Μαλλιά
Τα hairstyles που πρέπει να προβάρετε γιατί θα τα δείτε παντού τους επόμενους μήνες
Tips & Trends
Γνωστή You Tuber μας δείχνει τα χειρότερα trends του καλοκαιριού! (VIDEO)
Ζώδια
Ζώδια: Οι πιο ΔΥΝΑΤΟΙ συνδυασμοί στο σεξ είναι αυτοί…
Μακιγιάζ
Δείτε τα τρία μεγαλύτερα φθινοπωρινά trends σύμφωνα με τους celebrity make up arists!
Home / Fitness / Διατροφή / Κετογονική δίαιτα: Ο Κωνσταντίνος Ξένος σου δείχνει πως θα χάσεις γρήγορα τα κιλά των γιορτών!

Κετογονική δίαιτα: Ο Κωνσταντίνος Ξένος σου δείχνει πως θα χάσεις γρήγορα τα κιλά των γιορτών!

Σίγουρα κι εσείς θα ξεφύγατε από το διατροφικό σας πρόγραμμα την περίοδο των γιορτών, αφού οι πειρασμοί ήταν πάρα πολλοί και τα καλέσματα για φαγητό δεν είχαν τελειωμό -τόσο για σπίτια φίλων ή συγγενών, όσο και για εστιατόρια.

anigif_enhanced-29959-1398107993-14

Σταματήστε όμως να μετανιώνετε και να νιώθετε πραγματικά χάλια για όλα όσα καταναλώσατε και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επανέλθετε γρήγορα και εύκολα στα φυσιολογικά σας κιλά, παρουσιάζοντάς σας  την κετογονική δίαιτα, που είναι χωρίς καμία αμφιβολία η πιο εξελιγμένη και διαδεδομένη δίαιτα αυτής της εποχής.

Αναλυτικά είναι πλούσια σε λίπος και χαμηλή σε υδατάνθρακες με σκοπό σταδιακά να χρησιμοποιεί ο οργανισμός μας ως καύσιμο τα κετογονικά σώματα και όχι τη γλυκόζη -κάτι που κάνει με όλες τις άλλες δίαιτες.

xenosnew

Ο Κωνσταντίνος Ξένος, αποκάλυψε στη Φαίη μας και το Πρω1νό όλα τα μυστικά της για να την… βάλετε κι εσείς στη ζωή σας.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί και ακολουθήστε το διατροφικό πρόγραμμα που προτείνει για να χάσετε τα περιττά κιλά των γιορτών!

Τι λέτε; Ποιες από εσάς θα την ακολουθήσετε, όχι από Δευτέρα, αλλά από αύριο; Και να είστε σίγουρες πως τα αποτελέσματα θα είναι κάτι παραπάνω από θεαματικά.

Μια ματιά ακόμα: O Κωνσταντίνος Ξένος μας λέει τι πρέπει να προσέξουμε για να μην πάρουμε κιλά την περίοδο των γιορτών!

×