Celebrity News

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξεκαθαρίζει για την Ιωάννα Μαλέσκου -«Μεταφέρθηκαν τα λόγια μου τελείως διαφορετικά»

Μαλέσκου, Χρηστίδου

Σε βραδινή έξοδό της συνάντησαν πριν από λίγες ημέρες οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών την Ιωάννα Μαλέσκου και η ίδια απάντησε στις δηλώσεις που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της για την τηλεοπτική της πορεία.

Θυμίζουμε ότι η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως «είναι αντικειμενικό ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελίνα Παπίλα και κορίτσια που ξεκίνησαν και προσπάθησαν να κάνουν το βήμα και έφαγαν πάρα πολλή λάσπη. Είναι αντικειμενικό αυτό, δεν έχουν φάει όλοι το ίδιο ξύλο.

Εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια. Όταν δεν γίνεσαι ξαφνικά παρουσιάστρια, αυτό δεν σου συμβαίνει γιατί ξεκινάς σιγά σιγά από τη δουλειά. Ήμουν στο ρεπορτάζ, στο πεζοδρόμιο, έκανα ότι ήμουν σε εκπομπές, ήμουν για πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες, μπήκα σε μία παρέα, σε μία δεύτερη θέση και μετά ήρθε αυτό. Αυτό η τηλεόραση το δέχεται το σιγά σιγά. Όταν, όμως, εμφανίζονται ξαφνικά άνθρωποι μέσα στη δική μας δουλειά, είναι πολύ δύσκολο να το ανεχτούμε. Δηλαδή, λέμε ώπα κούκλα μου! Πού νομίζεις ότι πηγαίνεις; Αυτό αισθάνομαι. Υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου».

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου

«Είδα το απόσπασμα με τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου και από αυτό που φαίνεται, όπως το είδα, δεν το είπε για κακό. Δίνεται πολύ μεγάλη διάσταση από πού ξεκινάει κάποιος, δηλαδή άκουσα πολλά να λέγονται με αφορμή τη δική μου πορεία. Κανένας δεν έρχεται από το πουθενά.

Επίσης δε σημαίνει ότι κάποιος για να γίνει παρουσιαστής σώνει και ντε θα πρέπει να έχει ξεκινήσει από δημοσιογραφία. Άκουσα να λένε ότι έχω κάνει ‘πεζοδρόμιο’ που δεν μου αρέσει σαν όρος να σας πω. Εννοούν μάλλον το κομμάτι του ρεπορτάζ, όλο αυτό το τρέξιμο. Καλό είναι να αφήνουμε τις ταμπέλες και τους χαρακτηρισμούς και να αφήνουμε τον καθένα με το δικό του άστρο να ακολουθήσει τη διαδρομή του. Υπάρχει χώρος για όλους μας», απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκαθαρίζει για τις δηλώσεις της

Σήμερα (23/3), η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε στο «Χαμογέλα και πάλι» τα όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, λέγοντας -μεταξύ άλλων- πως τα λόγια της μεταφέρθηκαν τελείως διαφορετικά στην παρουσιάστρια.

«Επειδή δεν μπόρεσα να δω πολύ τηλεόραση αυτήν την εβδομάδα, παρόλα αυτά, μου “έσκασαν” κάτι τίτλοι “απαντάει η Ιώαννα Μαλέσκου στη Σίσσυ Χρηστίδου”. Λέω τι μου απαντάει πάλι εμένα; Τι είπα; Όλο αυτό το πώς ξεδιπλώθηκε δεν μπορώ να το πιστέψω. Από ένα site ενδεχομένως και μετά αναπαραγωγές, που αποφάσισαν να βγάλουν τον τίτλο με αυτόν τον τρόπο που τον έβγαλαν.

Εγώ αυτό που έκανα ήταν μια αυτοκριτική, βάζοντας κι εμένα μέσα, γιατί προτιμώ να το κάνω με αυτόν τον τρόπο, παρόλο που δεν είχα τοποθετηθεί εναντίον της Ιωάννας Μαλέσκου, από όσο θυμάμαι τουλάχιστον. Μιλούσα για το φαινόμενο αυτό και άνοιξε τελικά αυτή η κουβέντα, του ότι είμαστε λίγο ξινοί. Κι αυτό δεν υπάρχει μόνο στην τηλεόραση, αλλά σε πολλά επαγγέλματα, ότι όταν έρχεται κάποιος καινούριος… Ήταν όλο σε μια βάση ότι ρε παιδιά… Στην ουσία πίσω από τα δικά μου λόγια κρυβόταν ότι, ας δώσουμε την ευκαιρία και σε 5 ανθρώπους, ας μην είμαστε κλειστοί. Λέγοντας το πόσο τυχερή αισθάνομαι εγώ, που δεν έφαγα και τόσο μεγάλο πόλεμο ξεκινώντας, εξηγώντας τον λόγο. Γιατί όταν μπεις στη δουλειά γνωρίζεις κάποιους ανθρώπους, δουλεύεις, άρα μπαίνοντας μέσα στο σύστημα, το σύστημα σε υποδέχεται πιο απαλά. Αυτό είπα.

Μεταφέρθηκαν τα λόγια μου τελείως διαφορετικά στην Ιωάννα, από ότι κατάλαβα. Η Ιωάννα δεν το είδε ποτέ, όπως μπορεί και οι δημοσιογράφοι που της έκαναν την ερώτηση. Να διάβασαν μόνο τους τίτλους από τα sites.

Το πεζοδρόμιο είναι όταν βγαίνεις για ρεπορτάζ. Δεν είναι καθόλου υποτιμητικό. Τώρα σε κάποια μυαλά μπορεί να παραπέμπει και κάπου αλλού, αλλά εμείς δεν το είπαμε με αυτόν τον τρόπο και δεν μιλούσαμε για την Ιωάννα, είπαμε ότι εμείς κάναμε πεζοδρόμιο, ή μικρόφωνο στον δρόμο», ξεκαθάρισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε επίσης:

Μπέττυ Μαγγίρα: «Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, δεν μπορεί κάτι τέτοιο να μην μας επηρεάζει ως ανθρώπους και ως εκπομπή»

Πρίγκιπας William: Πότε έμαθε ότι η Kate Middleton πάσχει από καρκίνο

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι on air ευχές στον Θοδωρή Μαραντίνη -«Χρόνια πολλά στον μπαμπάκα των παιδιών μου»