Celebrity News

Σίσσυ Χρηστίδου για Ελεονώρα Μελέτη: «Αυτό το σχόλιο την πείραξε πάρα πολύ»

Μελέτη -Χριστίδου

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη μετά το τέλος της χτεσινής της εκπομπής στο Mega.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος του «Mega Καλημέρα», ενώ παράλληλα ξέσπασε για κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Θοδωρής Ρακιντζής για την ίδια και τους συνεργάτες της.

«Εγώ είμαι εδώ μπροστά σας για να λύσουμε όλες τις απορίες, να μιλήσουμε και να πούμε τα πράγματα όπως πραγματικά έχουν γιατί καταλαβαίνετε ότι αυτή τη στιγμή εκτιθέμεθα όχι από τα γεγονότα που συμβαίνουν αλλά από τον τρόπο που τα διαχειρίζονται κάποιοι αγαπημένοι, εκλεκτοί συνάδελφοι. Θέλω να ξεκινήσω με τον λόγο που βρίσκομαι μπροστά σας αυτή τη στιγμή.

Παρακολουθώντας την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, ο κύριος Ρακιντζής, τον οποίο εκτιμώ αφάνταστα, άφησε αιχμές κι άφησε να εννοηθεί ότι εγώ αδιαφόρησα παντελώς για την ομάδα μου φεύγοντας, μη δίνοντας σημασία στις εξελίξεις κι αφήνοντάς τους στο σκοτάδι.

Βγαίνω λοιπόν δημόσια και τον διαψεύδω κατηγορηματικά και προσκαλώ τους συνεργάτες μου, αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο να βγουν και να το πουν. Είμαι ένας άνθρωπος με επαγγελματικό ήθος, χρόνια τώρα, και αν για κάτι είμαι γνωστή, είναι γιατί είμαι καλό παιδί του χώρου.

Δεν έχω ποτέ στη ζωή μου προσβάλλει κανέναν, δεν έχω μιλήσει ποτέ και σε κανέναν άσχημα σε κανέναν, δεν έχω ανεβάσει τον τόνο της φωνής μου, δεν έχω εκμεταλλευτεί τη θέση της παρουσιάστριας για να μειώσω τους υπόλοιπους. Έχω υπερασπιστεί πολλές φορές συνεργάτες και ανθρώπους που δουλεύουν για την εκπομπή μου πολλές φορές και με το κόστος της απουσίας της δικής μου θέσης από την εκπομπή. Έχω αποσυρθεί από πρότζεκτ υπερασπιζόμενη τους συνεργάτες μου. Και μπορούν να με επιβεβαιώσουν. Τα παιδιά είναι μέσα να τα βρείτε και να τους μιλήσετε, να τους ρωτήσετε πόσο όμορφα μίλησα σε όλους, στον καθένα ξεχωριστά και τι συγκινητικά ανταπάντησαν. Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία.

Αυτήν την προσβολή δεν θα την αφήσω να αιωρείται, αυτήν την αιχμή δε θα την αφήσω να ανακυκλώνεται, γιατί με προσβάλλει πρωτίστως ως άνθρωπο και επαγγελματία. Δεν θα κινηθώ νομικά. Έχω λόγο όταν ακούω κάτι που με θίγει, να βγαίνω και να ξεκαθαρίζω τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή ο Θοδωρής Ρακιντζής που εκτιμώ αφάνταστα, μετέφερε μία πληροφορία που δε ξέρω πώς του ήρθε αλλά εγώ προσκαλώ οποιονδήποτε έχει να μου προσάψει το παραμικρό σε σχέση με τη συμπεριφορά μου, να βγει και να μιλήσει», ανέφερε σε έντονο ύφος η παρουσιάστρια.

Η Σίσσυ Χρηστίδου για τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη

Σήμερα (6/4), οι χειμαρρώδεις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη προβλήθηκαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με τη Σίσσυ Χρηστίδου να σχολιάζει ότι η ίδια χειρίστηκε πολύ σωστά το θέμα και δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ξεκάθαρη.

«Δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ξεκάθαρη. Αυτό το σχόλιο του Θοδωρή Ρακιντζή την πείραξε πάρα πολύ. Δεν είναι δουλειά της Ελεονώρας να ενημερώσει κανέναν, το αντιλαμβανόμαστε όλοι. Η παραγωγή και οι διευθυντές το κάνουν αυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό που έχει γραφτεί είναι κάτι τόσο σοβαρό που πρέπει να το χρεωθεί η ίδια ως κακή αντίδραση ή κακή συμπεριφορά», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Θέλω να πω κάτι πάρα πολύ σημαντικό για την Ελεονώρα Μελέτη. Σε αυτή τη δουλειά τα καλά παιδιά είναι λίγα. Δεν είναι πολλά. Τα παιδιά που υπερασπίζονται τους συνεργάτες τους επίσης είναι λίγα. Οπότε όταν αφήνουμε να αιωρούνται έτσι πράγματα για ανθρώπους μέσα στον χώρο για το πώς είναι σαν συνεργάτες, επειδή το πως είναι ένας άνθρωπος σαν συνεργάτης πραγματικά καθρεφτίζει την προσωπικότητά του, εκεί φαίνεται στη δική μας δουλειά, να ξέρουμε για ποιον μιλάμε. Δεν έχω δει να μιλάμε για τα πραγματικά προβλήματα. Ξέρουμε για την Ελεονώρα, όσοι είμαστε σε αυτή τη δουλειά ότι απέναντι στους συνεργάτες της είναι πάντα σωστή και κυρία. Δεν έχει φτάσει ποτέ κάτι στα αυτιά μου. Πάνω κάτω ξέρουμε πως κινούνται τα πράγματα σε αυτόν τον χώρο», είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας και από τους πιο υπομονετικούς ανθρώπους στη δουλειά μας. Τη δική της υπομονή εγώ δεν την έχω», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Μπόμπα: Η φωτογραφία που κίνησε τις υποψίες για δεύτερη εγκυμοσύνη

Γιώργος Καλλιακμάνης -Νίκος Συρίγος: Άγριος καβγάς στον αέρα του Mega -«Με φέρατε εδώ για να μου πείτε να ντραπώ εγώ;»

Γιώργος Καλλιακμάνης -Νίκος Συρίγος: Άγριος καβγάς στον αέρα του Mega -«Με φέρατε εδώ για να μου πείτε να ντραπώ εγώ;»