Ιδέες Διακόσμησης
6 πράγματα που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το πιο άνετο καθιστικό!
Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Carrot Cake με κακάο!
Μακιγιάζ
Blurred Lips: Το hot trend της σεζόν και πως να το πετύχετε!
Ζώδια
Προβλέψεις Κυριακή 19 Μαΐου 2019
Home / Fitness / Άσκηση / Μιλάμε για μεγάλη αδικία! Να γιατί οι άνδρες αδυνατίζουν ευκολότερα από μας

Μιλάμε για μεγάλη αδικία! Να γιατί οι άνδρες αδυνατίζουν ευκολότερα από μας

Σίγουρα  έχει συμβεί σε πολλές από εσάς. Μπορεί δηλαδή να στερείστε πολλά για μεγάλο χρονικό διάστημα, να προσπαθείτε πολύ και να μην βλέπετε το δείκτη της ζυγαριάς να κατεβαίνει. Σε αντίθεση φυσικά  με το σύντροφό σας, που μια εβδομάδα να φάει ελαφρύτερα το βράδυ θα έχει χάσει πολύ βάρος.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε γιατί συμβαίνει αυτή η αδικία που δεν την μπορούμε καθόλου μα καθόλου. Σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, 3 είναι οι λόγοι που οι γυναίκες ταλαιπωρούνται περισσότερο για να αδυνατίσουν. Έχουμε και λέμε αναλυτικά:

1. Οι άνδρες σε αντίθεση με τις γυναίκες, διαθέτουν περισσότερη μυϊκή μάζα στο σώμα τους, γεγονός που τους βοηθά να κάψουν γρήγορα λίπος και περιττές θερμίδες και άρα να αδυνατίσουν.

couple-kitchen-morning-eating-breakfast

2. Το γυναικείο σώμα έχει από τη φύση του την τάση κατακράτησης και αποθήκευσης λίπους, για να επιτευχθεί η διαδικασία τεκνοποίησης.

3. Οι άνδρες δεν κάνουν τόσο συχνά δίαιτα όσο οι γυναίκες, επομένως ο μεταβολισμός τους δουλεύει καλύτερα και μπορούν να χάσουν γρήγορα κιλά, μειώνοντας την πρόσληψη των περιττών θερμίδων.

Και αφού διαβάσατε τους τρεις παραπάνω λόγους που συμβαίνει αυτό, θέλουμε να κάνουμε σε όλες εσάς την εξής ερώτηση: Στο θέμα δίαιτα, πες μας ειλικρινά, δεν θα ήθελες να άλλαζες φύλο; Ε; Εμείς πάντως ναι!

Διαβάστε ακόμα: Τι να προσθέσεις στο γιαούρτι για μέγιστη αποτοξίνωση

×