Μαλλιά
10 χτενίσματα που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας απόψε -Είτε είστε στο νησί, είτε στην πόλη!
Το look της Φαίης
Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης στο Πρω1νό 1-5/6 -Ποια σας αρέσει περισσότερο;
Ιδέες Διακόσμησης
Έτσι θα διακοσμήσετε με στυλ τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι σας!
Love Your Body
Τα λάδια σώματος που θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτη λάμψη και απαλότητα!

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα, συγκρινόμενα με οχτώ άλλα είδη ξηρών καρπών και δύο ειδών φυστικοβούτυρου, τα καρύδια, έχουν την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες, οι οποίες είναι πολύ ισχυρά αντιοξειδωτικά.

Τα αντιοξειδωτικά μάχονται ενάντια στα μόρια-κλέφτες που είναι υπεύθυνα για τη γήρανση και τη βλάβη των ιστών. Τα μόρια αυτά δημιουργούνται από το κάπνισμα, τη μόλυνση του περιβάλλοντος, τα τηγανιτά φαγητά, την έκθεση στον ήλιο και πολλά άλλα. Αυτοί οι καταστροφικοί παράγοντας αποδυναμώνουν τα μόρια στα κύτταρά σου στερώντας τους ένα ηλεκτρόνιο. Για να αναπληρωθούν τα χαμένα ηλεκτρόνια και να επέλθει και πάλι ισορροπία στον οργανισμό σου, τα μόρια-κλέφτες ταξιδεύουν μέσα στο σώμα σου και κλέβουν ηλεκτρόνια από άλλα μόρια μετατρέποντας τα υγιή μόρια σε επίσης άρρωστα.

Και εφόσον μπορούν να καταστρέψουν οποιοδήποτε από τα κύτταρά σου, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα. Όταν είναι στο αίμα σου μπορεί να δημιουργήσουν καρδιακά προβλήματα. Όταν είναι στα μάτια σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε τύφλωση. Όταν είναι στο δέρμα σου μπορεί να αυξήσουν τις πιθανότητες να πάθεις καρκίνο του δέρματος. Και πέρα από όλα αυτά κάνουν και τις ρυτίδες να γίνονται εμφανής όλο και πιο γρήγορα.

Η λύση για να σταματήσεις αυτούς τους ανεπιθύμητους “κλέφτες”  είναι να τρως τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά και ειδικά καρύδια. Βάλε τα καρύδια στη διατροφή σου και άσε τους “κλέφτες” να τριγυρνούν μην έχοντας κάτι να κλέψουν!

×