκωδικοποιήσω και πίσω από τις λέξεις τις περισσότερες φορές, γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχω συνεργαστεί και την ξέρω αρκετά καλά.

Αυτά όλα τα σχόλια, που προέκυψαν μετά, είτε είχαν αγαπησιάρικη διάθεση είτε ήταν πιο επικριτικά, γιατί γίνανε πολλά σχόλια, έγιναν πάνω στο γεγονός ότι η ίδια η Ναταλία στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα είπε “καλά μας έκανε”, ότι το αξίζαμε όλο αυτό και έπρεπε να μας συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο. Αυτό δε δείχνει ουσιαστικά ότι αναλαμβάνει μια ευθύνη; Όταν λέει “καλά μας είπε” τι εννοούσε; Εννοούσε τις υπόλοιπες εκπομπές; Εννοούσε, “καλά σας είπε εσάς, εμείς είμαστε μια άλλη εκπομπή”;» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Αλήθεια ρωτάω, με πολλή ειλικρίνεια και αγάπη. Κάνοντας τη χθεσινή τοποθέτηση ότι, “εμείς είμαστε μια άλλη εκπομπή”, όταν ανέλαβε την ευθύνη αυτή στον αέρα, το έκανε από ευγένεια προς τους υπόλοιπους; Μπορεί. Επειδή είναι πολύ ευγενής να εννοούσε ότι η δική τους εκπομπή εξαιρείται και να ήθελε να πει “καλά σας έκανε”. Αυτό αντιλαμβάνομαι.

Μου φαίνεται όλο αυτό πολύ περίεργο. Νομίζω ότι αυτή η τοποθέτηση έρχεται σε αντίθεση με την προηγούμενη. Δε ξέρω σε ποιους αναφέρεται. Ποιος την είπε υποκρίτρια και να αλλάξει εκπομπή; Κανείς δε της είπε να αλλάξει εκπομπή. Η ίδια αισθανθήκαμε ότι ανέλαβε μια ευθύνη απέναντι σε αυτό που έγινε και είπε “κάναμε λάθος”. Προφανώς δεν ισχύει αυτό και πρέπει να αποσυρθούν όλα τα σχόλια. Δε δείχνει αυτό ότι συμφωνεί με τον Γιώργο Νταλάρα ή αυτό αφορά όλους εμάς τους υπόλοιπους και όχι την εκπομπή της», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Χθες εξαίρεσε την εκπομπή της από το σύνολο. Εγώ το πρώτο σχόλιο το είχα βρει γενναίο και είχα πει ότι στέκεται απέναντι σε όλο αυτό με αυτοκριτική και ειλικρίνεια. Μπορεί κι εμείς στα γραφεία να κάνουμε συζητήσεις και να λέμε ότι κάτι καλύτερα να μη το κάνομε και να προστατεύσουμε μια κατάσταση. Στον αέρα όμως είναι μια διαφορετική στάση. Αυτό δεν είναι υποκριτικό. Μου θυμίζει στο σχολείο που θέλαμε να κάνουμε αποχή και είχαμε την απουσιολόγο που έλεγε, “όχι, εμένα με νοιάζει μόνο τι λένε οι γονείς μου και οι καθηγητές”…

Θεωρώ ότι η θέση της τώρα είναι πιο ξεκάθαρη. Αισθάνθηκε ότι βάλθηκε από τους συναδέλφους της και είχε κάθε δικαίωμα να απαντήσει. Εγώ όμως στεναχωριέμαι που την είδα πικραμένη. Δε περίμενα να το πάρει τόσο στραβά. Πάντως κανείς δεν είπε ότι πρέπει να αλλάξει εκπομπή. Η εκπομπή είναι εξαιρετική. Όλοι καταλάβαμε ότι η ίδια ανέλαβε μια ευθύνη απέναντι σε αυτό που είχε συμβεί. Είναι μια εξαιρετική εκπομπή και πάει πολύ καλά»,  κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Μετά την πρώτη τοποθέτηση της Ναταλίας Γερμανού για τον Γιώργο Νταλαρά, θυμίζουμε ότι η Σίσσυ Χρηστίδου είχε πει: «Το άκουσα γενναίο. Φαντάζομαι θα αλλάξει την εκπομπή της τώρα. Ίσως έκανε μια αυτοκριτική μέσα σε αυτό και ένιωσε έτσι, γιατί ήταν και δικοί της ρεπόρτερ εκεί. Οπότε φαντάζομαι στο πλαίσιο της αυτοκριτικής, μπορεί να θεωρεί ότι γίνονται λάθος κάποια πράγματα, μπορεί να μην έχει και τον έλεγχο του περιεχομένου».

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού: Αντέδρασε με ερώτηση δημοσιογράφου -«Ό,τι είχα να πω το είπα, σας παρακαλώ να δείτε προσεκτικά το απόσπασμα»

Κώστας Δόξας: Ξανά ερωτευμένος μετά το επεισοδιακό διαζύγιο! Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Σοκάρει ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η τελευταία μου σκέψη ήταν να ξαπλώσω, να με βρούνε σε αξιοπρεπή θέση»